bouchání do airboxu

Vše o benzínových motorech (2.0, 2.2, 2.4, 3.2)
kout.jk
Super diskutér

Re: bouchání do airboxu

Příspěvek od kout.jk »

abych si ho strčil do řitě, tak mi chybí pár cm-jinak bych to udělal už dávno :grin:
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

kout.jk píše:tak definitivní závada byla triviální, ale ve skutečnosti to nepotřebovalo GO motoru, výměnu úplně všeho v elektrice motoru, řídící jednotky aj., ba ani příměs na pročištění vstřiků, ale při GO motoru jsem zjistil, že byly prohozený vstřiky (el. přívod) na 1. a 2. válci. Tolik útrap, investic a vztekání, ale koho by to napadlo že :grin: (díky LPG k tomu neni tak jednoduchý a přehledný přístup, jako by tam nebyl - tak jsem na to přišel až když to bylo rozebraný a odstrojený)
tak to je dílo.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

kout.jk píše:abych si ho strčil do řitě, tak mi chybí pár cm-jinak bych to udělal už dávno :grin:
Mě se tohle stát, tak bych si ho po takovýhle zážitku s motorem urval a bylo by po problémech s nedostatečnou délkou.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
kout.jk
Super diskutér

bacha na přísady do paliva!!!

Příspěvek od kout.jk »

Tak a ještě jedna věc- dneska jsem opět měnil palivový čerpadlo- provizorní feliciacký za origoš - mimochodem sundat nádrž je už pro mě úkon asi jako měnit olej- za poslední dva měsíce asi po šestý. Ale jak jsem psal, jak jsem tam nalil příměs na pročištění vstřiků, tak jsem tam dal asi větší koncentraci než tam měla být, navíc jezdim na plyn, takže se to v tý nádrži zdrželo podstatně dýl a při sundání nádrže jsem zjistil, že mám komplet rozleptaný palivový hadice !!!!!! No tak k čerpadlu jsem ještě po dvou měsících opět měnil i palivový hadice. :evil:
Jinak ty zvýšený otáčky mě drtěj- když přeřazuju z pod plynu (při rozjezdu, při jízdě do kopce), tak většinou klesnou, když podřazuju třeba k brždění motorem, tak většinou zůstávaj viset. Měnil jsem regurátor volnoběžných otáček, váhu vzduchu a čidlo teploty pro ŘJ a pořád to samý. No v úterý to ještě všechno ještě projdu(podtlaky a kontakty a pak si ho budu muset utrhnout :wink: )
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Odpovědět

Zpět na „Benzinové motory“