RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Kua, mám to na starosti já, ale fakt nestíhám. Něco s tím udělám.... Omlouvám se...
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
farmář
Moderátor

Re: Kdo poše CD z Rumuna ?

Příspěvek od farmář »

Milda píše:Přátelé, znovu se připomínám. Velkolepá a nejčastěji diskutovaná akce Rumunsko 2007 zapadla mezi plno nesmyslných příspěvků typu Mr.Green :twisted: . Takže se opět hlásím po 1,5 měsíci :!: :!: :!: a táži se zde přítomných a odvážných cestovatelů , zda se najde nějaká dobrá duše, co vypálí na CD-R fotky a videa z akce, zabalí a pošle na dobírku. Snad to není takový problém. :( Já už posílal zájemcům také CD z Chříče i Bratronic. A nic :cry: :cry: :cry: Adresa přez soukromku. děkuji předem. Milda
tak Mr.Green, jo??? ten je náhodou smysluplnej.Jen vědět jakého. :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jooo mediální propagaci má na hrbu Přemek, vydržte mládeži, až to bude hotový tak to Přemek jistě pošle každému kdo bude mít zájem :wink:
Slaava
Moderátor

Re: Kdo poše CD z Rumuna ?

Příspěvek od Slaava »

Milda píše:...plno nesmyslných příspěvků typu Mr.Green :twisted: ...
Já ti dám!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rumunsko

Příspěvek od B53 »

Reaguji na Mildovo psaní. Kdo chcete nějaké fotky co mám, svoje i jiných účastníků, pošlu, sejdeme se na Skype chatu. Tam Vám pošlu co mám. Můžeme se taky domluvit na ICQ, záleží na Vás. Odkazy od Přemka se mi nepodařilo otevřít. Dejte vědět ať to neposílám několikrát.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Meilem, Skajpem, Ajsíkem

Příspěvek od Milda »

Děkuji za snahu Bolku, ale posílání většího objemu dat (především videa, a fotky nad 1Mb/ks) po internetu je na dlouhé vysedávání. A kolikrát to ani nejde rozbalit atd. Moc si toho Bolku vážím, ale budu mnohem raději, dostanu-li to CD. 700Mb/1ks nebo i více CDček v jedné zásilce je efektivnější. Zaplatím to jako dobírku, tak budu vděčný za služby čs.pošty a za ochotu odesílatelů. Spešl obálku na CD lze zakoupit přímo u příjmu balíků na každé poště. Tak stačí jen doma vypálit a se samotnými disky zajít na poštu. A s mojí adresou. Díky Vám předem všem.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Mildo, já už vypáleno mám, jen nevím, jestli by to z tý obálky nevyteklo :lol:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Chce to dobrou zátku a neboj. Ale tento obsah já nemyslel! :D :D :D
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

RUMUNSKO 2007

Příspěvek od B53 »

Tak jsem tady. Mildo, nejprve Ti musím, "srdečně", poděkovat za velmi podrobný návod a instruktáž. Díky!! Tady je odkaz kde si můžete, kdo chcete, stáhnout, nebo jen prohlédnout co Vás zajímá a podívat se na to, jak to vše probíhalo. Je to tak, jak to kdo nafotil. Upravit si to může každý podle svého. Nerad bych zase slyšel nějaké rady a porady, viď Mildo. K videu jsem se ještě nedostal. Bude.
http://picasaweb.google.cz/Jantar53
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

B53 má obrovskou 1 s * , pěkné fotéčky, kua, už aby bylo léto a jedem znovu :lol: , jsem si to tu zase oživil z těch fotéček :wink:
Slaava
Moderátor

Fotky

Příspěvek od Slaava »

Pěkný. Je toho moc, prohlýdnu si to v důchodu.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak to to uvidíš za pár dní :lol:
Slaava
Moderátor

Důchod

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Tak to to uvidíš za pár dní :lol:
Už to přišlo, shlídnul jsem to večer. :!:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

by možná bylo guuuut ty fotky dát také do galerie, fotky z akcí, tady si myslim, je spousta lidí nenajde :cry:
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“