RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Vojto musím svoji účast upravyt tak na 90%.Vyskytly se ňáký problémy v práci a tak nemám vůbec čas na přípravu.ale pevné doufám,že to zvládnu.Ale Rosťa mě zklamal,stále nemám spolujezdce ,jo a na kejtru neumim,ale po ty lahvince můžem kvííílet spolu.Tak mě drž palce čau.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
pavel.s
Začínající diskutér

Re: sekera

Příspěvek od pavel.s »

*pt* píše:teraz , pri citani inej temy, mi napadlo - berie niekto na Rumuna motorovu pilu?:twisted:
Alebo bude musiet stacit sekera :roll:
Na tu pilu jsem se ptal v číhošti,ale myslím,že někdo říkal že není potřeba,ale je to na tobě a nebo až potkáme spadlej strom tak si chytnem Bobra :lol:
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

lámu kamarádku aby vzala harmoniku,ale asi se stydi ...............

jojo - zaslepené mládí :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Pavle, pevně doufám,že to v kolbence zmákneš a že jedeš :wink:, s tou pilou,pokud má někdo nějakou menší,tak proč ně,ale tahat sebou nějakou obrovskou pilu asi opravdu význam nemá, když potkáme padlej strom,tak máme off roudy,tak ho objedem :D 8) ,dle mého nějaká ta sekera a pilka (ruční) bude naprosto dostačující, Honzo a ta harmonika by byla very very very very guuuuuuut :wink: :wink: ,
Honzíku,už ti došla ta mapka,posílal jsem ji dnes znovu, asi třikrát :oops: , kdyžtak mi dej awízo na SZ
*pt*
Pokročilý diskutér

ty vole - akordeón :P

Příspěvek od *pt* »

honzík píše:lámu kamarádku aby vzala harmoniku,ale asi se stydi ...............

jojo - zaslepené mládí :lol:
no tak to potom zabékáme kompletne cele Tri sestry :D
mfg

*pt*

Lexus NX200t
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

..........Na aj weji číslo jedna vyjetejma kolejema v pachu nafty svíček prachu jezdej traky beze strach možná jednou potkáš *ptho* jak žene svojí starou rychlou káru který říká frontera..............

Jéééjej to se toho nakráká :D :shock:

Jinak ještě drobné info, pokud by měl někdo v plánu dělat nějaký větší nákup cestou přes Hungárii (např nákup plné nádrže apod), doporučuji, ač tam již léta není problém platit éčkama,si radši vyměnit cca potřebný obnos do Forintů,při platbě éčkama vás vemou v přepočtu na hůl :wink:
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rumunsko

Příspěvek od B53 »

Pánové už se někdo z Vás díval po rumunských penězích? To, jak jsem psal informaci o bezplatné výměně tak to ještě platí, ale má to jednu chybu. Nikdo Vám Leie neprodá v hotovosti. Byl jsem u Raiffeizenky, Komerčky, ČSOB, ČSAS. Dál to vzdávám. Když je to tak, tak by bylo dobré někde zjistit kurz Lei - Euro a vzít Eura. Kurz Lei - Rumunsko RON 1 - 9.033 0.02% 9.035 .
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/. Dejte vědět koho co napadne, tady je dobrá rada nad zlato. Leie budeme potřebovat na pokuty a úplatky. Budete-li brát Eura tak v malých bankovkách.
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

my uz to vzdali - smenime az na hranicich za eura - trochu budeme tratit ale neni to nic zasadniho...........
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

vojtech.kloud píše:RUMUN 2007 - DESET DNŮ DO ODJEZDU

PROZATÍM POTVRZENÁ ÚČAST :

1.........CAMPO.....................B53
1.........FRONTERA B..............PŘEMEK
1.........FRONTERA B SPORT....HONZÍK (dorazí cca Ne-Po,rovnou do Rom)
1.........FRONTERA A..............JIRKA PETROVICE
1.........FRONTERA A..............já :oops: :oops:

DALŠÍ DLE MÉHO JEDOUCÍ STROJE NA 100%:

1.........FRONTERA A SPORT.....PAVEL S.
1.........FRONTERA B............... *PT*
Nějaká změna, Vojto ???
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Stav účastníků,a jejich počet beze změn,jedou "snad" ti co jsou zde viz výš vypsáni,nikdo účast nezrušil,ani se nepřidal :wink: , jinak co se týče Lejů,tak u nás s nimi nikdo neobchoduje,takže si beru éčka a směna za leje až na Rumunský čáře :oops:
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Ty Rumunský jsem taky nesehnal.V bance mi poradili vzít jen pár euro,benzin v Madarsku zaplatit kartou a v Rum. si vybrat hotovost v bankomatu.Tak to asi tak udělám.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Tomu říkám ochrana oběživa :o) nikde ho nikdo nemá,jen oni :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Kluci tak jsem sehnal spolujezdce sice nemá řidičák ani prachy ,ale zato je to kus ženský žádnej chcípáček. :wink: :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Výhoda, aspoň sebou nemusíš tahat naviják :D :D :D ,tak to je paráda,takže ti to vyšlo,no prima,takže v Pátek u *ptho* :wink:

Jinak jsem asi zapomněl dodat v dřívějšm příspěvku,kde jsem popisoval místa která se nám "snad" podaří navštívit, že ta ledovcová jeskyně poblíž Oradey je druhá největší na světě !!!
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

RUMUN 2007.........2 DNY DO ODJEZDU!!![/size]

Tak mládeži, máme 2 dny do odjezdu na EXPEDICI RUMUN 2007

Takže jistě již vrcholí přípravy 8)

Jinak účast by měla být taková, jak je popsáno výš, nikdo další se již neúčastní a pochybuji, že se ještě přidá!!!

K cestě k *ptmu* dne 20. 7. 2007 :

Já jsem domluvenej s Bolkem (B53), že se srazíme 20.7. ve 14:30 hod na 138 km na D1, odkud pojedeme společně, po D1 na Brno a odtud po D2, na dálniční hraniční přechod Lanžhot, kde budeme, počítám tak mezi 16-17 hodinou (záleží, co nám v Pátek předvede za zácpy naše nejzacpanější D1, doufejme,že bude vše bez problému,zácpy, i průjmu :D 8) ), takže pokud někdo vyrážíte v obdobný čas, byla by možnost se srazit na D2 na hranicích ČR-SK a odtud už ve štrůdlu rovnou k *ptmu*, je to na Vás :wink: , nebo to necháme dle původní dohody z Číhioště u *ptho*,jak psal :
NA PARKOVIŠTI V LEVICÍCH U TESCA!!!!!!!!!!!!!!

KE SLYŠENÍ BUDEM NA : CB 12
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“