RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

I já prosím jede někdo z východních čech ? jinak jsem v tom sakra sám.S tou hloubkou dezénu si nejsem jistej,musím to změřit.To by byl průser aby mě vrátili kvůli gumám.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Přestože nemám možnost se přidat ke conwoyi do Rumuna, zajímá mě všechno kolem této skvělé akce a všem účastníkům zájezdu držím palce, ať vás autínka nezklamou.
Dále si dovoluji přiložit jednu informaci z netu. :

Upozornění pro turisty
Při cestách po Rumunsku /zejména v hlavním městě Bukurešti a jeho okolí/ upozorňujeme české turisty na velké množství případů okradení tzv. falešnými policisty, kteří se obvykle legitimují padělanými průkazy a odznaky, nebo jakýmkoliv rumunským průkazem, jemuž cizinec nerozumí. Pěší turista může být zastaven na ulici kdekoliv ve městě, nejčastěji však v centru, řidiči mohou být zastaveni zejména v okrajových čtvrtích. Falešní policisté po nich požadují průkaz totožnosti a chtějí kontrolovat, zda má cizinec při sobě odpovídající finanční obnos.
V případě jakékoliv pochybnosti nedoporučujeme peníze, ani pas ukazovat s odvoláním na potřebu kontaktovat zastupitelský úřad své země.
Překopírováno z
http://www.mzv.cz/wwwo/default.asp?id=2 ... ntIDO=3471
Další důležité info pro vstup do Rumunska
http://www.mzv.cz/wwwo/default.asp?Pare ... b=24&idj=1
Naposledy upravil(a) Milda dne 29 pro 2007 13:24, celkem upraveno 2 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No jasně, právě proto tam jedem,že je to taková divočina :wink: , falešní fízlové se občas objeví i u nás,v Itálii zase čorujou kabelky a tašky, to by člověk nemohl vytáhnout patry, a že by si vyhlídly zrovna kolonu sedmi off roadů, se mi moc nezdá :D
Ale Díky za info,dobrá rada :wink:
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Cauky Vojto.Nas je opravdu tak malo na Rumuna?Jen 7 kusu :( Cece ja myslel ze to bude kolona!cca 15 Fronterek :P Tak chlapci a devcata honem se hlaste at pozvedneme pocet na Rumuna a reprezentujeme ty nase mazly zvane FRONTERA a KAMPO ze jo Bobe?Ps.Vojto hodis tu pak jeste ten seznam kdo vsechno jede?Dik moc Jirka :P Jsem zvedavy jak OPICE co?
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Janě že hodim, ale ještě vyčkávám,kolik nás tedy opravdu bude,ale i tak je to už hezkej počet :wink:
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Jses fakt machr!!!Uz se tesim jak vypijeme!!! :P Tak 20.07.2007 v LEVICIACH navidenou!!!
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rumunsko

Příspěvek od B53 »

Zdravím. Jirko nediv se, že jede pár lidí. Plevy odletěly (a těch je vždycky víc než zrna) a zrno zůstalo. Teprve teď to bude to pravé ořechové. Aspoň se ten náš klubovej mančaft trochu vyselektoval. To víš, lidovejch vypravěčů, jako byl Vašek Mlynek z Kuželova je dost.
Vojto, potvrď nebo upřesni ten 138 Km a čas na Shellce směr Brno. Jak jsem psal výše. Ty najedeš na 90tým Km. Ať vím jak mám jet. Čauky B53
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

B53 má naprostou pravdu :wink:
B53-potvrzuji Shellka na 138 km směr Brno, v kolik tam dáme sraza? ve 14:30h? kanál CB 12?
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Rumunsko - Sražení v Číhošti

Příspěvek od *pt* »

B53 píše:Obrázek
Obrázek
Tak takhle to probíhalo na minisražení v Číhošti. Další upřesňující informace dodá Vojta, doufám. Atmosféra dobrá, bylo o čem diskutovat. [/img]
Tak si myslim ze minimalne ludia na tychto fotografiach su isty, a preto by mozno nebolo spatne keby im niekto priradil mena :wink:
osobne som tam nebol, tak som celkom zvedavy , kto je vlastne kto
mfg

*pt*

Lexus NX200t
*pt*
Pokročilý diskutér

sekera

Příspěvek od *pt* »

teraz , pri citani inej temy, mi napadlo - berie niekto na Rumuna motorovu pilu?:twisted:
Alebo bude musiet stacit sekera :roll:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

vojto prosím pošli mi tu mapku.

díky

h.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Rumunsko - Sražení v Číhošti

Příspěvek od premek_k »

*pt* píše:Obrázek
Tak si myslim ze minimalne ludia na tychto fotografiach su isty, a preto by mozno nebolo spatne keby im niekto priradil mena :wink:
osobne som tam nebol, tak som celkom zvedavy , kto je vlastne kto
Takže zleva:
Bolek (B53)
Přemek (premek_k)
Danek
Honza (Honzík)
Vojta (Vojtech.Kloud)
Jeho žena, jejíž jméno mi vypadlo :oops: (jelikož patří k Vojtovi, tak by to bylo zbytečné plýtvání pamětí :lol: ) Né, vážně, omlouvám se ale s pamětí na jména jsem mimo.
Pavel (pavel.s)
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Mapku jsem posílal už minulý týden, pošlu znovu :wink: , jinak pro doplnění jmen na fotéčkách, tak jen drobné opravy, nejedná se o mou ženu, ale přítelkyni a jmenuje se Zdeňka :wink:

A ještě jedno doplnění pro nezůčastněné v Číhošti,kteří se budou účastnit Rumuna 07, ti na těch fotkách jsou partička prima lidí, takže Rumun bude určitě I.A. :D :D :D :D

A což takhle nějaká kytara na večer k wohni, je mezi námi nějaká wosoba muzikálně zručná,alespoň trochu??? Já tak poznám buben od piána,ale po nějaké té lahvince si zakrákám rád :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

RUMUN 2007 - DESET DNŮ DO ODJEZDU

PROZATÍM POTVRZENÁ ÚČAST :[size=7][/size]

1.........CAMPO.....................B53
1.........FRONTERA B..............PŘEMEK
1.........FRONTERA B SPORT....HONZÍK (dorazí cca Ne-Po,rovnou do Rom)
1.........FRONTERA A..............JIRKA PETROVICE
1.........FRONTERA A..............já :oops: :oops:

DALŠÍ DLE MÉHO JEDOUCÍ STROJE NA 100%:

1.........FRONTERA A SPORT.....PAVEL S.
1.........FRONTERA B............... *PT*

[color=green]+ " MITFÁROVÉ", TY NEPOČÍTÁM,AŤ SI KAŽDEJ VEME KOHO CHCE, TŘEBA NAFUKOVACÍ PANU :D :D :D [/color]
[color=darkred]+ DALŠÍ SPOUSTA LIDÍ,KTEŘÍ ZDE PŘISLÍBILI SVOU ÚČAST,ALE DOSUD JSEM OD NICH NEDOSTAL ŽÁDNOU SZ,ANI SMS,O TOM ŽE JEDOU,TAKŽE JE "PROZATÍM" NEZAPOČÍTÁVÁM, DO [/color]EXPEDICE RUMUN 2007
Rosta

Příspěvek od Rosta »

... tak at se vam ten RUM-UŇ povede :!: Ja si po ctrnactidenni dovolene v Cerne Hore dalsi tyden vzit nemuzu ale budu moc fandit a tesim se, ze treba pristi rok vymyslime neco podobnyho.

Takze jeste jednou preji hodne zdar, malo oprav a silna jatra :idea:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“