Hmlove svetla

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Pavel Mirtl píše:Jo tak to je potom jasný,já to mám vypnutý,spíš mně vyhovujou světla ve zpětném zrcátku.Díky.
....jo v tom zrcátku jsou dobrý :lol:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Skvělý :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
David
Diskuzní Nováček

Příspěvek od David »

Ahoj kluci,
když už jste u těch mlhovek, tak já mám taky dotaz: Zkoušeli jste někdo vyměnit originál mlhovky za jiný typ?
Ty moje odešly do věčných lovišť (obě) a za boha nemůžu přijít na to, co tam místo nich dát. Originály stojej u OPLA asi 2500,-Kč za jenu (OPEL Zralý, Praha) a to teda nedám ani náhodou. A zima se blíží a já mám rád světlo. Prolez jsem všechny dostupný katalogy, ale nikde nejsou takový, který by se tam vešly. Už jsem uvažoval i o kulatejch, ale zatím hledám.
Tak kdyby jste něco našli, dejte vědět.
Díky David
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

David píše:Ahoj kluci,
když už jste u těch mlhovek, tak já mám taky dotaz: Zkoušeli jste někdo vyměnit originál mlhovky za jiný typ?
Ty moje odešly do věčných lovišť (obě) a za boha nemůžu přijít na to, co tam místo nich dát. Originály stojej u OPLA asi 2500,-Kč za jenu (OPEL Zralý, Praha) a to teda nedám ani náhodou. A zima se blíží a já mám rád světlo. Prolez jsem všechny dostupný katalogy, ale nikde nejsou takový, který by se tam vešly. Už jsem uvažoval i o kulatejch, ale zatím hledám.
Tak kdyby jste něco našli, dejte vědět.
Díky David
Na jakej typ Frontery?
David
Diskuzní Nováček

Příspěvek od David »

Promiň - na B 2.2 DTI (dlouhá )
David
Zbrojovák
Diskuzní Nováček

Re: Hmlove svetla

Příspěvek od Zbrojovák »

Zdravím,
Mám dotaz, nejdou mi zadní mlhovky (přední nemám - nebo je má A-čko ve světlech???), obě žárovky zadních jsou pohledově v pořádku. Pojistky taky, všiml jsem si v krabici v motorovém prostoru, že dle obrázku na ní, chybí uvnitř relé na mlhovky - což by dávalo smysl proč nesvítí. Ale chybí tam dle obrázku relé i na dálkové a ty jdou - což mě zaráží.
Chci se zeptat, kde to relé koupit, nebo má li někdo, dejte vědět.
Frontera A, 5ti dvéř. 2,2i,r.v.1996, LPG
Výbava: sekera, zápalky...spacák :-)
Janeš Petr
Moderátor

Re: Hmlove svetla

Příspěvek od Janeš Petr »

ta relátka, co ti chybí jsou od přídavných dálkových a od předních mlhovek, to už se tu řešilo mockrát, i to, jak je nahradit - zkus zadat do hledej ,, relé ,, nebo lépe mrkni po téhle sekci. Zadní mlhovka je zapojená extra, viz. schémata
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“