Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)
- farmář
- Moderátor
Nebyli k tomu všemu sjetí nebo ožralý?
tomu se říká parchantismus,ještě větší by byl kdyby tě za to rovnou zkasíroval a kámošsky ti to dal na složenku...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Také bych je asi odtáhl,jistý si nejsem.Pro útěchu Ti buď že"slabší duchem za to nemohou".Hele máme na ně platit v ústavech pro postižené a nebo jako městský policajty,mě to připadá stejný.Akorát ty pravomoce jsou trochu jiný 
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- farmář
- Moderátor
ale jo,všude jsou výjimky,jen mám dojem že u měšťáků je jich poskrovnu...to víš,normálním policajtem by se nestali a tady jsou najednou zákonem...hej,šerife,ta hvězda se vám ale blejská!!!
a ty kolty,bože,proklatě nízko!!! 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
Policié, policié - proč jim nejede Felicije?
Ti sou schopný ho zastavit a auto mu v zájmu bezpečnosti zabavit.farmář píše:No co,příště jim zamává až kolem nich pojede a budou zase tlačit
Taky mám u policajtů několik známejch, sou to slušný lidi. Jenže to sou státní policajti a navíc to nejsou obyč pochůzkáři.
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda ja mam taky par znamejch mezi statnima a vzdycky se snima da normalne mluvit.Nikoho zbytecne nebuzerujou.Kdyz sem vezl rackovou skrin ktera me koukala z auta a mel sem otevrena zadni dvere do boku tak me staveli a akorat rikali ze bych si ten praporek priste mel nejak lip upevnit aby byl lip videt jinak po me nic nechteli.Ja rikam furt kdyz clovek jezdi podle predpisu a dodrzuje to co ma tak se nema ceho bat.Pokud ti lupne zarovka za jizdy tak bych jim podekoval za upozorneni a opravil bych ji ale az doma nebo na miste.Hlavne je potreba mit nahradni a kdyz budou buzerovat tak bych rek ze to neumim ze budu pokracovat do nejblizsiho mista kde budu moct zarovku vymenit.A nebo mu dat sroubovak at mi to udela:-) Sou auta kde treba predni zarovku nevymenis.Mel se mondeo a to byla pakarna :-)Ale nejhorsi sou mestky serifove to je banda tupcu.I kdyzmezi nima se taky najdou svetle vyjimky.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
To je fakt,taky jsem měl Mondié
,jenže měšťáci,dej blbcovi lejstro......a vymyslí razítko
,to je tak když naši zákonodárci dají pravomoc "vrátnejm"............znám jich pár,dřív dělali hlídače ve Škodovce,a teď jsou z nich strážci zákona,maj hovno,holou prdel,tak si léčí mindráky tím,že buzerujou šlušný lidi a schovávaji se přitom za zákony a legislativu
,kdyby byli v civilu,tak budou šlapat jak přichcíplí chudinky 
-
Žanek
- farmář
- Moderátor
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
tak jsem v utery nevydrzel a v noci vyrazil z prahy domu na vysocinku
toho snehu po ceste - no parada
Schvalne jsem jel okreskama abych si to uzil
a muzu hlasit - jeden zapadlej slovak s malým fiatem cca 5 min tahani i s otočením do protismeru
a uz jsem byl skoro doma a prede mnou tejpci s Jumprem na letnakach a ze jedou skoro k nam pro rybicky :D
bomba - tahal jsem je hodku a půl a na zaver mi přivreli malicek do dveri - asi způsob podekovaní
:D
ale od ted hajim fronterku vsema rukama nohama - projel jsem neslusné zavěje ve slušné rychlosti a brodivost snehem super.
mel jsem strach z pneu BF Goodrich - ale jedou velmi solidne!!!
Skoda ze uz je snizek pryc ..............
a muzu hlasit - jeden zapadlej slovak s malým fiatem cca 5 min tahani i s otočením do protismeru
a uz jsem byl skoro doma a prede mnou tejpci s Jumprem na letnakach a ze jedou skoro k nam pro rybicky :D
bomba - tahal jsem je hodku a půl a na zaver mi přivreli malicek do dveri - asi způsob podekovaní
ale od ted hajim fronterku vsema rukama nohama - projel jsem neslusné zavěje ve slušné rychlosti a brodivost snehem super.
-
Rosta
Re: re
...no ja jsem ve stredu rano jiz tuto zimu tradicne stal na dalnici. Kamiony to zas nejak nevosefovali. Ale byla to jenom hodka a pul a pak se to rozjelo, takze vlastne docela dobryhonzík píše:tak jsem v utery nevydrzel a v noci vyrazil z prahy domu na vysocinku
bomba - tahal jsem je hodku a půl a na zaver mi přivreli malicek do dveri - asi způsob podekovaní:D