tzv. "nadych" na prednej kapote
- fronterman
- Začínající diskutér
Tuning
Len tak medzi rečou. Aj dvíhanie podvozku, rozširovanie, väčšie kolesá atď je tiež forma tuningu. Takže aj Slaavo je tuner
Dal som si seriózne decentné značkové fólie. To sa môže? Trošku to chráni čiernu kožu vo vnútri. Limited, nie? /bez klímy!/
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
kdepak
zadny plasty a koberecky - to fakt neni cool
uz ted premyslim ze shodim naslapy - ne ze by se mi nelibily ale prece jen kdyz vidim tu vysku bez nich je to bomba - nebo je udelam rychlovyndavaci.
Ja asi z vas budu ani ryba ani rak
dokazu auto celou nedeli lestit a potom ji na jedne vyjizde zasrat tak ze po uklidu odvezu dve kolecka blata................
nedavno jsem videl u aaacek h3 - no takovou lestenku jsem jeste nezral ani mezi sportakama a malem jsem se pocural pri pohledu na ty kola - supersportovní,nizkoprofilove s bezva diskama- nalestenejma jak psi tentononc
a vevnitr frajer kterej vypadal ze by si troufal vyjet na everest...
jojo zivot jde dal a na tohle by se mel vymyslet nazev ajko na uchylku
h.
zadny plasty a koberecky - to fakt neni cool
uz ted premyslim ze shodim naslapy - ne ze by se mi nelibily ale prece jen kdyz vidim tu vysku bez nich je to bomba - nebo je udelam rychlovyndavaci.
Ja asi z vas budu ani ryba ani rak
dokazu auto celou nedeli lestit a potom ji na jedne vyjizde zasrat tak ze po uklidu odvezu dve kolecka blata................
nedavno jsem videl u aaacek h3 - no takovou lestenku jsem jeste nezral ani mezi sportakama a malem jsem se pocural pri pohledu na ty kola - supersportovní,nizkoprofilove s bezva diskama- nalestenejma jak psi tentononc
a vevnitr frajer kterej vypadal ze by si troufal vyjet na everest...
jojo zivot jde dal a na tohle by se mel vymyslet nazev ajko na uchylku
h.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: Nášlapy
Presne to som chcel povedat ..mal som ich dole ked som menil plastovy povrch za hlinikovy plech a tiez som kukal jak blazon ako sa to krasne "zdvihlo" :D (ale najnizsi bod auta predsa len lezi niekde celkom indeSlaava píše:Nášlapy to nesnižujou, to je jenom takový zdání při pohledu, když stojíš vedle auta.
Okrem toho , ja tie naslapy povazujem za velmi prakticke, pri splhani sa do kabiny ked je pod autom napr. blato
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
Rosta
Re: To: Rosta a Slaaavo
..no my starci uz jsme takovy ... Ze Slaavo*pt* píše:hehe, stara skola sa nezaprie, pozri ako drzia spolu :DRosta píše:
...hehehehe, ty jim teda davas Slaaaavo. Ale mas pravdu, na terenni auto tuning moc nepatri. Sem nedavno potkal snizovanej (!!!) jeep a mel jsem z toho docela razpacitej pocit.
Ale kdo chce kam ....![]()
- Slaava
- Moderátor
Rosta a Slaaava
Hmm, dva veteráni. S našema autama vlastně čtyři.Starec Rosta o starcovi Slaavovi píše:...no my starci uz jsme takovy ... Ze Slaavo
- Slaava
- Moderátor
Díra do plechu
Mimochodem, pokud stále plánujete dělat díru do plechařiny, tak si taky přečtěte Mildův příspěvek na téma "kýbl vody" z 23. 11. 2006 v týhle sekci: viewtopic.php?p=5109#5109
Netušil jsem, že ji chcete používat i na průběžný mytí motoru
Netušil jsem, že ji chcete používat i na průběžný mytí motoru
-
Luboš K.
Jo máš pravdu,když už tak se všim všudy.Musím tedy vymyslet nějaký tuning i na motor.Chromovej filtr je málo.
Slaavo,poslal jsem ty fotky mého mazlíka do Galerie (na offroad-frontera@offroad-frontera.com) v neděli a zatím nic.Poslal jsem to blbě nebo to tak kluci dávaj jednou za čas???????
PS.Už sis zapudroval pupínky.
Slaavo,poslal jsem ty fotky mého mazlíka do Galerie (na offroad-frontera@offroad-frontera.com) v neděli a zatím nic.Poslal jsem to blbě nebo to tak kluci dávaj jednou za čas???????
PS.Už sis zapudroval pupínky.
- Slaava
- Moderátor
Luboš
Já ho mám stříknutej červenou vypalovačkou, mám nový šrouby (často nerez), nový hadice, rudej startér... zvěrstvo!Věčnej provokatér Luboš K. píše:...musím tedy vymyslet nějaký tuning i na motor...
Z tebe je mám i na zadnici...Luboš K. píše:...už sis zapudroval pupínky?
- Slaava
- Moderátor
Díra, dvě díry
Tady to máte:

- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Kdo to používá spíš jako ponorku tak ať tam mlaskne šnorchl,já jsem byl na Labi s T 55A každou chvíli,spíš mne zajímá ten vylepšenej vzduch filtřík.Díru do kapoty jsem viděl na Monterey,kdyby patřila na Fronteru tak by ji tam asi vyšili.Jinak ať žije chatařina.Vono vykoupat Bčko plný elektroniky je podle mne dost vo držku.Chci si ještě zajezdit. 
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.