Kurvítko

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
RAV9
Začínající diskutér

Re: Kurvítko

Příspěvek od RAV9 »

pato píše::shock: :shock: :shock: Po Trnavsky nerobím nyšt a ide :grin: Ked zapadne nejde,ale ked Gelničané pomožu z navijákom potom zas ide :grin: Paťo-Divoch

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Land Rover Discovery 2
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

myslivec píše:
pato píše::shock: :shock: :shock: Po Trnavsky nerobím nyšt a ide :grin: Ked zapadne nejde,ale ked Gelničané pomožu z navijákom potom zas ide :grin: Paťo-Divoch
Zavedl bych dechovou zkoušku, než tady začne někdo psát 8) 8) , jinak by bylo fórum bloknuté, trubička v PC, to by byla prdel :mrgreen: :mrgreen:
To bych si ani neškrtnul :mrgreen:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Tak po dnešku mně může někdo říct , že Frontera nemá kurvítko. Má a už jsem ho i dokonce našel. hádejte kde. Po té co jsem auto včera dovezl z opravy , tak dnes při třetí jízdě přestala jít palubovka a do provozu ji uvede rožnutí světel. Já se z toho fakt poseru. :roll: To jsem zvědav kdo z vás to kurvítko ještě objeví. :twisted:
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Jan Sekanina píše:Tak po dnešku mně může někdo říct , že Frontera nemá kurvítko. Má a už jsem ho i dokonce našel. hádejte kde. Po té co jsem auto včera dovezl z opravy , tak dnes při třetí jízdě přestala jít palubovka a do provozu ji uvede rožnutí světel. Já se z toho fakt poseru. :roll: To jsem zvědav kdo z vás to kurvítko ještě objeví. :twisted:
No do prdele , stočenej tachometr, hajzlové bazarníci, chce se mi řvát :evil: :evil: :evil: :evil:
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Podle mě stočenej není . Je to kupovaný od soukromníka. Pumpa byla ještě původní z roku 99 a má se měnit každý druhý rozvody. Je to prostě Fronterácká klasika. A nakonec když vezmu životnost auta 150000km , tak už 27 tisíc přesluhuje. :mrgreen: Ale beru to z té lepší stránky a vím jaký auto si už určitě znova nekoupím. :!:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:...beru to z té lepší stránky a vím jaký auto si už určitě znova nekoupím. :!:
Takže příště koupíš zase 2,4i co si měl předtím? :lol: Já ti říkal abys ji neprodával, že je to super auto! To bylo keců, že je to sračka a že se jí rád zbavíš a ty si koupíš 2,2i :roll: :lol: :lol: :lol:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Slaava píše:
Jan Sekanina píše:...beru to z té lepší stránky a vím jaký auto si už určitě znova nekoupím. :!:
Takže příště koupíš zase 2,4i co si měl předtím? :lol: Já ti říkal abys ji neprodával, že je to super auto! To bylo keců, že je to sračka a že se jí rád zbavíš a ty si koupíš 2,2i :roll: :lol: :lol: :lol:
:cry: :cry: :cry:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

No tak si to tak neber, já sem vošklivej kluk, že si z tebe takhle dělám prdel. Zase máš novější auto, tak to tak zlý nebude.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Slaava píše:No tak si to tak neber, já sem vošklivej kluk, že si z tebe takhle dělám prdel. Zase máš novější auto, tak to tak zlý nebude.
Jenomže jsem předpokládal novější auto míň starostí a vono je to navopak. :| :P
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Málokdy to tak bejvá. Většinou je to víc starostí, protože v novým autě je víc zbytečností. Ideál je nový starý auto - teda 2,4i s tak 10.000 km na tachu.
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Slaava píše:Málokdy to tak bejvá. Většinou je to víc starostí, protože v novým autě je víc zbytečností. Ideál je nový starý auto - teda 2,4i s tak 10.000 km na tachu.
Tak takovou beru, kde stojí :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

kurvítko jsem našel, opravdu je to mezikus. Dnes jsem na Bělorusu dojel naftu do mrtě a nešl nová natlačit. Povoloval jsemna spodním filtru trubky ale přeci...až jsem si všiml, že na horním je ruční ventil...povolíš odvzdušníš je to. Člověk je ten vadnej kus.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

myslivec píše:
Slaava píše:Málokdy to tak bejvá. Většinou je to víc starostí, protože v novým autě je víc zbytečností. Ideál je nový starý auto - teda 2,4i s tak 10.000 km na tachu.
Ve Žďáru: viewtopic.php?f=6&t=3321
farmář píše:kurvítko jsem našel, opravdu je to mezikus. Dnes jsem na Bělorusu dojel naftu do mrtě a nešl nová natlačit. Povoloval jsemna spodním filtru trubky ale přeci...až jsem si všiml, že na horním je ruční ventil...povolíš odvzdušníš je to. Člověk je ten vadnej kus.
Co sem viděl dokurvený auta, tak to v drtivý případě bylo mezikusem - a to si ještě ten mezikus stěžoval :roll:
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Slaava píše:
myslivec píše:
Ve Žďáru: viewtopic.php?f=6&t=3321
farmář píše:kurvítko jsem našel, opravdu je to mezikus. Dnes jsem na Bělorusu dojel naftu do mrtě a nešl nová natlačit. Povoloval jsemna spodním filtru trubky ale přeci...až jsem si všiml, že na horním je ruční ventil...povolíš odvzdušníš je to. Člověk je ten vadnej kus.
Co sem viděl dokurvený auta, tak to v drtivý případě bylo mezikusem - a to si ještě ten mezikus stěžoval :roll:
Jo tak to je mazel, akorát, že nebude určitě k mání :roll: :roll:
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

V některých případech se opravdu jedná o mezikus, který je tím kurvítkem. Pokud se ale u stejných výrobků projevují stále stejné závady je pravda asi jinde a kurvítko se nachází na větrací mřížce před chladičem. :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“