PRASKLÉ SBĚRNÉ POTRUBÍ (výfukové SVODY)

Vše o benzínových motorech (2.0, 2.2, 2.4, 3.2)
Odpovědět
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: PRASKLÉ SBĚRNÉ POTRUBÍ (výfukové SVODY)

Příspěvek od premek_k »

Po zavaření parohů je PODMÍNKOU implementovat i vlnovec !!!
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

vlnovec určitě, protože pokud ti to praská, s největší pravděpodobností máš někde blbě pnutí na výfuku a jde to moc natvrdo...což se vlnovcem odstraní.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Vojta
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Jen tak pro info, koukal jsem na to , kam by se umístil ten vlnovec a moc placu tam není...myslel jsem na to, vyrvat katík a místo něj ho fláknout, co to udělá s motorem?
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

katalyzátor všeobecně ubírá výkon....tak hádej.Akorát emise budou horší....
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

A asi to bude malinko víc papat :mrgreen:
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

není důvod.Vykuchej Lambdu a je to lepší....ale emise v prčicích
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

No rozhodne na Acku 2,4i doporucuji katik vyndat :wink: - vykon super a spotreba jeste lepsi. Par let jsem to provozoval
a nemuzu si stezovat, jen z vyfuku jdou trochu hlubsi tony. Jinak super (az na ty technicky :) )
Frontera B 2,2i - X22SE
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

zrovna mne napadá...lambdu nechat nebo dát mimo?? přeci jen jsem tohle dělal naposledy před....13 lety.... :roll:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:zrovna mne napadá...lambdu nechat nebo dát mimo?? přeci jen jsem tohle dělal naposledy před....13 lety.... :roll:
To jsou ty majitelé dehťáků, taky bych nevěděl. :wink:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
lasky
Začínající diskutér
Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

čau kluci katík dej do pryč ,ale pocitej s problemama na stk.lepší je ho vykuchat a dat skrz nej trubku aby to vypadalo jako ze tam je s tim vlnovcem to je dobry napad ale musiš si s tím pohrat, no a co se týka svařování litiny tak s tím mám trochu zkuseností nachci se vytahovat ale nechal jsem si poradit od jednoho pana svarece ktery je asi o 60 let starsi nez ja a ten mi jednou rozradil svuj vynalez musi se to varit elekrikou a to tak ze se na elektrodu namota tenky měděny drat a s tim se to zavaří je dobré ty svody pred varenim nahřát když se oklepe struska tak můžeš celý svar utěsnit převařením cočkem,ale pozor at to tou elektrikou nepropálíš ja jsem tak už vařil svody u 3 Fordů mondeo tam to taky praská a musím zaklepat drží to jinak jsou i elektrody na LITINU ALE MOC TO NEVYDRŽÍ omluvte mou diakritiku ale ja jsem víc na praci v garaži než na psaní.

LAMBDU V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEODSTRANUJ NEBO TĚ TO SEŽERE!!!
tel- +420 608701329 NON STOP
Vojta
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Díky za rady , dnes mi přijdou nové svody a konečně už správné s EGR a pak to bude mazec...našel jsem tak milion rozměrů u kámoše na vrakarně, tak tam taky pujde :) nemůžu se dočkat, tyhle pirátské úpravy ...to já rád :twisted: :twisted:
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Lambdu nech jak je a nic neodpojuj, na Acku na 2,4 to meri stejne jen pred katikem a za nim ne, takze je to fuk :wink:
Na STKacku to ale na mereni emisi ukazuje opravdu hodnoty, ktere normy nesplni :mrgreen: - takze se to musi nejak "doladit"
Frontera B 2,2i - X22SE
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Já ti nabízím úplně nové parohy, se štefty, těsněním pod parohy a těsněním pod přírubu včetně šteftu za 4998,- Kč fungl nové. Kdežto všichni ostatní nabízí parohy za 4500,- dejme tomu a ještě si přičti zhruba 1500 štefty a těsnění takže seš na nějákých 6.000,- Kč.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ježíš Nimrod střelil paroháče! :mrgreen: ....a prodává trofej :lol:
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Nimrod píše:Já ti nabízím úplně nové parohy, se štefty, těsněním pod parohy a těsněním pod přírubu včetně šteftu za 4998,- Kč fungl nové. Kdežto všichni ostatní nabízí parohy za 4500,- dejme tomu a ještě si přičti zhruba 1500 štefty a těsnění takže seš na nějákých 6.000,- Kč.
Nimrode, nic tu nenabízej, ty si rezervuju já, ten povařenej proděravjenej sajrat nechci. Dyť j to děravý skoro jak původní :twisted: :lol: na tyhle si dávám reservačku já!
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
Odpovědět

Zpět na „Benzinové motory“