Frontera 2.2i 16V r.v.96

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
merlin

Příspěvek od merlin »

Nazdárek fšichni :lol: tak z nejhoršího jsem venku,dík všem za podporu,ani mě nehne abych na kokokoktávě něco vylepčoval,spíš se přikláním k Slávově verzi sabotáží :twisted: :twisted: :twisted: zatím jsem stejně nepochodil,tak čekám.Uvidím co najdu,ale každopádněmi zbyla ještě jedna samolepka fóra,tak ji stejně budu vozit alespoň za oknem.Merlin-Petr
Jo ještě pro Rescuera-sháním ojetou 1,9 tdi.Na novou nemám :cry:
Naposledy upravil(a) merlin dne 03 črc 2007 17:48, celkem upraveno 1 x.
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

merlin píše:Nazdárek fšichni :lol: tak z nejhoršího jsem venku,dík všem za podporu,ani mě nehne abych na kokokoktávě něco vylepčoval,spíš se přikláním k Slávově verzi sabotáží :twisted: :twisted: :twisted: zatím jsem stejně nepochodil,tak čekám.Uvidím co najdu,ale každopádněmi zbyla ještě jedna samolepka fóra,tak ji stejně budu vozit alespoň za oknem.Merlin-Petr
Merline, pokud chceš novou kokokoktávku tak dej vědět... Měl bych tip...
merlin

Tip

Příspěvek od merlin »

Pro rescuera,díky,už jsem pořídil r.v.99,červená v plné výbavě,motor 1,9TDi,je fakt hezká,ale Froňa to není-bůůůůůůůů,fňuk :cry:
Ale zase spotřeba 4,5l je taky vo něčem jiným :wink:
Nicméně srdcem jsem s vámi :!:
merlin-Petr
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Merlin to srdiečko len tak na Fronteru nezabudne,ty to vieš vlastne sám.Krásny pozdrav z Trnavy.Paťo-Divoch
merlin

Příspěvek od merlin »

Veeeelká pravda,zapomenout na froncka?
NIKDY!!!
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“