Jarní Offroad-Sraz Fronter - Ředhošť 2009 6.června (júna)
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Re: Jarní Offroad-Sraz Fronter - Ředhošť 2009 6.června (júna)
Ahoj Mildo nevim zda tady bude semnou někdo souhlasit i když tady osobne nikoho neznam a nemužu mluvit za ostatni ale jeden navrch by tady byl určite maš nějaky seznam pošli my čislo učtu a ja ti pošlu ty penize a neni co řešit a mužeš si mě odškrtnout ( a pokud by někdo tomu nevěřil cos si myslim že nehrozi mohli bysme použit doklad o zaplaceni jako vstupenku) a stim pokud bych se nomohl dostavit na sras tak by propadli ve prospech klubu myslim si že je to fer vuči ostatnim o 450 kč asi nikdo neschudne de oto když sme přislibyli učast tak se da řict že se smami počita
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Užasný nápad - velmi by mi to pomohlo. Pokud se někdo nebude moci zúčastnit, bude mu zaslané "vstupné" vráceno.
Než zveřejnim číslo účtu, počkám ještě do večera do cca 22h na případné názory dalších, především webmásterů fóra.
Než zveřejnim číslo účtu, počkám ještě do večera do cca 22h na případné názory dalších, především webmásterů fóra.
Naposledy upravil(a) Milda dne 23 dub 2009 17:03, celkem upraveno 2 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- farmář
- Moderátor
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Já tady veřejně a pro všechny prohlašuju, že
je Milda čestnej chlap. A jestli jsem někdy pochybovala, že se tu objeví, mám výčitky a moc se omlouvám
Ozval se a váš srazík bude, supeeeerrrrr
Mám radost....určitě to tam budete mít skfělý
je Milda čestnej chlap. A jestli jsem někdy pochybovala, že se tu objeví, mám výčitky a moc se omlouvám
Ozval se a váš srazík bude, supeeeerrrrr
Mám radost....určitě to tam budete mít skfělý
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Podle mě, to co jsem navrhoval, by asi bylo to nej řešení. Jednak by odpadla starost se sháněním a jednáním sponzorů ( teda pokud někdo už o někom neví... ) a taky by to Mildovy ulehčilo tu organizaci a tak. Hned by věděl, kolik lidí se zúčastní a tak....Já osobně, jak se dozvím to číslo účtu, posílám na vstupenku 
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já jen ještě na chviličku odbočím:
ale já toho svýho modráska stejně nevyměním, protože je spolehlivej a mám ho ráda...a doveze mne kam potřebuju
a k té záloze si myslím,že by to tak mělo být,je to rozumné, takhle se pozná, kdo na sraz přijede a Mildovi tím opravdu odpadne pár starostí.....
to jsme tu už vyřešili asi o stránku výš s Petrem: no přeci, že mám jenom Yaríska a ne pořádný autokout.jk píše:a jinak, kde mám hledat tu velkou křivdu, co se stala modráskovi? Tady na diskuzi asi neni, nebo je?
ale já toho svýho modráska stejně nevyměním, protože je spolehlivej a mám ho ráda...a doveze mne kam potřebuju
a k té záloze si myslím,že by to tak mělo být,je to rozumné, takhle se pozná, kdo na sraz přijede a Mildovi tím opravdu odpadne pár starostí.....
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
offroadík zatím nee
- Janeš Petr
- Moderátor
jsem stejného názoru. bez zálohy na účtě nemá cenu nic organizovat. jen bych dodal, že zálohu bych ani nevracel - z důvodu, že bys pak mohl při malém počtu účastníků zatáhnout zbytek pěkně ze svého
Mildo vítej zpět 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- farmář
- Moderátor
tady asi bude jedno menší dilema. Pokud to pojmeme jako sraz, není nutná trať. Já osobně asi po sté opakuji, že mne trať neláká, protože já toho mám na farmě dost.
Osobně preferuji setkání. Pak už je to jen o ubytku. Ten problém bude tedy v tom, že asi ne každej kdo dorazí bude mít zájem o to blbnout někde na trati, třeba z důvodu, že přijede z Tater, doma toho má plný kecky se dostat do chalupy a domů taky kus cesty. Tedy bych spíše viděl nějakou společenskou ekšn.
A kdyby se někdo ptal, já byl dycky kurva.
Aneb výlety za crossem probíhaj kontinuálně,ale nejsou to srazy. Jak to viděj ostatní? takže od těch co chcou fakt dorazit by to chtělo jasný slovo-trať : jo, jdu do toho tu jsem.
Osobně preferuji setkání. Pak už je to jen o ubytku. Ten problém bude tedy v tom, že asi ne každej kdo dorazí bude mít zájem o to blbnout někde na trati, třeba z důvodu, že přijede z Tater, doma toho má plný kecky se dostat do chalupy a domů taky kus cesty. Tedy bych spíše viděl nějakou společenskou ekšn.
A kdyby se někdo ptal, já byl dycky kurva.
Aneb výlety za crossem probíhaj kontinuálně,ale nejsou to srazy. Jak to viděj ostatní? takže od těch co chcou fakt dorazit by to chtělo jasný slovo-trať : jo, jdu do toho tu jsem.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
Jinak Mildu v záložně přetáhnou řemdihem, až bude vybírat rodinnou rezervu 
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
Ja si take myslim že zaloha by se nemusela vracet zas tak moc to neni přeci to Milda nebude platit ze sveho . Tak chlapi, přestaňme to už rozebírat a pojďme tomu Mildovy ty peníze na účet poslat. je to jen malá pomoc, ale nedělá to jen pro sebe, ale pro nás všechny !! 
- myslivec
- Super diskutér
Souhlas, mě taky kurvení auta v terénu nebere, ale osobně se poznat s některými mě láká. Kolikrát si holka zobne, když jedem pro střelený kus, ale věřím, že hodně lidí tady bude rádo, že může vyrazit do terénu.farmář píše:tady asi bude jedno menší dilema. Pokud to pojmeme jako sraz, není nutná trať. Já osobně asi po sté opakuji, že mne trať neláká, protože já toho mám na farmě dost.![]()
Osobně preferuji setkání. Pak už je to jen o ubytku. Ten problém bude tedy v tom, že asi ne každej kdo dorazí bude mít zájem o to blbnout někde na trati, třeba z důvodu, že přijede z Tater, doma toho má plný kecky se dostat do chalupy a domů taky kus cesty. Tedy bych spíše viděl nějakou společenskou ekšn.![]()
A kdyby se někdo ptal, já byl dycky kurva.![]()
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tak co ti brání? osedlej berunu, sbal maminu pod křídla a vyrazte pokecat s lidma, se kterýma si tu píšeš 
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
offroadík zatím nee
-
punta300D
- Diskuzní Nováček
trat nebo sraz.....no nevim ale mělo byse to už rozhodnou čas se krati nebo se muže stat že to milda odpiska vždit to je OFFROAD-SRAZ
- farmář
- Moderátor
offroad sraz jo, ale sraz a krosení je něco jiného. Proto by bylo dost dobré říct co kdo chce, jinak třebas nepřijede půlka lidí. Pak to bude dost průser mít zabukovanou trať a bydlo.
Ideál je proto dohodnout praiss na auto ne na trať celou, pak je to riziko i někoho jiného
nj oni už asi červen berou jako sezonu.
Ideál je proto dohodnout praiss na auto ne na trať celou, pak je to riziko i někoho jiného
- Žanek
- Super diskutér
Majiteli areálu bude asi jedno kdo vjede na třať. Podle mě má Milda od majitele pevně stanovenou cenu za pronájem areálu. To už se musí vyjádřit Milda.