RUMUNSKO 20.7-30.7.2007
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Hele, Jirko, když na mostě u ČSA odbočíš vpravo na Orlovou, tak cca po 2 km dojedeš do Doubravy, kde bydlím. A pak můžem pokračovat na Ostravu přes Orlovou 1 a máš to ještě kratší, než to objíždět.Jirka z Petrovic píše:Premku domluvime se kde se sejdeme!Co takhle na parkovisti pred dolem CSA! Jirka s Luckou.
Jak chceš. Každopádně se během tohoto týdne můžem domluvit konkrétně.
V kolik to ve středu oficiálně začíná ???
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Čau lidičky. mám bohužel špatnou zprávu ( a není to apríl ), akce ve středu se odkládá, prozatím na neurčito, bohužel, mé pracovní vytížení mi žene o víkendu do práce,takže se prozatím všem moc omlouvám, a včas upřesním jiný datum, kdy se již zcela určitě sejdeme.............tak mě nekamenujte, ale dřív jsem se na net nedostal, je to teď furt nějaké pokurvené, tak ješte jednou se omlouvám,ale akce ve středu je prozatím odložena, Vojta
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Ještě jsem zapomněl, pokud by jste mi někdo chtěl vynadat osobně,nebo měl jakýkoliv jiný dotaz,který bych Vám ohledně jak srazu ve středu, tak o akci Rumun 2007, byl schopen zodpovědět, tak kdykoliv na tel: 606 913 282, i SMS
P.S. ..... pro seřvání je nejvhodnější doba tak po druhé hodině ranní :D :D :D
P.S. ..... pro seřvání je nejvhodnější doba tak po druhé hodině ranní :D :D :D
-
Rosta
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
-
Roman
Snad to takhle na foru nebude někdy v půlce července. To by nejspíše bylo velké zklamání všech, co to myslí s Rumunama vážně. Už jsem něco podobného zažil a z původně na 100% domluvených šesti aut, jsme nakonec absolvovali 6500km jedním autem Škoda 130. Do Rumuunska bych tahle určitě nejel. Tak si ten předsrazík domluvme, hodně se tím určitě vyjasní.
- Slaava
- Moderátor
Náhradní díly
Máte někdo představu o tom, kdo s sebou poveze díly a jaký?
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
No bych to tak viděl že každý ať veme co má,myslím si,že má význam vézt pouze věci drobnější,které by se mohli potentit,ale zároveň je bez nich auto nepojízdné, myslím tím např alternátor,vodní pumpu, atd, určitě nemá význam s sebou vézt díly jako jsou např zadní náprava
,a díly,bez kterých auto je pojízdné a pouze by zabíraly místo v autě,např nárazník,světla,blatníky atd
Jinak co se týče srazu před cestou,tak bych to viděl tak koncem Června,což by bylo měsíc před cestou, to už bude každý vědět,zda má volno a kdo skutečně pojede a měsíc před odjezdem si myslím,že bude na ostatní zbývající přípravy ještě spousta časum,ikdyž si myslím,že zde jsme již dost věcí probrali na předešůých stránkách,ať už plán cesty,přípravy atd, tak si myslím,že srazit se měsíc před odjezdem bude ideální,to už bude vše v reálných rotměrech..........co Vy na to,mládeži??? :D
Jinak co se týče srazu před cestou,tak bych to viděl tak koncem Června,což by bylo měsíc před cestou, to už bude každý vědět,zda má volno a kdo skutečně pojede a měsíc před odjezdem si myslím,že bude na ostatní zbývající přípravy ještě spousta časum,ikdyž si myslím,že zde jsme již dost věcí probrali na předešůých stránkách,ať už plán cesty,přípravy atd, tak si myslím,že srazit se měsíc před odjezdem bude ideální,to už bude vše v reálných rotměrech..........co Vy na to,mládeži??? :D
-
Roman
Ten sraz na konec června je ideální, co se týká dílů, nechtělo by to zkusit se domluvit, ať dá každý na forum co má a může s sebou vzít ? Pokud by se podařilo přesvědčit Nimroda a pojede, tak by určitě těch dílů mohl vzít dva přívěsy. A co Sllava a Vojta ? Já mám akorát přední zástěrky, starou lamelu, přední blinkry a zatuhlý omezovač zadních brzd, tím bych nikomu v Rumunsku prospěšný nebyl.
- Slaava
- Moderátor
ND
Osobně bych to viděl na tyhle věci:
- alternátor
- vývěva
- startér
- čepy ramen
- čepy řízení
- přední kardan
- zadní kardan
- homokineťáky
- řídící tyčky
- brzdový destičky
- brzdový hadičky
- brzdový trubice v několika universálních délkách
- vstřikovací čerpadlo na 2,3TD
Hodně těhle věcí je ale odlišnejch podle roku výroby, délky auta a motoru, takže sám nevím jak 100 hoven. Dif je u Froncka v polních podmínkách skoro nevyměnitelnej i když přední náprava by se dala vzít celá. Napředpokládám, že někdo poveze zadní nápravu a převodovku.
Škoda, že nemáme Defendery.
- alternátor
- vývěva
- startér
- čepy ramen
- čepy řízení
- přední kardan
- zadní kardan
- homokineťáky
- řídící tyčky
- brzdový destičky
- brzdový hadičky
- brzdový trubice v několika universálních délkách
- vstřikovací čerpadlo na 2,3TD
Hodně těhle věcí je ale odlišnejch podle roku výroby, délky auta a motoru, takže sám nevím jak 100 hoven. Dif je u Froncka v polních podmínkách skoro nevyměnitelnej i když přední náprava by se dala vzít celá. Napředpokládám, že někdo poveze zadní nápravu a převodovku.
Škoda, že nemáme Defendery.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 11 kvě 2007 10:04, celkem upraveno 1 x.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Souhlas,ještě mi tak napadlo,pokud někdo má nějaké ty díly,co by se nám mohli hodit a nepojede s námi,tak si je vypůjčit a po návratu buď vrátit,pokud by nebyly třeba,a v případě,že by jsme je použili,tak je po návratu proplatit majiteli
,pokud by tedy byl někdo ochotný,jinak třeba ty brzd destičky,myslím si,že každý si auto před cestou zkontroluje (viz zdejší dřívšjší příspěvky),tak nepředpokládám,že někdo vyjede na takovouhle cestu s milimetrem brzdového obložení,aby jsme hned u Brna neměnili brzdové obložení,jinak já mám jednu sadu mírně jetejch destiček na 2.3TD,určitě je vezmu,ale spíš pro případ,že by někomu cestou např praskla,nebo došlo k jinému mechanickému poškození,nepředpokládám,že takovéhle díly by jsme měli cestou měnit z důvodu běžného opotřebení,to by jsme jeli jak největší diletanti a blbci............Pat a Mat........... :D :D :D ,jinak bych tak nějak souhlesil,samozřejmně,zadní nápravu asi nepovezem,pokud by došlo k nějakému takovéhlemu poškození,tak by se hold auto dotáhlo zpátky na laně,to by se nedalo nic dělat,protože zase za námi nepojede doprovodný kamion jak u Lopraise na Dakaru :D :D :D ,takže skutečně bych to viděl na ty nejnutnější díly jak píše Herr Slaava :D :D :D ,také s ohledem na místa v autech,aby jsme nevypadali,jak když emigruje mototechna :D :D :D
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
teda vy to planujete spis jako destrukci aut
ja si beru půlitr a placatku slivovice
a neco cim uplatim mistni kovare - podle zprav co jsem nasel na netu jsou fakt sikovni a vyklepou kde co
treba i motor :-)
beru jen drobnosti jako hadice remeny, spojky a srouby a sklařskej autogen. ( radsi vis burtu a lahvacu at je cim krmit medvedy .-) )
ja si beru půlitr a placatku slivovice
a neco cim uplatim mistni kovare - podle zprav co jsem nasel na netu jsou fakt sikovni a vyklepou kde co
treba i motor :-)
beru jen drobnosti jako hadice remeny, spojky a srouby a sklařskej autogen. ( radsi vis burtu a lahvacu at je cim krmit medvedy .-) )