Radkulik z Bratislavy (SK) Jeep Grand Cherokee
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radkulik z Bratislavy (SK) (hjundaj)
koukám že mnění auta jako ponožky
ale k horšímu
(korejec
)
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
- Slaava
- Moderátor
Korejce bych neviděl tak tragicky. Známí, co je maj, jsou spokojený... zatím. Spíš by mě zajímalo, co za povoz to je. Atos nebo Galloper?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- myslivec
- Super diskutér
Atos, určitěSlaava píše:Korejce bych neviděl tak tragicky. Známí, co je maj, jsou spokojený... zatím. Spíš by mě zajímalo, co za povoz to je. Atos nebo Galloper?
- Slaava
- Moderátor
No měla Pajero, tak snad zůstala u těhle větších pelechů.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Mildo ahoooj..tak budem dufat ze pride nova 
Farmar ako si sam hovoril.. maty neni nikdy dost... nestacila :D
nevim co je atos ale ak je to toto tak ho mam :D inac korejec fakt neni ziadna tragedia (kresta nech si predchadzajucich 5slov precita este par krat aby uveril :D).. jednoducho som potrebovala zimne gumy a k tomuto ich davali zadarmo.. tak to bola vyhodna kupa :D

tak ja zasa letim .. mam kopec prace aby som si mohla kupit ofrouta a hadzem smajlika
aby aj Janes Petr vedel ze s Vami stale kamaradim :D
Farmar ako si sam hovoril.. maty neni nikdy dost... nestacila :D
nevim co je atos ale ak je to toto tak ho mam :D inac korejec fakt neni ziadna tragedia (kresta nech si predchadzajucich 5slov precita este par krat aby uveril :D).. jednoducho som potrebovala zimne gumy a k tomuto ich davali zadarmo.. tak to bola vyhodna kupa :D

tak ja zasa letim .. mam kopec prace aby som si mohla kupit ofrouta a hadzem smajlika
RADKULIK>Pressburg offroad girls on tour
Jeep Grand Cherokee WJ 3,1TDS LIMITED QuadraDrive
- Janeš Petr
- Moderátor
no to je hézké, že na nás tak myslíš

603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- qwap-Nitra
- Začínající diskutér
hyundaia mame v rodine uz 2 roky, bola to funglovka i30ka, a za ten cas s nou neboli absolutne ziadne problemy... myslim ze v poslednom case isli kvalitou hore, obzvlast rady "i" a "ix". Pomer cena/kvalita je u nich vynikajuci.
vela stastnych km s hyundaiom. 
Opel Frontera B 2.2dTi RS '99, cca 170.000km, volnobezky AVM, zdvihnuta o 5cm, pneu Vraník Truck 2000 235/70 R16
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kamaraaati ,
tak som si dopriala OFFvyzitie v podobe zrazu v Komoči pod taktovkou novozamockeho klubu 4x4 offroad Club NZ. Tak Vám prinesiem aspon malý reportik z tohoto pohodoveho podujatia.
Po kratkom zdrzani sa pri bludeni v "skoro" madarskych dedinkach, sme sa v sobotu rano dostali do Komoce (okres NZ.)
Najpocetnejsia skupinka navstevnikov sa zdrzovala v blizkosti prvej blatovej jamy(mimochodom, ani jedno auto nou nepreslo bez pomoci navijaka), dosli sme vcas, startom preslo asi len druhe auto.
Ked sme sa isli zaradit do stada fanusikov offroadu spozorovali sme opodial stojace auto, preslo jamou, pomohli mu sa vytiahnut, a dalej problem s motorom... patrolik zacal fucat a cmudit ako avia, boli to kamarati z Myjavi... po srdecnom zvitani nas ujistili ze auto urcite opravia. Nechali sme ich teda nerusene pracovat a presunuli sme sa k sledovaniu diania v prvej jame. Auticka sa pekne trapili,odvazlivci nevahali ist na plny plyn. Tí co chceli zvysit svoju sancu na prejdenie celej trate vyuzili obchadzku:) Na starte sa chvilku cakalo lebo tych odvazlivcov bolo celkom dost. Nastastie chlapci z NZ mali zabezpecenu tazku vyprostovaciu techniku pri narocnych usekoch a samozrejme offroadaci si navzajom pomahali.
Nakrajsia ukazka vzajomnej pomoci bola pri druhej bratovej jame, zdala sa mi narocnejsia a uz sa tych statocnych naslo menej. Páni z PD nam predviedli skvelý obraz toho, akí su zohratí, radost ich sledovat(tlieskam). Dalej som uz nesledovala dianie na trati, pretoze sme isli pozdravit kamaratov zabavajucich sa na useku, kde vozili po trati deti. Disco nas povozil v papamobile a my sme sa uz nevedeli dockat kedy prevetrame RRC. Isli sme si teda prezret trat peso, aby sme videli co nas zhruba caka, kamarati z MY dali patrola do poriadku a isli dokoncit trat. uf a teraz my....!!! isli sme v spievode disca ktory jazdi na fiate campagnola (seriovka s terennymi gumami a navijakom).. tiez sme boli len na seriovke s T3 a kedze sme sa chceli vecer vratit do BA vsetkym narocnym(nepovinnym) usekom sme sa vyhli. pri prechadzani okolo prvej jamy sme sa zastavili a sledovali boj toyoty s masou bahna ktore pri navijakovani tlacila pred sebou. trat bola velmi dobra, vyborne vyznacena, takmer bez problemov. raz sme zostali na bruchu vo vyjazdenych kolajach. Priaznivci japonskych znaciek sa celkom rychlo zliezali ked sa dopoculi o zapadnutom RRC na trati, to ze tam vlastne len parkujeme nam neverili
((... krasny dlhy technicky usek plny krizenia a naklonov pri ktorych sme ucvrkavali sme presli bez vacsich problemov. potom prislo jedno celkom neprijemne rozbahnene stupanie ktore nevydrzal zadny dif. doslova sme ostali v rigole ktory bol presne nachystany na lorda. Nemali sme co riesit, lord je aristokrat a dotiahne nas do BA na prednom nahone, tak volame Discovi. Disco prisiel, vytiahol, aj ked chvilku to vyzeralo ze z toho kratasa urobia long verziu :D Trochu znicene sme sa vratili do kempu kde sa pripravovala ukazka prace hasicov. Po kratkom dochtorovani okolo lorda sme sa presuli k bufetom posilnit, a pockat na tombolu. Veru cakanie sa oplatilo... vyhrali sme pivko
. A pod ho vecer o pol osmej do BA. Uz 11km od Komoce za dedinkou Kolarovo sme zaculi od podvozku strasnu ranu, zrejme predny dif, toto na mieste nevykutime. Auto zaťato ani dopredu ani dozadu. Cakame 5hodin na odtah, tak sme si podriemkavali v poli, kam sme auto odtlacili aby na ceste nezavadzalo a obcas sme sa prebudili na svetla "dialkacov". Prisla pomoc v podobe plataku, kde sme rychlostou blesku auto nalozili a prigurtnovali. Dalej uz nas nic nemohlo zastavit na ceste domov. Napriek nevydarenej ceste spat, sme v Komoci stravili krasny den, plny pohodovej atmosfery, priatelskych stretnuti a vyborneho pojazdenia - zaco vdacime 4x4 offroad club NZ. O ROK URCITE ZASA!
Radkulik
Tibor a Pali... blatova jama vyziadala prvu obet !

dostali zabrat vsetci !

spolupraca panov z PD je ukazkova

pozera sa na to uzasne ze..

aj deti mali zabavku

opravia trola a idu zachranovat:)

no, adrenalin mi celkom stupal

tu uz bol zadok v tahu a slapali sme len na predok

a cesta do BA

inac vdaka sponzorovi C.B. ONE som si prezrela vyprostovaciu TATRU AFRICA ECO RACE.. bola krasna... ju aj zvysok fotiek mozte vidiet tu http://pokec.azet.sk/distress/fotoalbum ... b359f63058
tak som si dopriala OFFvyzitie v podobe zrazu v Komoči pod taktovkou novozamockeho klubu 4x4 offroad Club NZ. Tak Vám prinesiem aspon malý reportik z tohoto pohodoveho podujatia.
Po kratkom zdrzani sa pri bludeni v "skoro" madarskych dedinkach, sme sa v sobotu rano dostali do Komoce (okres NZ.)
Najpocetnejsia skupinka navstevnikov sa zdrzovala v blizkosti prvej blatovej jamy(mimochodom, ani jedno auto nou nepreslo bez pomoci navijaka), dosli sme vcas, startom preslo asi len druhe auto.
Ked sme sa isli zaradit do stada fanusikov offroadu spozorovali sme opodial stojace auto, preslo jamou, pomohli mu sa vytiahnut, a dalej problem s motorom... patrolik zacal fucat a cmudit ako avia, boli to kamarati z Myjavi... po srdecnom zvitani nas ujistili ze auto urcite opravia. Nechali sme ich teda nerusene pracovat a presunuli sme sa k sledovaniu diania v prvej jame. Auticka sa pekne trapili,odvazlivci nevahali ist na plny plyn. Tí co chceli zvysit svoju sancu na prejdenie celej trate vyuzili obchadzku:) Na starte sa chvilku cakalo lebo tych odvazlivcov bolo celkom dost. Nastastie chlapci z NZ mali zabezpecenu tazku vyprostovaciu techniku pri narocnych usekoch a samozrejme offroadaci si navzajom pomahali.
Nakrajsia ukazka vzajomnej pomoci bola pri druhej bratovej jame, zdala sa mi narocnejsia a uz sa tych statocnych naslo menej. Páni z PD nam predviedli skvelý obraz toho, akí su zohratí, radost ich sledovat(tlieskam). Dalej som uz nesledovala dianie na trati, pretoze sme isli pozdravit kamaratov zabavajucich sa na useku, kde vozili po trati deti. Disco nas povozil v papamobile a my sme sa uz nevedeli dockat kedy prevetrame RRC. Isli sme si teda prezret trat peso, aby sme videli co nas zhruba caka, kamarati z MY dali patrola do poriadku a isli dokoncit trat. uf a teraz my....!!! isli sme v spievode disca ktory jazdi na fiate campagnola (seriovka s terennymi gumami a navijakom).. tiez sme boli len na seriovke s T3 a kedze sme sa chceli vecer vratit do BA vsetkym narocnym(nepovinnym) usekom sme sa vyhli. pri prechadzani okolo prvej jamy sme sa zastavili a sledovali boj toyoty s masou bahna ktore pri navijakovani tlacila pred sebou. trat bola velmi dobra, vyborne vyznacena, takmer bez problemov. raz sme zostali na bruchu vo vyjazdenych kolajach. Priaznivci japonskych znaciek sa celkom rychlo zliezali ked sa dopoculi o zapadnutom RRC na trati, to ze tam vlastne len parkujeme nam neverili
Radkulik
Tibor a Pali... blatova jama vyziadala prvu obet !

dostali zabrat vsetci !

spolupraca panov z PD je ukazkova

pozera sa na to uzasne ze..

aj deti mali zabavku

opravia trola a idu zachranovat:)

no, adrenalin mi celkom stupal

tu uz bol zadok v tahu a slapali sme len na predok

a cesta do BA

inac vdaka sponzorovi C.B. ONE som si prezrela vyprostovaciu TATRU AFRICA ECO RACE.. bola krasna... ju aj zvysok fotiek mozte vidiet tu http://pokec.azet.sk/distress/fotoalbum ... b359f63058
- vlado007
- Extra diskutér
Musim potvrdit ze akcia dobra, ale tych (slovenskych) madarov tam a madarsky hovoriacich ludi tam bolo az privela. Na to ze sme na slovensku hruza.
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
- Janeš Petr
- Moderátor
paráda, není co dodat. snad jen to, že nejen u frontery může odejít diferák
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pěkný fotky z RRC 
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
- qwap-Nitra
- Začínající diskutér
bol si vlado? ja som sa tolko chystal az som na to zabudol a uz bolo neskoro!vlado007 píše:Musim potvrdit ze akcia dobra, ale tych (slovenskych) madarov tam a madarsky hovoriacich ludi tam bolo az privela. Na to ze sme na slovensku hruza.
Opel Frontera B 2.2dTi RS '99, cca 170.000km, volnobezky AVM, zdvihnuta o 5cm, pneu Vraník Truck 2000 235/70 R16
- vlado007
- Extra diskutér
Bol som pozret iba. Ja som sa rozhodol tiez na poslednu chvilu.
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pani, poviem vam, ze tu som si to na zraze fakt ani nevsimala. Ja som skusila Offroad zraz Tornala 2010 a bola som hotova! jedina zo zapadneho slovenska... mne takmer nikto nerozumel... okrem mna jedna posadka BB a jedna brezno... inac len RV a RA a vsetko mozne z madarska... videli ste uz dvoch slovakov zdravit sa po madarsky a viest tak dialog.. celkom desive... takze napriek tomu ze okrem jazykovej bariery tam bolo celkom fajn odradilo ma to natolko ze na akcie na juznom slovensku chodim minimalne :D:D
- qwap-Nitra
- Začínající diskutér
bohuzial stretavam sa s tym dost casto! horsie byva ked ty na niekoho po slovensky a on sa kuka jak vyorana mys ze jakym jazykom to ty nanho asi tak hovoris. smutne je ze to je stale cca 60km od hranic. a to by este chceli aj na uradoch tak rozpravat! to uz je ale tema na ine foraRadkulik píše:videli ste uz dvoch slovakov zdravit sa po madarsky a viest tak dialog.. celkom desive...