Nasi psici :)
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: Nasi psici :)
to nevadí. jsem rád, že se schodnem aspoň na tom, že to je potvora voškliváVokoun píše:Peťas, to není chameleon![]()
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Vokoun
- Ultra diskutér
Janeš Petr píše:to nevadí. jsem rád, že se schodnem aspoň na tom, že to je potvora voškliváVokoun píše:Peťas, to není chameleon![]()
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
-
Myšítek
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
to neni žádná potvora! Je to roztomilej majel gekončík.
Zatím se musím spokojit s modelem, ale časem sad bude i velká Fronterka.
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
GRIFFA
moja cica mala, je to krizenec nemeckeho ovciaka a vola sa Griffa
v decembri bude mat 7 rokov:))..zobrali sme si ju z utulku ked mala 2 mesiace.. nedam si ju ani za nic.. len keby mi nelezla do postele potvora
v decembri bude mat 7 rokov:))..zobrali sme si ju z utulku ked mala 2 mesiace.. nedam si ju ani za nic.. len keby mi nelezla do postele potvora
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
RADKULIK>Pressburg offroad girls on tour
Jeep Grand Cherokee WJ 3,1TDS LIMITED QuadraDrive
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no a toto je nasa kamaratka Tara (vlciak+rotfajler) ale z foto je vidno ako ma moc lubi :D
som k sezrani
som k sezrani
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Mě se ty zvířátka líbí všechny......akorát holt na každý musí bejt jinej recept, gekončíka bych zkusil asi na grilu no a 7.letýho psíka, nejdřív hodinku,dvě dusit, aby nebyl tuhej no a pak třeba na gulášek nebo na divoko ala kančí
....pokud by jste měli zájem, tak Vám holky recept zajistim 
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
na tu 7. rocnu ani nesahnes ! :D

- Janeš Petr
- Moderátor
hned se pozná, kdo si tu přírodu umí opravdu vychutnatHUJER 4x4 píše:Mě se ty zvířátka líbí všechny......akorát holt na každý musí bejt jinej recept, gekončíka bych zkusil asi na grilu no a 7.letýho psíka, nejdřív hodinku,dvě dusit, aby nebyl tuhej no a pak třeba na gulášek nebo na divoko ala kančí....pokud by jste měli zájem, tak Vám holky recept zajistim
- Vokoun
- Ultra diskutér
Tomu říkám filozofieJaneš Petr píše:hned se pozná, kdo si tu přírodu umí opravdu vychutnatHUJER 4x4 píše:Mě se ty zvířátka líbí všechny......akorát holt na každý musí bejt jinej recept, gekončíka bych zkusil asi na grilu no a 7.letýho psíka, nejdřív hodinku,dvě dusit, aby nebyl tuhej no a pak třeba na gulášek nebo na divoko ala kančí....pokud by jste měli zájem, tak Vám holky recept zajistim
moje řeč Vojto, co se nedá sežrat, je škoda krmit
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
Žiju OFF !
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Copak ty na talíři poznáš jestli to štěkalo, mňoukalo, nebo jaké to vydávalo zvuky? Ale jo, neříkám, že jsem nějakej zvrhlík co sežere každé zvíře!!! Třeba takový ty pískací...... většinou jsou vhodné pro děti od 3 let.. ty vole to se nedá žrát,ta guma se nedá rozkousat a jak to v hubě furt píská je taky na hovno!Vokoun píše:Tomu říkám filozofieJaneš Petr píše:hned se pozná, kdo si tu přírodu umí opravdu vychutnatHUJER 4x4 píše:Mě se ty zvířátka líbí všechny......akorát holt na každý musí bejt jinej recept, gekončíka bych zkusil asi na grilu no a 7.letýho psíka, nejdřív hodinku,dvě dusit, aby nebyl tuhej no a pak třeba na gulášek nebo na divoko ala kančí....pokud by jste měli zájem, tak Vám holky recept zajistim
moje řeč Vojto, co se nedá sežrat, je škoda krmit
![]()
Ale kdepák, náhodou ten gekončík je pěknej, takový zvířátko by mi doma nevadilo, jenže to už máme psa, rybičky,2 kočky ( a taky nesmím žádný sežrat
Joooo, pánové samozřejmně a Dámy, pokud by měl někdo zájem, mám zdroj na čurýky!!!!!!! Sele - 1ks - 160 Kč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Janeš Petr
- Moderátor
což to ti ,, čuryci ,, je ? to je nějaká vošklivá nemoc ?HUJER 4x4 píše: mám zdroj na čurýky!!!!!!!
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no ja som rozmyslala nad prekladom do slovenciny.. .. no ale to by snad nikto nezraaaal :D

-
HUJER 4x4
- Super diskutér
určitě sis to přeložila dobře? v českém jazyce může slovo čurýk při drobné záměně písmen znamenat něco úplně jiného a to by fakt nikdo nežralRadkulik píše:no ja som rozmyslala nad prekladom do slovenciny.. .. no ale to by snad nikto nezraaaal :D![]()
![]()
jedná se o selata, velkochovu, kterýmu teď kvůli prasečí chřipce odběratel v Německu vypověděl smlouvu o odběru, takže se potřebuje části selat zbavit, objednávkz se přijímají každé Pondělí (měl jsem ho, je výtečné... min týden stálo jen 80 kč/ks), ale pro velký zájem trošku přidražil, ale i tak tě vyjde 1kg tak na 20 kč!
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no ved to .. čurýk :D
ked tak pozeram na klavesnicu tak "á" a "ý" su vedla seba.. ze ci to nebol preklep som rozmyslala

ked tak pozeram na klavesnicu tak "á" a "ý" su vedla seba.. ze ci to nebol preklep som rozmyslala
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No jo no to jsou ty myšlenkové pochody. :-)Radkulik píše:no ved to .. čurýk :D
ked tak pozeram na klavesnicu tak "á" a "ý" su vedla seba.. ze ci to nebol preklep som rozmyslala![]()
![]()