vyměnim ALU za PLECH
- Slaava
- Moderátor
Kola fuč
Ty pičo, seš smolař. To byly takový ty s dírama?vojtech.kloud píše:Tak ty alu kola za plech už nevimněnim,páč mi je o víkendu nějaká KURVA!!!! šlohla ze zahrady,kurva já mám smůlu,ale byly tam jen tři,čtvrtý mám na rezervě,tak až vám nějaká černá svině bude nabízet tři origoš alu na Froncka A,tak jsou moje,nechte si jeho kontakt a já si za nim dojedu,dostane čores,že z toho zbělá!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,V
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Je to zmrdizmus,umlátit lešenářskou 2kou v koutě,mám lešenářský zkoušky,rád vypomohu.Jednou mi na Ducatu rozmlátili sklo dveří spolujezdce,v autě nářadí za cca 150 000,vzali si cigára z kastlu dveří řidiče a jinak je nic nezajímalo.Tak to jsem byl tenkrát i rád.Dnes už v autě nechám max.žvejkačky,nářadí nosím do baráku a 2 roky už nehulim.Vojto ať ty sráče najdeš,vykurvený.

B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
jo a co děláš když jedeš s dodávkou na oběd s tím nářadím? jedině se modlit že ty kurvy ti nevlezou dozadu do budky. mi při obědě vybrali boxera, vylupli zámek u spolujesdce, vzali jen tašku s papírama, jenže já v ní měl origo smlouvy, živnostenské listy, výpisy z obou rejstříku, plnou moc a to byl pak mazec. dodnes nevím jestli na firmu není udělanej nějakej tunel. nářadí jsem měl v budce zhruba ve stejný hodnotě jako ty. rádio atd tam v autě nechali, taška byla hozena pod sedačkou a přikrytá kombinézou. polici mi sdělila škoda je 2000 tak nic nebudem šetřit a obejdi si kontejnery snad to najdeš. jo a obvolal jsem pak všechny úřady k vůli echu a tí mi sdělili že je to pak stejně můj problém pokud bude tunel. jo bylo to ve frýdku-místku
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Tos měl smůlu,snad ty papíry zahodili svině.Jasně,taky se to u nás stalo.Já dělám pro majitele rod.domů,nářadí mám u nich většinou v garáži po celou dobu prov.prací.Můj bratránek přesně takto přišel o celou výbavu/přes oběd/,jsou to elektrikáři,je to na posrání.Policajty nevolám,akorát u nich sedíš hodiny kvůli zápisu a hovno najdou,asi ani nechtěj.Zdar a sílu.Radim Solanský píše:jo a co děláš když jedeš s dodávkou na oběd s tím nářadím? jedině se modlit že ty kurvy ti nevlezou dozadu do budky. mi při obědě vybrali boxera, vylupli zámek u spolujesdce, vzali jen tašku s papírama, jenže já v ní měl origo smlouvy, živnostenské listy, výpisy z obou rejstříku, plnou moc a to byl pak mazec. dodnes nevím jestli na firmu není udělanej nějakej tunel. nářadí jsem měl v budce zhruba ve stejný hodnotě jako ty. rádio atd tam v autě nechali, taška byla hozena pod sedačkou a přikrytá kombinézou. polici mi sdělila škoda je 2000 tak nic nebudem šetřit a obejdi si kontejnery snad to najdeš. jo a obvolal jsem pak všechny úřady k vůli echu a tí mi sdělili že je to pak stejně můj problém pokud bude tunel. jo bylo to ve frýdku-místku
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- farmář
- Moderátor
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Ty plechy by měli sedět,třeba takovej Mangels dělá spousty plecháčů a routeče jsou univerzály, A i B má stejné rozteče a kola lze prohazovat, mimochodem ty moje plechy se taky dřív točily na Patrolu a sedí mi tam jak kdyby byly origo z froncka
,ale i přes to bych doporučoval při koupi starších si tam dojet s autem a pro sichr si jedno kolo vyzkoušt..... na předku (tam se mění vzdálenost kola od podběhu) vzadu je místa haba kůk,tam se vejdou Fpohodě :D