vyměnim ALU za PLECH

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Slaava
Moderátor

Kola fuč

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Tak ty alu kola za plech už nevimněnim,páč mi je o víkendu nějaká KURVA!!!! šlohla ze zahrady :oops: ,kurva já mám smůlu,ale byly tam jen tři,čtvrtý mám na rezervě,tak až vám nějaká černá svině bude nabízet tři origoš alu na Froncka A,tak jsou moje,nechte si jeho kontakt a já si za nim dojedu,dostane čores,že z toho zbělá!!!!! :x :x :x :x :x :x ,V
Ty pičo, seš smolař. To byly takový ty s dírama?
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Kola

Příspěvek od Nimrod »

Ne kontakt si brát nebudu. Já ho hajzla rovnou umlátím šestkou lešenářkou. Tfuj tajbl jeden ksindl zlodějskej.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Je to zmrdizmus,umlátit lešenářskou 2kou v koutě,mám lešenářský zkoušky,rád vypomohu.Jednou mi na Ducatu rozmlátili sklo dveří spolujezdce,v autě nářadí za cca 150 000,vzali si cigára z kastlu dveří řidiče a jinak je nic nezajímalo.Tak to jsem byl tenkrát i rád.Dnes už v autě nechám max.žvejkačky,nářadí nosím do baráku a 2 roky už nehulim.Vojto ať ty sráče najdeš,vykurvený. :evil: :evil: :evil:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

jo a co děláš když jedeš s dodávkou na oběd s tím nářadím? jedině se modlit že ty kurvy ti nevlezou dozadu do budky. mi při obědě vybrali boxera, vylupli zámek u spolujesdce, vzali jen tašku s papírama, jenže já v ní měl origo smlouvy, živnostenské listy, výpisy z obou rejstříku, plnou moc a to byl pak mazec. dodnes nevím jestli na firmu není udělanej nějakej tunel. nářadí jsem měl v budce zhruba ve stejný hodnotě jako ty. rádio atd tam v autě nechali, taška byla hozena pod sedačkou a přikrytá kombinézou. polici mi sdělila škoda je 2000 tak nic nebudem šetřit a obejdi si kontejnery snad to najdeš. jo a obvolal jsem pak všechny úřady k vůli echu a tí mi sdělili že je to pak stejně můj problém pokud bude tunel. jo bylo to ve frýdku-místku
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Radim Solanský píše:jo a co děláš když jedeš s dodávkou na oběd s tím nářadím? jedině se modlit že ty kurvy ti nevlezou dozadu do budky. mi při obědě vybrali boxera, vylupli zámek u spolujesdce, vzali jen tašku s papírama, jenže já v ní měl origo smlouvy, živnostenské listy, výpisy z obou rejstříku, plnou moc a to byl pak mazec. dodnes nevím jestli na firmu není udělanej nějakej tunel. nářadí jsem měl v budce zhruba ve stejný hodnotě jako ty. rádio atd tam v autě nechali, taška byla hozena pod sedačkou a přikrytá kombinézou. polici mi sdělila škoda je 2000 tak nic nebudem šetřit a obejdi si kontejnery snad to najdeš. jo a obvolal jsem pak všechny úřady k vůli echu a tí mi sdělili že je to pak stejně můj problém pokud bude tunel. jo bylo to ve frýdku-místku
Tos měl smůlu,snad ty papíry zahodili svině.Jasně,taky se to u nás stalo.Já dělám pro majitele rod.domů,nářadí mám u nich většinou v garáži po celou dobu prov.prací.Můj bratránek přesně takto přišel o celou výbavu/přes oběd/,jsou to elektrikáři,je to na posrání.Policajty nevolám,akorát u nich sedíš hodiny kvůli zápisu a hovno najdou,asi ani nechtěj.Zdar a sílu.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

To je vždy k posrání,protože nikdy nevíš.:-( chytnout a uvláčet.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Hele, dají se plecháče z A-čka použít i na B-éčko ?? a existují plecháče na B-čko v 16'' rozměru ???

Dik
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

premek_k píše:Hele, dají se plecháče z A-čka použít i na B-éčko ?? a existují plecháče na B-čko v 16'' rozměru ???

Dik
Já mám plecháče z Nissana a všechno pasuje (rozteč šroubů i střed. díra) viz foto.
Obrázek
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ty plechy by měli sedět,třeba takovej Mangels dělá spousty plecháčů a routeče jsou univerzály, A i B má stejné rozteče a kola lze prohazovat, mimochodem ty moje plechy se taky dřív točily na Patrolu a sedí mi tam jak kdyby byly origo z froncka :wink: ,ale i přes to bych doporučoval při koupi starších si tam dojet s autem a pro sichr si jedno kolo vyzkoušt..... na předku (tam se mění vzdálenost kola od podběhu) vzadu je místa haba kůk,tam se vejdou Fpohodě :D
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“