Isuzu Opel

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Slaava
Moderátor

Recht

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:Je to v háji.Seženem si UAZy a T805tky a bude po prdeli.Ty nám vydrží do smrti.I když taková T805 to je divoch!!!
Máš recht.
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

Ale všimli jste si že už Iuzu nedělá Rodeo ? (fronteru) už asi před půl rokem zmizla na stránkách
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Slaava
Moderátor

Ascender

Příspěvek od Slaava »

DJ.Tom píše:Ale všimli jste si že už Iuzu nedělá Rodeo ? (fronteru) už asi před půl rokem zmizla na stránkách
Jo, sou to mantáci. Na Isuzu.com maj teď už jenom dvě verze pickupu a dvě verze Ascenderu, kterej mě moc neoslovil.

Obrázek
merlin

Příspěvek od merlin »

Hm ,tak tohle má z frontery tak zadní lampy. :? Stejně je to škoda,že ty naše auta jsou takový opomíjený (myslím ze strany opla),přitom je to robustní a celkem :lol: spolehlivej auťák,navíc je i vzhledově docela in,ale asi je holt v porovnání s konkurencí moc levné :P
Ale stejně jsem rád,že ji mám :lol:
Merlin-Petr
Slaava
Moderátor

Opel fuj!

Příspěvek od Slaava »

Největší nevýhodou Frontery je... přístup Opelu. Majitel tak na to zůstane sám a musí si najít buďto slušnej neoriginální servis nebo garáž, nářadí, COčko, lis a díly :?
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

Já si myslím že výroba byla zrušena hlavně kvůli ceně a bezpečnosti Když se prodávaly poslední modeli Baurbore a Olympus stála fronterka 1,2 milionu základ což je hodně když za to byli Land cruisery a M medáky s offroad packetem :o( a dneska chtěj lidi spíš SUVčka na chatu šílenců je málo no :o( Já bych chtěl někde očesat Isuzu Rodeo Strašně se mi na něm líběj světla (xenony) vzádu lampy nádhernej kulatej interier atd... A co neuvažoval už jste někdo o nákupu čínský smrti ? :o) .... na mobile.de už jich pár je
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Slaava
Moderátor

Darda

Příspěvek od Slaava »

Froncek je levnej... ale jetej. Cena lezla hodně rychle dolů, což u jinej off-roadů neplatí. Upřímně řečeno ho kvůli tomu hodně z nás má :wink: Novej stál fakt dost a pokud člověk nebyl patriot (Dojčland, dojčland íbr ales) a nekoupil si kvůli tomu německej offroad (vyráběnej v Británii podle japonskýho návodu z dílů z různejch částí zeměkoule), tak šel raději do něčeho zažitýho. Dyk i ta moje paprika stála za mlada skoro melouna kvůli tomu, že byla v plný palbě. :? Takový prachy :roll:
Slaava
Moderátor

Axiom

Příspěvek od Slaava »

DJ.Tom píše:Ale všimli jste si že už Iuzu nedělá Rodeo ? (fronteru) už asi před půl rokem zmizla na stránkách
Ještě asi před rokem dělali Axiom. Podle mě to mělo rám ale jistej si tím nejsem. Teď koupili licenci Číňani a prodávaj to jako GratWall Hover. Přikládám foto Axiomu:

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“