Cooper Weather-Master S/T2, alebo Cooper Discoverer M+S

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Slaava
Moderátor

Krompáč

Příspěvek od Slaava »

Taky mám v techničáku jenom dva hodně podobný rozměry.

Všechno má něco do sebe: bigfooty se dělaj na sněhový pláně se závějema, žiletky sou zase dobrý tam, kde je kam se s nima proříznout. Každej si musí zvolit, co se mu hodí a kde bude jezdit a podle toho si pořídí gumy. Nebo tak troje různý obutí a měnit dle momentální situace.

A opět mimo téma: dneska sem měl prázdný pravý přední kolo. Dneska tam budu číhat s krompáčem.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

235tky na 15 jezdím teď na Campu,kdysi jsem tam měl 33tky a za a se do toho nevešly,za b auto nesmělo vůbec drncnout, za c měl je tam minulej majitel-tak jsem mu je vrátil(můj kamarád).žere mi to na nich skoro o litr víc,než na těch 195/16 ale mohu si dovolit jet jako prase,protože to drží,jsou to něco jako letňáky ale už končí.Jel jsem s hengrem na koně z Jeseseníku a skvělé.To bych asi na těch zimních 16tkách nemohl.
Naposledy upravil(a) farmář dne 19 říj 2006 22:25, celkem upraveno 1 x.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Houby letňáky,M+S Dunlop,proto ty kurvy tak držej na silnici ale na ledě a mokrým sněhu klouzaly:-)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“