Motor 2,8TDi nebo 2,3TD? Koupě 2,3TD a repase hadic v něm

Vše o dieslových motorech (2.2, 2.3, 2.5, 2.8)
Slaava
Moderátor

ESP nebo BSP

Příspěvek od Slaava »

Elektronický stabilizační systém podvozku. Obávám se, že tohle 2,3TD nemá... :wink:
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

má to tam napsaný,budu rád když to tam nebude,čim min věcí na pos...í tim líp.
Slaava
Moderátor

ABSence

Příspěvek od Slaava »

Moc nevěřím ani tomu ABS. No nic, jedu tam, snad nebude mít polední pauzu.
Slaava
Moderátor

Nic

Příspěvek od Slaava »

Takže nic. Ten bazar neexistuje - ne nadarmo mi to nic neříkalo, navíc bydlím skoro přes ulici. Podle fotek je to tam někde v zahradní kolonii, jenže kde nic, tu nic. Na tý adrese je sice bazar, jenže to je úplně jinej bazar - tam sem se ptal bazarníka a ten mi sdělil, že s tímhle fenoménem má už delší dobu problémy. Zná jméno toho chlapíka a dle jím sdělených informací je to asi nějakej podvodník. Je prej problém se mu dovolat a najít ho, navíc prej inkasuje zálohy, který nevrací. Typický ČB.

Kup raději ten 2,8 nebo tu modrou 2,3TD tady v ČB. Ta existuje. 8)
Slaava
Moderátor

Dan 17

Příspěvek od Slaava »

Tak co Daníku, co ty na to?
farmář
Moderátor

Re: Dan 17

Příspěvek od farmář »

Slaava píše:Tak co Daníku, co ty na to?
Asi mu dal zálohu a tak shání provaz.Jestli si chceš Dane něco udělat,udělej si kyj na toho hajzla.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

že nebere telefony jsem tu už psal,ale nakonec se ozval,slibil že se ozve jěště přes tyden a domluvime se kdy se mohu přijít podivat.Cesta z Ostravy do Budějovic vede přes Brno tak to sjedu všechno 2.8 v Brně a všechny 2.3 v CB.Jinak je stale v zahraničí když kouknete na jejich stranky tak to tam píše,prý"? :?
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

důvěra je hezká věc.Co nevidíš a sám na vlastní oči,...nebuď cvok :idea: a měj dobrý smlouvy,kde si vymíníš plnou zodpovědnost za původ a tak,reklamační řízení a podnobné nutnosti,kdejakej hajzlík to dnes háže na obchodní zákoník a tam se nechytáš, najdi si nějakého kamaráda policata,kterýmu zavoláš číslo auta a on ti řekne čísla motoru a kastle.Hele falšují se i techničáky, takže .....hodně štěstí.Jo existuje i odhad legalizovaných čorek co jezdí u nás a fakt to není malé číslo.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

Jedu se tam podivat,jestli zavolá.Nikomu jsem žadnou zálohu nedával a ani bych nedal.Prostě jsem viděl inzerát,podařilo se mi spojit s prodávajícím tak tam sjedu,hodim oko a pak uvidíme co dál.Když tak to bude aspon pěkný vylet do Budějovic.
Slaava
Moderátor

Re: Nic

Příspěvek od Slaava »

Slaava píše:Takže nic. Ten bazar neexistuje - ne nadarmo mi to nic neříkalo, navíc bydlím skoro přes ulici. Podle fotek je to tam někde v zahradní kolonii, jenže kde nic, tu nic. Na tý adrese je sice bazar, jenže to je úplně jinej bazar - tam sem se ptal bazarníka a ten mi sdělil, že s tímhle fenoménem má už delší dobu problémy. Zná jméno toho chlapíka a dle jím sdělených informací je to asi nějakej podvodník. Je prej problém se mu dovolat a najít ho, navíc prej inkasuje zálohy, který nevrací. Typický ČB.

Kup raději ten 2,8 nebo tu modrou 2,3TD tady v ČB. Ta existuje. 8)
Jak sem nakoupil, tak prodávám. Napsal jsem ti to, co mi řek jeho konkurent (taky hroznej kecal - snažil se mi vnutit krátkou plátněnou Vitaru z devadesátýho s v terénu jetým podvozkem a chčijícím motorem za devět pětek) - nic sem nepřidal. Tu ulici jsem projel dvakrát tam a zpátky, byl v jednom servisu, kterej by pozicí a tím, že na dvoře měli Čerokýho a Durango odpovídal (tam ale nikdo nebyl a Frontera taky žádná) a nic nenašel.

Každopádně až sem pojedeš, tak mi tak den-dva předtím cinkni (+420/776167154) a šli bychom se na to kouknout spolu. Jsem celý dny doma, jenom to potřebuju vědět s předstihem abych si našel čas. Dej vědět.
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

Já nic neřikám,šmelinářu s auty jsou mraky,uvidime co z něj vypadne.Byl bych rád kdyby to vyšlo,protože 130 litrů za 2.3 se mi zdá celkem dost. Pokud bys šel se mnou na to kouknout byl bych rád a moc vděčný,určitě se ozvu(pokad se ozve :( ) diky moc :D
Slaava
Moderátor

Cinkni

Příspěvek od Slaava »

OK - určitě mi cinkni, kdyby si sem jel. :idea:
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

S tim počitám :lol:
Slaava
Moderátor

2,3TD mimo ČB

Příspěvek od Slaava »

dan 17 píše:Já nic neřikám,šmelinářu s auty jsou mraky,uvidime co z něj vypadne.Byl bych rád kdyby to vyšlo,protože 130 litrů za 2.3 se mi zdá celkem dost. Pokud bys šel se mnou na to kouknout byl bych rád a moc vděčný,určitě se ozvu(pokad se ozve :( ) diky moc :D
Takže Dan nakonec koupil tu neexistující Fronteru A 2,3TD. Za 70 litrů (bouchnutá) a koupil ji někde v Č. Krumlově. Údajnému podvodníkovi se tímto omlouvám - mého informátora nalezne v bazaru na Suchomelské :-)

Vítej Dane v klubu!
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

Jo v tom bazaru jsem taky byl na tý suchomelske,pak mě po telefonu navedl do krumlova a nakonec auto stálo někde ve Věrni nebo Větrni nebo tak nějak,jsem myslel že mě odvezou.Ja jsem mu to čenžl za vectru chtěl jsem za ni tak kolem sedmdesáti,měl jsem sebou ještě třicet na doplatek ale nakonec jsem si je přivezl zase domů,nejspiš je nasypu to froncka.Vydim to tak na měsični rekonstrukci.Jinak dik za přivitání a za rady.Doufem že se někde sejdem když to včera nevyšlo 8)
Odpovědět

Zpět na „Dieselové motory“