Kontrola správného odpojování předního náhonu

Převodovky, rozvodovky, ložiska do nich, oleje do nich, a vše ostatní, co se k nim váže, opět jakékoliv modifikace Frontera
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak ještě mi hoďte radu,když je budu chtít prozatím namazat,sundám krytku náboje a jsem u nich,nebo musím i povolovat poloosu???
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jen ty šrouby z boku, tak tam dáš i ty manuály místo tohohle, jo a je tam seigrovka co si pamatuju,vystřelila mijako svině :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak jsem to včera rozebral ty volnoběžky,namazal a je klid,ale jdu do manuálů,na pravým kole je ten automat jak novej! Ale levá strana je pěkně vometená,zoubky jsou tak o 1-2mm zmydlený,ale ještě by mě zajímalo,jak se to může stát???? Proč??? Je to při zařazení předku a drbnutím rychle dopředu a pak hned dozadu?Jak se odemknou a hned zase zamknou?Nebo čím se to může takhle omydlit na jedné straně? Nemůže to být třeba volným ložiskem v kole? A že to začne z ničeho nic o sebe dřít????
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Volnoběžka v AUTOLOCK

Příspěvek od Milda »

Vojtíšku, píšu ti ve vhodnější rubrice NÁPRAVY, ať mě tu zas někdo právem nevojede. :twisted:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

nic není z ničeho nic,díky vysychání vazelíny,bordelu....taky existuje opotřebení běžným provozem,únava pružiny...nebo se ti jednou blbě zamkne,klouzne,tím se lehce omete a příště zase....no a nedejbože když se chceš někde vycukat,furt se zamyká a odemyká a to je cesta do jejího ráje... :cry:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

tak to jsem si myslel dobře,kudy že se to odebírá do věčných lovišť :D
Odpovědět

Zpět na „PŘEVODOVKA“