Odešlo vstřikovací čerpadlo u 2,2dti - kde opravit ?
- Slaava
- Moderátor
Re: Odešlo vstřikovací čerpadlo - kde zrepasovat nebo vyměnit?
No včera jsem tě tak ve čtvrt na pět viděl na Pekárenský jet směrem k IGY tržnici. Nemáš děravej vejfuk? Tvoje auto totiž upoutalo moji pozornost kvůli dost podezřelýmu zvuku. Ale mohlo to bejt studený a navíc já jsem dost přecitlivělej na zvuky aut. Paranoia.Jan Fried píše:No jasně Slaavo, že je to moje popelnice. A je to opravdu Harley Davidson. Jo a už jsem auto zlevnil a hodně brečim. To se mi zase v životě něco povedlo!!! To je jasný, že chci dostat co nejvíc - kdo by nechtěl.... Je to značný PROVAR!!
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Jan Fried
- Začínající diskutér
Ano, Pekárenskou jezdím domu z práce. Parkuju v Riegerovce, tam přeskočím na firmě ze služební dodávky. No je to zcela studené, vždyť to skoro na Vltavu neohřeju. A ten blbej ztuhlej automat dělá jak když se mu nechce točit! Jinak když je to teplý, tak si motor vrní jak vínko. No ale proti osobáčku je to takový agresivnější zvuk. Výfuk snad děravý není...snad!Slaava píše:......Nemáš děravej vejfuk? Tvoje auto totiž upoutalo moji pozornost kvůli dost podezřelýmu zvuku.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
- Slaava
- Moderátor
Tak to bude vono, bylo to studený.Jan Fried píše:Ano, Pekárenskou jezdím domu z práce. Parkuju v Riegerovce, tam přeskočím na firmě ze služební dodávky. No je to zcela studené, vždyť to skoro na Vltavu neohřeju. A ten blbej ztuhlej automat dělá jak když se mu nechce točit! Jinak když je to teplý, tak si motor vrní jak vínko. No ale proti osobáčku je to takový agresivnější zvuk. Výfuk snad děravý není...snad!Slaava píše:......Nemáš děravej vejfuk? Tvoje auto totiž upoutalo moji pozornost kvůli dost podezřelýmu zvuku.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra