Pár slov k výběru rámu

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
drobek

Re: rámy

Příspěvek od drobek »

maxim píše:největší bolest nášlapů je v super kvalitním nástřiku plast-barvy která drží při sobě ale né na železe.stačí jedna malá dírka a je zle.v zimě jsem prošloupnul nášlap a tak zjistil ze tam není ož žánej plech,včera na ně koukal táta a bylo rozhodnuto vyrobit nové ,silnější a hlavně s pořádnou povrchovou úpravou.jsem na mě zvědavej.jinak k homologacím : je to dobrá věc ale když se podíváte na uchycení nových nerezových rámů na nových autech absolutně nemůžou nic vydržet.mám přední rám doma dělanej bez homologace a na technickej na něj koukali divně,ale prošel jsem bez problémů,a narozdíl od těch kupovanejch drží,testovali jsme ho zatlačením do betonového sloupku ,vydržel a neohnul se.tak zatím maxim
Má je taky pěkně zežraný, hlavně ten na straně u řidiče. Je velký problém je vyměnit za nový? Auto mám teprve týden, tak zatím spíš koukám, ale tohle bude na jaře asi tutovka. Dík za odpověď.

Drobek
fronterman
Začínající diskutér

Re: Pár slov k výběru rámu

Příspěvek od fronterman »

http://kovo-svift.sk/index.php?option=c ... &Itemid=40
Tento je zatiaľ najkrajší a podľa mňa aj najúčelnejší, aký som na Bčku videl. Myslím na tej striebornej frontere DS 848BB.
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“