Pevnostní nárazníky
- Slaava
- Moderátor
Re: Samovýroba
Díky, ideální by bylo udělat pár špionážních foteček...kaktus79 píše:Je to 0,3 az 0,5 cm hruby plech a pozriem sa v predajni, ci su tam aj vystuhy, ale naposledy sa mi zdalo, ked som to bol pozerat, ze nie....
-
kaktus79
Re: Samovýroba
Mno skusim, lebo dat 30-50.000 SKK za naraznik je podla mna strasne vela....Slaava píše:Díky, ideální by bylo udělat pár špionážních foteček...kaktus79 píše:Je to 0,3 az 0,5 cm hruby plech a pozriem sa v predajni, ci su tam aj vystuhy, ale naposledy sa mi zdalo, ked som to bol pozerat, ze nie....
- Slaava
- Moderátor
Komplikace
Další problémek je, že můj trakař má bodylift, takže rozměry normálního pevnosťáku by mi asi moc nesedly. Naviják bych raději dal krapet níž, tak aby neclonil vzduch pro chladiče a taky aby byl víc v rovině rámu. Na druhou stranu bude potom muset bejt pevnosťák dole víc vypouklej a nebude to mít tak pěknej nájezdovej úhel.
Fajn je tenhle plynulej přechod z pevnostního nárazníku přímo na ochrany spodku.

Fajn je tenhle plynulej přechod z pevnostního nárazníku přímo na ochrany spodku.

-
kaktus79
- Slaava
- Moderátor
Nikdo neví
Z Rodea asi jo, z Trooperu asi ne - nevím, já to beru jako inšpiraci.
-
kaktus79
-
kaktus79
Dnes my aj odpisali...
Sir-The bumper that we offer for the late model Rodeo will fit on the 1998 model and up Frontera. It is not applicable to the early model trucks. We are sorry that we could not help you with your search. Thank you for your interest in the CALMINI Isuzu line.
Best Regards
Sales Department
CALMINI Products Inc.
Ph: 800-345-3305
sales@calmini.com
TAKZE SMOLA!!!
Sir-The bumper that we offer for the late model Rodeo will fit on the 1998 model and up Frontera. It is not applicable to the early model trucks. We are sorry that we could not help you with your search. Thank you for your interest in the CALMINI Isuzu line.
Best Regards
Sales Department
CALMINI Products Inc.
Ph: 800-345-3305
sales@calmini.com
TAKZE SMOLA!!!
-
kaktus79
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Díra pro naviják
Nevíte někdo, jak bejvá velkej prostor pro naviják v pevn. nárazníku? Předpokládám, že na hloubku je to tak 250mm, do šířky od rámu k rámu a na vejšku je to buď otevřený nebo nevím. Mejlím se hodně?