Frontera B - Sport

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Hugo
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo »

to vravis preto lebo si nikdy s automatom nesiel. ja mu ten automat celkom zavidim... ked si v terene, das redukciu a na automate nestracas krutiaci moment pri preradovani rychlosti, co ti v blate dost pomoze
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Blahopreji

Příspěvek od *pt* »

mohikan píše:....
Jenom proc automat? Dyt je to v terenu k nicemu - alespon dle meho - nikdy jsem s automatem nejel.
tak na ten rozdiel automat - manual som aj ja osobne zvedavy a urcite to bude jedna z veci co by som si teraz na zraze rad skusil... dufam ze tam stretnem niekoho kto mi to tam na minutku umozni :wink:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

:lol: :lol: to je právě ten problém, že jsi to nikdy nezkusil. Já měl 5let Vitaru v automatu a každým rokem, při setkání na Silvestra, jsem v půlmetrovém sněhu, dával s přehledem na prdel Nivám a jinejm srovnatelnejm autům. :lol:
Pokud bych kupoval další auto, nikdy bych už nešel do manuálu :!:
A když tvrdíš, že do terénu není automat, dám ti příklad: jedeš na dvojku, v hlubokým bahně nebo sněhu, do prudkého stoupání. Najednou to už dvojka nebere a potřebuješ přeřadit. Zmáčkneš spojku a... a seš v pr..li, protože ta sekunda odpojení je příčinou toho, že při podřazení se utrhnou kola a začnou se protáčet a stojíš.
S automatem na to zapomeň. On totiž v této situaci řadí pod plynem :!: :!: :lol:
A už vůbec nemluvím o jízdě ve městě, kdy máš po průjezdu Prahou ve špičce, pravou ruku a levou nohu dřevěnou :lol:
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

Sorry, budu se muset zaregistrovat, protože se neustále zapomínám podepisovat :evil: :lol:
Martin Dudík
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Dudík »

A umí automat brzdit motorem?
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.

... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Automat umí brzdit pouze pokud zařadíš 3 ,2 nebo 1.
Pokud jedeš na režim D tak to nebrzdí. Tak to popisuje můj manuál.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Franta píše:Automat umí brzdit pouze pokud zařadíš 3 ,2 nebo 1.
Pokud jedeš na režim D tak to nebrzdí. Tak to popisuje můj manuál.
...a tak je to pravda! Uz jenom z principu funkcnosti toho zarizeni. Vzdyt to rucni razeni tam je vlastne jenom kvuli tomu brzdeni motorem.
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

......a nebo když chceš jet trvale na trojku /dvojku/ třeba do kopce / v zimě nebo v terénu apd./ ať ti to neředí zbytečně nahoru.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Franta píše:......a nebo když chceš jet trvale na trojku /dvojku/ třeba do kopce / v zimě nebo v terénu apd./ ať ti to neředí zbytečně nahoru.
...to sice jo, ale normalni uzivatel to nikdy nepouzije.
PavelM

Příspěvek od PavelM »

Normální uživatel je ten kdo tomu nerozumí a umí dát jenom D-čko, nebo ten kdo tomu rozumí a třeba v terénu si tam hodí dvojku, nebo jedničku, aby mu to do kopců neřadilo vejš a z kopců brzdilo motorem ??? :lol:
A hlavně, není třeba na silnici lepší, když to rozjedeš a necháš to třeba při stovce jen plachtit a občas přidáš a zas to necháš plachtit, anebo je lepší držet plyn furt v půlce a jakmile ubereš, musíš zas hned přidat, aby ti to motor nezbrzdil a tím si neztratil rychlost ??? :lol: :lol: :wink:
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

Zdarek,

ted v tom horku jsem zrovna resil problem jak u B Sportu sundat strechu a ne zrovna bagrem od souseda!!
Muzu Vam rict, že po prozkoumaní a hledaní klíců a hlavne ráčny v cizí dílne mi sundaní strechy zabralo přesne 35 minut!!
A staci k tomu jen 12 a 13 gola a křízovej velkej a malej sroubovak.
Jen muzu smeknout pred výrobcem jak to ma propracovany - nikde zadny chytak a nic podobneho.
Vsechny srouby stejne dlouhy - neni problem pri opetovne montázi ( kdo by taky na vánoce jezdil bez strechy :D )
Celkem 12 sroubu a dve matky drží střechu ( kdyz nepocítám odmontování střesního nosice ) a 4 srouby jsou na zadní okno.
To auto dostane uplne jinej smunk a baby se otacely to je dobre videt v tech plachtach co si rikaji zrcatka :)

Ale vazne je to super skoro kabrio pocit!
Doporicuju.
A jen pro jistotu - strecha uz je zpatky a netece do ní .
Asi jsem se minul povolanim :)

mejte se

h.
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Taky jsem ji měl několikrát dole a teď řeším plachtu. Už mám materiál na skládací rám, koupit plachtovinu a fólii na okna a super beach-cabrio je na světe :wink:
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Frontera B sport RS

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Mám ji měsíc,najel jsem 4000 kiláků,je to moje první 4x4,jsem už starel kokot ale nejradši bych v ní i chrápal.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“