čidlo množství chladící kapaliny DTi B

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Re: čidlo množství chladící kapaliny DTi B

Příspěvek od DJ.Tom »

Čidlo samotný nekoupíš :/ prodává se jen s celou baňkou. Ty máš palubní počítaČ ? Pokud ano čidlo tam už máš koukni jestli ti vede kablík pod baňku. pokud tam počítač nemáš tak tam čidlo není a i kdyby bylo tak by bylo rozpínací (tedy žárovka by ti svítila když voda je - musel by se tamm dát invertor)

Co se týče toho tempomatu tak děkuji.

Pokud by chtěl někdo dodělat tempomat mechanickej, viděl jsem jednu Fronteru na vrakovišti a ta ho ještě měla i když motor už ne hehe.. ale páčky jsem ukradl já takže by se musel ovládat tlačítky či čímsi jiným... tedy moc složité. Ta žárovka mě vyloženě štve.. proč je v palubce díra když to neumí signalizovat rrrr.
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Re: čidlo množství chladící kapaliny DTi B

Příspěvek od DJ.Tom »

Už je to mimo téma, kdyžtak až budu mít čas ktomu udělám samostatný návod. Ale pokud by si chtěl někdo dodělávat tempomat na 2,2 dti
a nemohl sehnat na vrakáči páčky doporučím toto:
http://www.autotopcentrum.cz/store/inde ... vl%20modul nemám stím praxy ale vypadají ty páčky dobře. osobně bych volil tu kouli na páku.
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“