Uložení mostu zadní nápravy na listech a jeho vůle a koroze
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Ne,to byl jen takový záchvěv,když jsem pod tím ležel co mi napadlo,pokud by se např dávala náprava pod pero,jestli by se vyosení kardanu nějak nekousalo...velkej úhel zalomení,jinak,když tam dam kvalt a pootočim s kolem,tak se koooooosek pootočí celá náprava,spíš si myslím,že budou špatně stažený podkovy co jí drží na listu,ta miska na listu asi taky nebude nejnovější
,chci to jen povolit,očistit,natřít a usadit zpátky,jak je to origoš,Slaavo,ty fotky co jsi sem dával toho uchycení z nápravy,jsou z té tvojí pily?Mám zhruba stejný stav,ale dávam tomu docela čores,tak se mi to tam asi vo písl hlo :D ,ještě mi napadlo tu misku po usazení přivařit k nápravě,no nevím,uvidím až to budu mít dole,japa to tam je vykoooomané,a pak dám vědět na co jsem přišel a jak to pořešil,
,V
- Slaava
- Moderátor
Staf
No uvidíš, v jakým to bude stavu.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
Zadní náprava - koroze mostu nápravy pod uložením list. per
Pokud někdo našel zadní listy od oleje, pravděpodobná příčina bude zde (92 ročník):
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele: