Uložení mostu zadní nápravy na listech a jeho vůle a koroze

Přední a zadní náprava, volnoběžné náboje a ostatní součásti, všechny modifikace Frontera
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ne,to byl jen takový záchvěv,když jsem pod tím ležel co mi napadlo,pokud by se např dávala náprava pod pero,jestli by se vyosení kardanu nějak nekousalo...velkej úhel zalomení,jinak,když tam dam kvalt a pootočim s kolem,tak se koooooosek pootočí celá náprava,spíš si myslím,že budou špatně stažený podkovy co jí drží na listu,ta miska na listu asi taky nebude nejnovější :roll: ,chci to jen povolit,očistit,natřít a usadit zpátky,jak je to origoš,Slaavo,ty fotky co jsi sem dával toho uchycení z nápravy,jsou z té tvojí pily?Mám zhruba stejný stav,ale dávam tomu docela čores,tak se mi to tam asi vo písl hlo :D ,ještě mi napadlo tu misku po usazení přivařit k nápravě,no nevím,uvidím až to budu mít dole,japa to tam je vykoooomané,a pak dám vědět na co jsem přišel a jak to pořešil, 8) ,V
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Napsal jsem přivařit misky k nápravě,myslel jsem přivařit zvrch klemy,ty podkovy,né misku :lol: ,V
Slaava
Moderátor

Staf

Příspěvek od Slaava »

No uvidíš, v jakým to bude stavu.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No určitě to bude stav I.A. :cry: ,V
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Zadní náprava - koroze mostu nápravy pod uložením list. per

Příspěvek od PETR&JITKA »

Pokud někdo našel zadní listy od oleje, pravděpodobná příčina bude zde (92 ročník):
most01.jpg
most02.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

hezky takze sundat a vyvarit pokud to jeste vubec pude :D
Odpovědět

Zpět na „NÁPRAVY“