Nováček MMS
- MMS
- Začínající diskutér
Re: Nováček MMS
Právě nad tím přemýšlím. Jelikož dělám vedoucího výkupu železa a barevných kovů tak nějaký truky bych tam pak povařil. ten stredovej vypadá docela good!
legenda :Frontera 2.2. dlouhá leštěnka LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já se už taky lekla,že je to Mildova bělice...kout.jk píše:Ahoj, už jsem myslel, že to Milda někam poslal , prodal ti jí a teď dělá, že nicMMS píše:...to mms pochází z mého jména které zní MARIAN MACKO ŠTEFANIK. (jen pro vysvětlení)
![]()
Bouranou, protože byla za dobré peníze ( i když teď vím že jsem možná měl jít do nebouraný jelikož mě to vyjde jen o něco levněj)![]()
![]()
Za kolik se dá koupit takhle poladěná?
Také tě zdravím, MACKO kecálek Modrasek..vyspravil jsi to pěkně. Kucííííííí vy jste tak šikovnýýýýýýý
trošičku impertinentní dotaz????? To autí, co jsi v něm na avataru, je tak malý nebo ty jsi tak velký???
tak ať to jezdí
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
- MMS
- Začínající diskutér
Ahoj modrásek...
ono je to v tom avataru tak i tak... kluci klempíři měli tady nejaký malý italský valník jménem PIAGIO a vsadili se že já se svejma 129kg se tam nevlezu...já tam vlezl... ale... volantem neotočil
A jestli jsem velkej?... nevím... Máma říkala že jsem se ani jako malý nenarodil... 
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
Původem SR kousek od Košíc (ale nejsem vyhodňar jelikož jako malému mi nadávali do MAĎARů
) už nejakej ten 5tej rok bydlím v Praze. Konkrétně Jesenice u Prahy.
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tedy Mariáne, tebe bych nechtěla naštvat, asi budu kolem tebe budu chodit po špičkách, s takovou postavou a maďarskovychodňarskou náturou

modrasek kecálek
offroadík zatím nee
offroadík zatím nee
- farmář
- Moderátor
hmm já přes to železo
tady na farmě se pořád něco hodí
jenže jsem na jihu.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- MMS
- Začínající diskutér
to modrásek:...Jsem ..., ale je pravdou že horkokrevnej. Za volantem jezdím s respektem... pokud mě nekdo neohrozí... To mám pak málinko klabky na očích a vidím jen černě
Ale je to jen ve chvili kdy mě nědo vysloveně ohrozí... no a jěště taky když mi někdo ukazuje různé PRSTOKLADY... no a jěště když jedu 120 po jižní spojce a v levím pruhu si to šolichá někdo 79 a ani po vyblikání nechce uhnout... no a taky....
ale v celku jsem klidnej a duševně vyrovnanej neškodnej človíček...

Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
...ale takových klidných a duševně vyrovnaných je na tomhle fóru téměř každej... nebo né kluci? 
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- MMS
- Začínající diskutér
to farmář:... na JIHU? to zní jako by jsi bydlel v Itálii. Jestli něco budeš potřebovat, klině dej vědět. Přivezu to. To máš tak že pro mě je dálka ke kamarádovy na ukrajinu (2400km tam). Když se rozhoduju jestli mám jet k našim na Slovač nebo s člunem do chorvatska, tak k moři to mám blíž

Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
- Janeš Petr
- Moderátor
voe,tojsem byl jááá. mně už ta AVIE víc nejede .a nebylo to 79 ale 64MMS píše:to modrásek:...Jsem ..., ale je pravdou že horkokrevnej. Za volantem jezdím s respektem... pokud mě nekdo neohrozí... To mám pak málinko klabky na očích a vidím jen černě![]()
![]()
Ale je to jen ve chvili kdy mě nědo vysloveně ohrozí... no a jěště taky když mi někdo ukazuje různé PRSTOKLADY... no a jěště když jedu 120 po jižní spojce a v levím pruhu si to šolichá někdo 79 a ani po vyblikání nechce uhnout... no a taky....
![]()
![]()
ale v celku jsem klidnej a duševně vyrovnanej neškodnej človíček...
![]()
![]()
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- farmář
- Moderátor
nebylo to jak jsem na jaře táhl ten šestimetrovej shrnovač na káře???
na redukci bez předku...jinak bych spojku v té koloně odepsal po dvou kilometrech.... to já bych se stavil, zrovna toho moc nepotřebuji, serou mne ty ceny kam to šlo...
jen dvakráte metr silnostěnné padesátky roury (na kamna ) a traverzy....nejaké 25tky, na překlady , ale tonespěchá, o zbytky peněz mne stáhne Kalousek ušatej a bude po ptákách. Jen si nechám desítku na hadry na motorku, stárnu a mám strach.Jezdit ještě budu, ale kde jsou ty časy, kdy jsem unavenej došel z práce, vzal večer mašinu, lehce se projel kolem 250km a byl tak fit a happy, že ani spát nemusel... 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- pato
- Pokročilý diskutér
MMS ja som tiež abstinent,ale prieskum o Borovičke je moj koníček offroad srdcová záležitosť.Paťo-Divoch
- Hofik
- Začínající diskutér
Zdravim tě MMS, do teplic to máš kousek a nějaký traverzy by se taky hodili
Fronteru máš opravenou pěkně,ještě rám, dopředu naviják a hlavně zvednout.Jinak často jezdim do Vysočan k účetní a švagrové v jedné osobě, tak můžem dát někde řeč.Máme podobný obor mně zajímaj autovraky a auťáky na náhradní díly,tak by mohl s toho bejt i nějaký kšeftíček
Taky sem se sám povýšil na vrchního dodavatele vraků pro AAA

Fronteru máš opravenou pěkně,ještě rám, dopředu naviják a hlavně zvednout.Jinak často jezdim do Vysočan k účetní a švagrové v jedné osobě, tak můžem dát někde řeč.Máme podobný obor mně zajímaj autovraky a auťáky na náhradní díly,tak by mohl s toho bejt i nějaký kšeftíček
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
- MMS
- Začínající diskutér
to HOFICI3...: zdravím tě. Teplice Liberec Jablonec jezdím často. Někde mám šéfa(majitele 13ti zběren) (jsme trošičku větší firma
) někde zástupce šéfa a někde jen tak za krásou přírody... 
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG
Alfa romeo 156 2.4JTD
Golf V LPG