Zadní stěrač na krátkém B.
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní stěrač na krátkém B.
Jsem nemyslel že zůstane kolmo na okně, ale dole na okně tak jak to je na videu,ale jak ho vypneš úplně tak sjede až na dveře.Pavel M píše:Sem asi blbej nebo sem to špatně pochopil, ale na videu je snad jasně vidět, že při cyklovači vždycky stěrač setře a vrátí se do původní polohy (na dveře) ne ??? A po 10s to samé![]()
Do původní polohy ( na dveře) se vrací vždycky. Ať je cyklovač zapnutej, nebo vypnutej. Že by zůstal v kolmé poloze na okně se nikdy nestane![]()
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Všechno špatně
vy to máte na krátkým jinak než já na dlouhým,jelikož otevírám okno a dveře zvlášť,tak u mě musí stěrač při vypnutí až dolů na dveře,moje chyba tady byla řeč o krátkém Bčku.Nasypte mi popel na hlavuuž to nikdy neudělám

Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Janeš Petr
- Moderátor
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Ahá, tak jak to maká na dlouhým Béčku jsem nikdy nevidělFranta píše:Jsem nemyslel že zůstane kolmo na okně, ale dole na okně tak jak to je na videu,ale jak ho vypneš úplně tak sjede až na dveře.Pavel M píše:Sem asi blbej nebo sem to špatně pochopil, ale na videu je snad jasně vidět, že při cyklovači vždycky stěrač setře a vrátí se do původní polohy (na dveře) ne ??? A po 10s to samé![]()
Do původní polohy ( na dveře) se vrací vždycky. Ať je cyklovač zapnutej, nebo vypnutej. Že by zůstal v kolmé poloze na okně se nikdy nestane![]()
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed