........postřeh......
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Že by jen B 2,2 DTI?
Jak tak pozoruji, všechny potíže - nebo z větší části - má hlavně tento model. 
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Slaava
- Moderátor
Re: Že by jen B 2,2 DTI?
Asi ani ne - vono je to tím, že je enormně rozšířenej. Lidi ho kupovali najvíc kvůli spotřebě a tak. Ty benzínový se v porovníní s 2,2TDi moc nevyskytujou a 3,2 je vysloveně rarita.Milda píše:Jak tak pozoruji, všechny potíže - nebo z větší části - má hlavně tento model.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Žanek
- Super diskutér
Neřekl bych ře 3,2 je rarita. Spíš ji kupovali lidi kteří na to měli a za pár let se jich zbavují a když už ji někdo koupí tak zase majetněší který to nechá opravit v servise a netrápí se čtením článků o opravách tady na foru. To je podle mě taky důvod proč nejsou tady.V Brně potkávám nejmíň 3 a to není zas tak málo. Podívejte se taky někdy na seznam členů , kolik jich je a kdo chodí sem na stránky a zjistíte mnoho registrací a málo dalších návštěv.Proč asi.Buď mají bezproblémový auta-stránky nepotřebují a nebo se jich radši po pár opravách zbavili.Nechávám na posouzení každého z VÁS.Všeobecně je Bčková Frontera hodnocená jako poruchovější než A i podle testů TUV . Už to slyším že ti to auto ani neviděli. Zatím všechny auta co jsem měl odpovídaly nejběžnějším závadám které byly v různých testech uváděny. Dokonce i článek na http://www.autoweb.cz o Fronterách zhruba odpovídá skutečnostem až na to, že je popisovaný A a fotka je B.Slaava píše:Asi ani ne - vono je to tím, že je enormně rozšířenej. Lidi ho kupovali najvíc kvůli spotřebě a tak. Ty benzínový se v porovníní s 2,2TDi moc nevyskytujou a 3,2 je vysloveně rarita.Milda píše:Jak tak pozoruji, všechny potíže - nebo z větší části - má hlavně tento model.
A TEĎ DO MĚ CHALANI !!!!!
- Slaava
- Moderátor
Máš asi pravdu. To si nečekal, že?Jan Sekanina píše:Neřekl bych ře 3,2 je rarita. Spíš ji kupovali lidi kteří na to měli a za pár let se jich zbavují a když už ji někdo koupí tak zase majetněší který to nechá opravit v servise a netrápí se čtením článků o opravách tady na foru. To je podle mě taky důvod proč nejsou tady.V Brně potkávám nejmíň 3 a to není zas tak málo. Podívejte se taky někdy na seznam členů , kolik jich je a kdo chodí sem na stránky a zjistíte mnoho registrací a málo dalších návštěv.Proč asi.Buď mají bezproblémový auta-stránky nepotřebují a nebo se jich radši po pár opravách zbavili.Nechávám na posouzení každého z VÁS.Všeobecně je Bčková Frontera hodnocená jako poruchovější než A i podle testů TUV . Už to slyším že ti to auto ani neviděli. Zatím všechny auta co jsem měl odpovídaly nejběžnějším závadám které byly v různých testech uváděny. Dokonce i článek na http://www.autoweb.cz o Fronterách zhruba odpovídá skutečnostem až na to, že je popisovaný A a fotka je B.Slaava píše:Asi ani ne - vono je to tím, že je enormně rozšířenej. Lidi ho kupovali najvíc kvůli spotřebě a tak. Ty benzínový se v porovníní s 2,2TDi moc nevyskytujou a 3,2 je vysloveně rarita.Milda píše:Jak tak pozoruji, všechny potíže - nebo z větší části - má hlavně tento model.
A TEĎ DO MĚ CHALANI !!!!!
Článek http://www.autoweb.cz/starsi-auta-recen ... -1997/9877 je snad první, kterej o Fronterách stojí za něco, i když jsou v něm některé nepřesnosti, splácali dohromady typy A a B a celkově článek nejde moc do hloubky, opět papouškuje některý polopravdy a spoustu věcí opomíjí. Jenže na tak krátkým prostoru toho moc nevymyslíš, takže v porovnání s jinejma elaborátama o Opelu Frontera, který jsou vysloveně sračky tenhle ujde. Zkrátka mezi slepými jednooký králem. U poruchovosti volnoběžek, diferáků a převodovek zapomněli napsat, že je to čistě práce servisů, který to záměrně kurví neměněním mazacích náplní. Pravdu maj s tím 2,4i, to je fakt nejlepší kus do Froncka.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Žanek
- Super diskutér
Re: ........postřeh......
To teda ne. 
-
honzík
- Pokročilý diskutér
.........další porucha.........
ujedu na nádrž 450 km a začne na mě svítit nějakej takovej oranžovej stojan
asi je tam nějakej šotek-kalič-chlastač................
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
...kontrolku vyndej a šotka nech až se uchlastáhonzík píše:.........další porucha.........
PS: tohohle šotka, mám snad v každým autě,asi serivá výbava
- pavel.s
- Začínající diskutér
...kontrolku vyndej a šotka nech až se uchlastá :mrgreen
...myslel jsem že ho na srazu uchlastám,ale má pěknou výdrž
...myslel jsem že ho na srazu uchlastám,ale má pěknou výdrž
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD