Jehličkové vodicí ložisko poloosy v těhlici přední nápravy

Přední a zadní náprava, volnoběžné náboje a ostatní součásti, všechny modifikace Frontera
Slaava
Moderátor

Ložisko homokineťáku

Příspěvek od Slaava »

honzík píše:...i pri normálním provozu - je to bčko a tam je to unašené pořad, mrcha...
Zapomněl jsem, že máš Béčko.
honzík píše:...zustala z toho super kaše - jehličky a vazelina... a v těhlici mi zustal vnější kroužek toho ložiska a homokinetak vypada uplne normálně...
No vidíš, tak to víc nepotřebuješ. Ber šupleru nebo ještě líp mikrometr, změř průměry. Vnější kroužek vytáhni nějakým stahovákem a podle něj zjistíš dýlku ložiska. Za pár korun seženeš slušný ložisko. Ne žádnou plečku s plastovou klecí a nalisovanejma přírubama, jakou tam dává Adam.
Farmer píše:Pamatuji že dělal a nadávali u toho.Asi i sprostě.
To samý si pamatuju z jejich referencí já.
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

tak nevím - dneska mi sikulka kterej jinak sezene skoro vse - sdelil, že tohle jehlové ložisko je součástí celého náboje a samostatně se NEPRODÁVÁ !!!!

jedine s celým nábojem za cca 5 000,-

malem me omejvali :x

takže zkusím stejný postup jako igino ........

dam vedet jestli si rozbiju usta nebo auto

ložiskům zdar !!!!!!!!!!

h.
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

tak jsem ted volal do ložiskárny a jedno to ložisko obyč. stoji 94,50,-Kč a s manžetama po stranách proti prachu za 128,-Kč

asi přehodnotím ceník a budu marži násobít 1 000 x

h.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Chlapi, nevím jak Vám, ale mě je z toho Opláckýho ceníkování už fakt špatně. nemá to tu přímou souvislost, ale když to čtu, tak jen to, že zítra mi budou měnit manžetu na PP poloose. origoš za cca 2800,-Kč a já ji budu mít shodnou za 400,- od jiného dodavatele. Nepředpokládám rozdíl v materiálu.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

možná bude stejný i výrobce,ale ty nebudeš mít na krabici logo Oplu.Tož tos víš co! včíl ti nezbývá, než dófat,že tě s tím Adam nezmerčí!!!(slivovicááááá :lol: hoj ta byla)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Průser chlapi!!
Manžeta nepřišla v krabici, ale v igeliťáku i s nějakou pastou v tubě. :shock: Ale já si ráno už zuby čistil, tak uvidím večer, jestli je to s mentolem :roll: . Na etiketě byl podepsaný nějaký Nišán. To jsem zvědavej, jestli jim to půjde navlíknout a jestli jim po zpětné montáži nezbyla nějaká ložiska navíc :!: Poradil jsem jim dobromyslně, aby si vzaly náprstky, že tam jsou nělaké jehličky. Uvidím, bo sem zvědavej
:lol:
Naposledy upravil(a) Milda dne 10 srp 2007 10:57, celkem upraveno 1 x.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
Slaava
Moderátor

Kvalita

Příspěvek od Slaava »

Milda píše:Chlapi, nevím jak Vám, ale mě je z toho Opláckýho ceníkování už fakt špatně. nemá to tu přímou souvislost, ale když to čtu, tak jen to, že zítra mi budou měnit manžetu na PP poloose. origoš za cca 2800,-Kč a já ji budu mít shodnou za 400,- od jiného dodavatele. Nepředpokládám rozdíl v materiálu.
Přicházíš o kvalitu od Adama Opela :!:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Já se Adamovi pak osobně zajedu omluvit a vysvětlím mu ekonomickou politiku drobného českého podnikatele a majitele 14let staré Frontery, co udržuje vůz již několik let a kilometrů po plánované životnosti jeho nevlastního výtvoru .
A jestli mě vyhodí, tak se naštvu a dám si dozadu nápravu z Pajera i s uzávěrou difu. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Na tom přece nemůže být nic složitýho,ne :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:D

Ale svoji Fronterku Bílou mám opravdu RÁÁÁÁDD :D :D :D
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

Mildo, a já ti ji dával za 200,- :cry:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

takže pánové

oprava je stastne ( snad ) za mnou

ložisko za 128,- + gufero 45,- + mazací tuk tuba za 170,-

Celkem blba prace nez zjistis co a jak, ale ted bych to udelal tak za 3 hodky prace.

jojo - jehlové ložisko je mrcha - zvlast kdyz ani v servisu nevedi ze tam je :lol: :lol: :lol:

h.
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

vojto podivej se na stranky do clanku zradna technika podvozek mas tam odemne popsanou vymenu jehlovyho loziska.Tak snad ti to pomuze.Pripadne mi napis SZ dam ti telefon a co budu vedet tak poradim.Delali to kluci na dilne ale byl sem u toho a pomahal sem s tim takze sem okoukal i nejaky grify jak se to dela.Jo prumyslova spionaz je svina.
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

jinak jedno lozisko tady mam v zasobe fungl nove nepouzite koupil sem ho za necelou 100 korunu tak kdyby byla nouze nejvyssi tak ti ho muzu poslat.
Jinak si jeste pohravam s myslenkou zrepasnout si ten kloub.Navarim to tvrdokovem a necham stocit ale to je zatim ve hvezdach
Vojta
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Na netu to ložisko nemohu sehnat, kde se tenhle kus železa kupuje?????
:oops:
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

u nas mam specialku na loziska hlavne delaj japonce coz to NTN je.Ma sice plastovou klec ale docela pohoda.Jedinej problem bude sundat cepy na tehlici musis sundat matky a pak cilenou ranou do tehlice pokud mozno proti druhemu kladivu je srazit.A dostat to zpatky taky neni zadnej med.Hlavne jestli mas ABS tak strasnyho bacha na cidlo.Je to feritova tycka a tu urazis hned.Pak by to bylo v haji.zkus se kouknout na ten clanek.snad to pochopis.Kdyztak sem ti k dispozici.
Slaava
Moderátor

Dávno tomu

Příspěvek od Slaava »

patas píše:u nas mam specialku na loziska hlavne delaj japonce coz to NTN je.Ma sice plastovou klec ale docela pohoda.Jedinej problem bude sundat cepy na tehlici musis sundat matky a pak cilenou ranou do tehlice pokud mozno proti druhemu kladivu je srazit.A dostat to zpatky taky neni zadnej med.Hlavne jestli mas ABS tak strasnyho bacha na cidlo.Je to feritova tycka a tu urazis hned.Pak by to bylo v haji.zkus se kouknout na ten clanek.snad to pochopis.Kdyztak sem ti k dispozici.
No jestli se nepletu, tak když jsem to rozebíral já, tak jsem jenom dal pryč čtyři šrouby dolního čepu, vysadil řídící tyčku a jak jsem těhlici vyklápěl nahoru podle horního čepu, tak jsem vytáh homokineťák. Ale jistej si tím už nejsem. Dávno tomu.
Odpovědět

Zpět na „NÁPRAVY“