Sundávání zadních brzdových kotoučů na voze Opel Frontera B
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sundávání zadních brzdových kotoučů na voze Opel Frontera B
Krásné video
Takových sem dát víc a rovnou do galerie. Jen mě trochu překvapilo, že Rodeo má vzadu kromě kotoučových brzd i pakny uvnitř bubnu
To má Béčko taky
Pro mě čistě informační věc. Ať nezdechnu nevzdělán.
Předpokládám, že kotoučovky jsou provozní a pakny parkovací. Je tak
PS.:Jinak já mám brzdy supr udělané. Ve předu nové kotouče i desky a vzadu přesoustružené bubny a nalepené obložení. Parkovací ručka je ostrá jak žiletka. Někdo se tu ptal, jak jsou parkovačky účinné. Normálně do smyku.
PS.:Jinak já mám brzdy supr udělané. Ve předu nové kotouče i desky a vzadu přesoustružené bubny a nalepené obložení. Parkovací ručka je ostrá jak žiletka. Někdo se tu ptal, jak jsou parkovačky účinné. Normálně do smyku.
Naposledy upravil(a) Milda dne 24 bře 2008 08:58, celkem upraveno 3 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- václav
- Pokročilý diskutér
Jojo Béčko má pakny jako ruční brzdu.

Bohužel jsem těch videí zatím víc nenašel. Škoda byla by z toho pěkná porada jak generálkovat obrazem i slovem.

Bohužel jsem těch videí zatím víc nenašel. Škoda byla by z toho pěkná porada jak generálkovat obrazem i slovem.
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Jo, byla by to bezva věc, mít k některým článkům takhle hezky udělané video. Motivace pro webmástry. Pokud se nějaké video vyskytne, tak ho zachytit a uložit do galerie. Třeba i od místních fachmanů. Ale ono udělat ho a sestřihat je asi makačka.
Ale nechci uhýbat od tématu zadních kotouču Béček...... Tak jinam... do knihy přání
Ale nechci uhýbat od tématu zadních kotouču Béček...... Tak jinam... do knihy přání
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.