Porucha OHV (šoupátek, hydroštelů a vahadel) u motoru 2,5TDS
-
Snezenkakyticka
Re: Saturn
Rosta píše::D Venuše je taky hezky vidět, to je pravda....no a koukals na dalekohledy na astroforu? je jich tam plno ... a rlzné typySlaava píše:Saturn je vidět pěkně, zákryt jsem ale neviděl. Letos je dobrej rok i na Venuši. Uvažoval jsem teď o koupi staršího Meade LX10 (osmipalcovej Schmidt-Cassegrain, ohnisko 2.000mm) ale byl v tak mizerným stavu, že sem se na to vykašlal. Mám doma prd, mám ale přístup na hvězdárnu. Nejvíc se mi ale osvědčil dělostřeleckej binokulární Binar 25x100 - ten se ale těžko shání a ještě hůř přenáší. Spíš teďka sháním nějakou menší samostatnou montáž s hodinovým strojkem abych moh fotit celkový přehledový fotky přímo s foťákem. Jenže takhle už ji sháním asi pět let. Se mnou je to těžký.Snezenkakyticka píše::D
slaavo a máš taky nějaký dalekohled doma? byl teď hezky vidět Saturn....
...na Venusi zajed kouknout do Vestonic
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Lukáš
Snezenkakyticka píše: No - mě je celkem jedno, co tam udělali nebo ne, každopádně motor šlape opravdu lépe než před tím, což je pro mě rozhodující. Co se týká toho, kdo za jaký čas vyndá a vrátí motor - tady se přiklůáním byť jako amatér k názoru Farmáře....jinak všechno co vyměnili dali v krabičkách do auta. Osobně jsem s nimi spokojená...nevím proč, ale z tvých písmenek cítím trochu zatrpklost či hořkost - já nemám důvod zpochybňovat jejich práci, naopak. Co se týká ceny - je věcí každého servisu, za kolik se jim vyplatí či nevyplatí různé věci opravit..Každopádně díky za názor,, - také znám servis, kde by si vzali za stejnou práci dvoj i trojnásobek ceny- ale o výši ceny není kvalita služeb - to je trochu jako v mém oboru. Myslím že problém byl velmi zdárně vyřešen - spokojenost je podpořena odstraněním závady...více jsem si nepřála
To není zatrpklost ani hořkost, to je vrozený pesimismus a léty v oboru získané zkušenosti. Na druhou stranu člověka vždycky potěší, když narazí na dobrýho řemeslníka. Každopádně ti přeju bez závad fungující auto a spoustu kilometrů bez nehody.