Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Re: Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Příspěvek od HUJER 4x4 »

rescuer píše:
vojtech.kloud píše:
rescuer píše:Tak letos: Před týdnem: Audi A4 v příkopi, vysela za podvozek čumákem píchla ve škarpě zadek cca 15cm nad zemí. Měl sem silné obavy že ji ven nedostanu. Trhnul sem 2 lana /údajně 5tun/ ale po 20min snažení na 4x4 s redukcí šla ven... Předemnou se snažil Patrol GR a neuspěl... plaval po silnici a když už se zapřel, nevytáhl... FRONTERA FOREVER!!! Dále: Před 2ma týdny: dlouhá dodávka v poli ve sněhu, pod tím bahno - dodávka zůstala v poly, zahrabal sem se a ani s ní nehnul (taky byla trošku těžší než já) Tahaly sme ho ve dvou, s NIVOU - NIVA - Sama se zahrabala, když sem byl už na odjezdu, vytruboval ať ho vytáhnu (měl lepší gumy než já M/T já A/T.... Opět FRONTERA FOREVER!!!

Wono z 99% záleží Gdo sedí za kolečkem vyprošťovacího stroje :lol:
Na tom taky něco bude... ... A tak tedy díky :D

Myslím, že něžné pohlaví nejmenované barvy vlasů by nevytahla Lakatošem ani Smarta :lol: :grin:
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Konec konců ze škarpy sem tahal něžné pohlaví oné barvy na letních gumách na 5cm prašanu... a to mě ještě předjížděla... Já měl A/Tčka jak nový, 4x4 mno letěl sem ale 80,ona mě vometla, tak sem říkal manželce "v první zatáčce jí taháme..." rychtig, v první zatáčce už sem brzdil, dával varovný a hledal lano :D
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
ferda11

VE SNĚHU

Příspěvek od ferda11 »

Moje Opel Frontera 2.0i:
vesnehu.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

VE SNĚHU

Příspěvek od Milda »

Moc krásný záběr. :!: Jak dlouho jsi vozil ten sníh před to autí? :mrgreen: Já chcu taky snow :cry: :cry: :cry:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Hofik
Začínající diskutér

VE SNĚHU

Příspěvek od Hofik »

Slaava píše:Máš brutální foto!
1099.jpg
To foto je fakt dobrý :!:
jestli je to tvůj styl ježdění, tak bych díly neprodával,ale naopak scháněl :grin: :grin:
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
ferda11

VE SNĚHU

Příspěvek od ferda11 »

Chlapi, je to fakt autem-tický snímek. Je to radost z prvního pořádnýho sněhu. Soukromá ryllye Čechtín - Červená Lhota - Číchov (třebíčsko, kraj Higland). 26.1.2006. Zapadlli jsme mezi Chlumem a Číchovem, když mi na kapotě přistál asi metrák sněhu z dlouhý závěje a než jsem si prostěračoval čelní okno,už to bylo. Je z toho i video a další fotky. Záchrana byla v podobě mého spolujzdce Zbyňka a jeho traktoru Landini. Jinak OK, ani škrábnutí. :grin:
Poučení: když jedete druhý v novým prašanu, jeďte ve stopě a nesnažte si razit vlastní cestu. Zvlášť, gdyž jsou metrový jazyky.
27012007305.jpg
27012007303.jpg
27012007294.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
farmář
Moderátor

VE SNĚHU

Příspěvek od farmář »

No jooo, pangejt neprojedeš, tamje ho moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jj také to provozuji, když mám čas,ale protože se musím tahat poté sám, kašlu již na to... :cry:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

VE SNĚHU

Příspěvek od Rosta »

.. ale pajero na prvnim snimku je na ceste, tak je videt, kdo na to ma a kdo ne :lol: :lol: :lol:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

VE SNĚHU

Příspěvek od Milda »

Rosta píše:.. ale pajero na prvnim snimku je na ceste, tak je videt, kdo na to ma a kdo ne :lol: :lol: :lol:
No tedáááá Rosťine, styď se! :oops: Tady si na fóru Fronter klubu. :!: Tak co ty buřičské řeči :?: Prostě je Fronterka odvážnější a vrhla se trasou, na kterou si Troll netroufll, no :!: to je celé. Po zasněžené cestě umí jezdit jakýkoliv povoz :!: (Nejmenuju žádnou značku! Všímáte si?) Ale vzít to škarpou, na to má odvahu jen Frontera. No hold tam byl jistě drenážní kanál, tak to nezvládla chudinečka. To by zapadla i jiná značka.
Jen bych chtěl vidět, jak v této poloze zapíná AVMky :mrgreen:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Rosta

VE SNĚHU

Příspěvek od Rosta »

Milda píše: No tedáááá Rosťine, styď se! :oops: Tady si na fóru Fronter klubu. :!: Tak co ty buřičské řeči :?:
...uz mlcim, uz mlcim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Boha jeho dnes nam na stavbe vypli elektriku,nejaka porucha,tak sme pol dna ručne ťahaly vo vedrách beton do vencov. :cry: :cry: :cry: Paťo-Divoch
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ani nemyslet, musím si namíchat 3 kubíky růčo a vyrvat do tří metrů... :roll:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

shit whit this!
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

nadávky se nekurví, to je dílo děl....
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Farmár keby si býval bližšie naložím partiu a prídeme ti píchnuť jak sme rozcvičení. :grin: Paťo-Divoch
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“