Radkulik z Bratislavy (SK) Jeep Grand Cherokee
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radkulik ... Bratislava... Daewoo Nexia :)
tak tomu sa hovori party
... len si viem predstavit tu hadku ze kto pojde narazit dalsi sudek :D:D

... len si viem predstavit tu hadku ze kto pojde narazit dalsi sudek :D:D
RADKULIK>Pressburg offroad girls on tour
Jeep Grand Cherokee WJ 3,1TDS LIMITED QuadraDrive
- vlado007
- Extra diskutér
Pato, a ktory ze z nich na tej korbe si Ty?

Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pato to predsa foti
- Radkulik
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Mám výročie!
Nastal deň, keď môže reálne zhodnotiť môj pobyt tu medzi Vami /akoby by Milda povedal/ vlčákmi
Za jeden mesiac som stihla zažiť jeden úžasný zraz, na ktorý nezabudnem určite, spoznať Vás a očíhať tie Vaše krásky.
Dokonca som videla polobohov, administrátorov tohto webu a taktiež dvoch ľudí ktorý tieto auta proste milujú: nimroda a kondora / a to som čula, že vidieť ich je vážne ako zázrak
Dokonca som sem stihla prispieť 170timi absolútne neodbornými príspevkami.
Jedna vec ma však mrzí!
Za celý čas som očíhala 3 autá, obvolala snáď milión predajcov, znížila som nároky a zvýšila finančný strop, ale stále mi ani jedna nehovorí pani.
Chcem Vám všetkým poďakovať za to, že vždy keď som žiadala o radu, či na fóre alebo cez SZ, vždy som ju dostala ochotne s vysvetlenim / no jo kedysi som bola blond
/
ĎAKUJEM
btw ak by bol niekto cez víkend v okoli sastina, dajte vedet,... idem sama na chatu a asi umrem... navsteva potesi no
Nastal deň, keď môže reálne zhodnotiť môj pobyt tu medzi Vami /akoby by Milda povedal/ vlčákmi
Za jeden mesiac som stihla zažiť jeden úžasný zraz, na ktorý nezabudnem určite, spoznať Vás a očíhať tie Vaše krásky.
Dokonca som videla polobohov, administrátorov tohto webu a taktiež dvoch ľudí ktorý tieto auta proste milujú: nimroda a kondora / a to som čula, že vidieť ich je vážne ako zázrak
Dokonca som sem stihla prispieť 170timi absolútne neodbornými príspevkami.
Jedna vec ma však mrzí!
Za celý čas som očíhala 3 autá, obvolala snáď milión predajcov, znížila som nároky a zvýšila finančný strop, ale stále mi ani jedna nehovorí pani.
Chcem Vám všetkým poďakovať za to, že vždy keď som žiadala o radu, či na fóre alebo cez SZ, vždy som ju dostala ochotne s vysvetlenim / no jo kedysi som bola blond
ĎAKUJEM
btw ak by bol niekto cez víkend v okoli sastina, dajte vedet,... idem sama na chatu a asi umrem... navsteva potesi no
- Slaava
- Moderátor
NAZDAR!
Opožděně tě tu vítám také já. Nazdar! 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
Re: Radkulik z Bratislavy (SK) (Daewoo Nexia 1,5, rok 1997)
jojo, vítej nám

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
...tak radkulik má nové vozítko. neodolala pomluvám fronter a šla do ,, kvality ,, - pajero 2,5td
... ani se nám radši nepochlubila, tak sem za ní přikládám její první hodnocení nového autíka
:
,, no takze viac nez 2tyzdne jazdenia je zamnou
zostarla som pri tom aute minimalne o 5 rokov...
prvy tyzden veseleho jazdenia nam prekazilo trasenie pri rychlosti cca 90km/h takze nova poloos, potom slo vsetko fajn
druhy tyzden jazdenia este horsi... vecer som sa vracala z prahy na slovensko ked sa mi zrazu na dialnici rozsvietili dve kontrolky /rucna brzda a baterka/ prestala sa nabijat .... dufala som ze aspon na sk sa dostanem ale skoncila som na motoreste 9krizov pred brnom auto sa nechcelo pohnut a baterka totalne vystavena.... predomnou este 140km cesty na chatu na zahorie... najjednoduchsie bolo dat sa dopravit na chatu a u nas to dat do servisu.... tak sa aj stalo... odtah za 14 000kc a u nas v servise 150eur.. boli to diody v alternatori....

auto uz zas jazdi som zvedava do kedy ....
..... ,,
že by se sraly i jiné značky vozů, než frontery ? asi jo, jen se o tom moc nemluví
..ale vážně, radkulíku, hodně příjemnějších zážitků s novým offem, než do teď a přihoď třeba nějake první opravdovej ,,off,, pocit . už jsi někde pojezdila ?
,, no takze viac nez 2tyzdne jazdenia je zamnou
zostarla som pri tom aute minimalne o 5 rokov...
prvy tyzden veseleho jazdenia nam prekazilo trasenie pri rychlosti cca 90km/h takze nova poloos, potom slo vsetko fajn
druhy tyzden jazdenia este horsi... vecer som sa vracala z prahy na slovensko ked sa mi zrazu na dialnici rozsvietili dve kontrolky /rucna brzda a baterka/ prestala sa nabijat .... dufala som ze aspon na sk sa dostanem ale skoncila som na motoreste 9krizov pred brnom auto sa nechcelo pohnut a baterka totalne vystavena.... predomnou este 140km cesty na chatu na zahorie... najjednoduchsie bolo dat sa dopravit na chatu a u nas to dat do servisu.... tak sa aj stalo... odtah za 14 000kc a u nas v servise 150eur.. boli to diody v alternatori....
auto uz zas jazdi som zvedava do kedy ....
že by se sraly i jiné značky vozů, než frontery ? asi jo, jen se o tom moc nemluví
..ale vážně, radkulíku, hodně příjemnějších zážitků s novým offem, než do teď a přihoď třeba nějake první opravdovej ,,off,, pocit . už jsi někde pojezdila ?
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
-
maxim
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ahoj taky mam altik vyndanej,taky diody.jinak doufám auto ok.už se těším až vyjedu.nazul jsen zimní gumy a hned je vezmu do terénu.zdravím Radkulika.
maxim frontera 2.2 DTI Limited 2000
- farmář
- Moderátor
tak tohle je závada na brko, stane se u každého auta. Radkulíku, myšivbuši.... 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no jo si nedala poradit
a koupila si mr..u 
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No vida, Ať jí to jezdí. škoda že se nepochlubila. Kdyby si vzpoměla na nás mohla mít odtah za poloviční cenu. A možná is opravou.
-
maxim
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
takn nějak .ve žďáru mam bratránka v servisu škoda.dělaj i myšáky.maji dobrý ceny.a.svoji odtahovku
maxim frontera 2.2 DTI Limited 2000
- Slaava
- Moderátor
Každý auto je jenom auto - nenech se otrávit. Ať ti to lítá k tvé spokojenosti.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky Raduš. Přeji ti, aby se ti autí už moc nepodělávalo a užila si s ním to, co od něj čekáš. Fotky budou? Na Záhoří to mám dost z ruky, tak to grilování odložíme na jindy. Třeba v létě pojedu kolem. Mám v Holíči známé.
Jinak rada všem, co jezdí delší trasy: Je fajn mít v mobilu kontakty na Fronteráky podél trasy. Nikdy nevíš, kdy se něco podělá. A odtah je někdy jediné řešení.
Jinak rada všem, co jezdí delší trasy: Je fajn mít v mobilu kontakty na Fronteráky podél trasy. Nikdy nevíš, kdy se něco podělá. A odtah je někdy jediné řešení.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- RAV9
- Začínající diskutér
ne neviem ale pochybujem ze sem slecna este niekedy zavyta, teraz ma uplne ine starosti nez frontera forum 
Land Rover Discovery 2