Pevnostní nárazníky
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
tak z dopravy si nic nedelam
pro materiál si jezdim i na druhou stranu danska
ale ted fakt
z ameriky letecky do amsterodamu ( nebo tam nekam ) a tam ma nase kmenova fabrika pobocku do ktere cas od casu jede svagr s autem - no a ten mi ho vezme do germanie a odtud je to uz kousek na vysocinu - nebo se pletu ???
poslal jsme jim seznam otazek - tak uvidim co odpovi a jak rychle
nemam zrovna moc casu jezdit s autem na zkousku ,,šatů" kazdy tyden - dokud se to nepovede
a doma mi chybí ohejbacka - asi jsem nedaval pozor pri privatizaci.............
infousky pridam prubezne
pro materiál si jezdim i na druhou stranu danska
ale ted fakt
z ameriky letecky do amsterodamu ( nebo tam nekam ) a tam ma nase kmenova fabrika pobocku do ktere cas od casu jede svagr s autem - no a ten mi ho vezme do germanie a odtud je to uz kousek na vysocinu - nebo se pletu ???
poslal jsme jim seznam otazek - tak uvidim co odpovi a jak rychle
nemam zrovna moc casu jezdit s autem na zkousku ,,šatů" kazdy tyden - dokud se to nepovede
a doma mi chybí ohejbacka - asi jsem nedaval pozor pri privatizaci.............
infousky pridam prubezne
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
podlahove krytiny vseho druhu............
a v zarizovani dopravy mam uz zkusenosti - kdyz to nejde jinak musim tam dojet sam
ted resim upravu na dodavku abych nedostal morskou nemoc a poslu vam fotku sochy svobody ve fronteráckym tricku :D
:D 
a v zarizovani dopravy mam uz zkusenosti - kdyz to nejde jinak musim tam dojet sam
ted resim upravu na dodavku abych nedostal morskou nemoc a poslu vam fotku sochy svobody ve fronteráckym tricku :D
-
honzík
- Pokročilý diskutér
ozvali se
takze konecne nejake info u juessej - po 14 dnech
ti drzouni si dovolili rict ze neznaji fronteru ale po urcitem upresneni mi sdelili ze by to tam melo pasnout.
uz jen domluvit dopravu a hlavne cenu za ni - a bude co kopirovat :-)
ti drzouni si dovolili rict ze neznaji fronteru ale po urcitem upresneni mi sdelili ze by to tam melo pasnout.
uz jen domluvit dopravu a hlavne cenu za ni - a bude co kopirovat :-)
- farmář
- Moderátor
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Asi o naše prachy nestojej čeče a ahoj do Muty.farmář píše:to jsou taky dobří magoři...úžasní.Takhle kdybys chtěl bombu na sousedovo barák, to jo, to je jejich parketa.....
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- farmář
- Moderátor
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
tak panové pozor - podarilo se mi sehnat firmu tady v praze ktera mi to doveze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
firma impexta v tom určite nevidí problém
jena ta cena me trochu podlomila duveru o vlastnim duševním zdraví - zvlášť jestli na to kejvnu
mate nekdo odhad kolik ten nárazník muže vážit???
firma impexta v tom určite nevidí problém
jena ta cena me trochu podlomila duveru o vlastnim duševním zdraví - zvlášť jestli na to kejvnu
mate nekdo odhad kolik ten nárazník muže vážit???
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
kdo hleda - najde
takze uz bych nemusel resit cestu přes moře ale jen do germánie
schvalne se podivejte na firmu moser, konkretne tento odkaz
http://www.moser-fahrzeuge.de/catalog/p ... 10e16598f0
jsem unesen - 7 mm to je absolutní mazec

takze uz bych nemusel resit cestu přes moře ale jen do germánie
schvalne se podivejte na firmu moser, konkretne tento odkaz
http://www.moser-fahrzeuge.de/catalog/p ... 10e16598f0
jsem unesen - 7 mm to je absolutní mazec
- Mata.rc
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
Panové světoběžníci !!!!
Už nekdo z vás aspon zaslechnul nebo to má i potvzené, že se v německu od 6,7 měsíce zakazuje používání pevnostních nárazníků a jakýchkoliv napodobenin na všech komunikacích????
Nemáte nejaky důvěryhodný server nebo časák kde by se to dalo oveřit??
Jak je to potom s návštěvou takovýchto exotických krajů s autem co má vepředu traverzu??
Platí to jen pro chudáky místní nebo je to pro všechny???
Při stylu práce našich ,,zákonodárců" me to trošku děsí, protože to ti blbouni budou chtit tady možná taky.
Očekávám nějakou plodnou diskuzi.
h.
Už nekdo z vás aspon zaslechnul nebo to má i potvzené, že se v německu od 6,7 měsíce zakazuje používání pevnostních nárazníků a jakýchkoliv napodobenin na všech komunikacích????
Nemáte nejaky důvěryhodný server nebo časák kde by se to dalo oveřit??
Jak je to potom s návštěvou takovýchto exotických krajů s autem co má vepředu traverzu??
Platí to jen pro chudáky místní nebo je to pro všechny???
Při stylu práce našich ,,zákonodárců" me to trošku děsí, protože to ti blbouni budou chtit tady možná taky.
Očekávám nějakou plodnou diskuzi.
h.
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
napiš a vytiskni si papír že to má atest SD 8 a jsi z obliga
)
Je pravda že osobně bych to povolil taky jen na speciáli a na veřejné komunikace ne. je mi jasný že při bouračce by bylo na druhé straně hodně mrtvých... Natož jen při tukanci do chodce, proto jsou ty originální rámy dělaný gumový. Počítá se že když němec tukne do předchozího auta tak se jen odře lak a rám i auto přd ním to vydrží stejně tak s chodcem. A pokud tukne víc dojde k oplovi hodí 500 euro a má novej a autu se pořád nic nestalo. Mě se ty pevnostní nárazníky taky strašně líbí ale nevím jestli je to pak dobrý na silnici no
Ale co spíš mě děsí je ty hmotnosti co uvádíte, 2 nárazníky a je to 100 kilo navíc jsou mín aerodinamický takže to bude hned spotřeba o litr větší a zrychlení o pár vteřin menší. Ale je to krásný uznávám
Sám ty obrázky co jsou tu různě na Isuzu mám vytisklí a zalaminovaný nad stolem a každej kdo mi příjde o kanclu je unesenej 
Už máte někdo komplet jak vzádu tak vepředu ?
Je pravda že osobně bych to povolil taky jen na speciáli a na veřejné komunikace ne. je mi jasný že při bouračce by bylo na druhé straně hodně mrtvých... Natož jen při tukanci do chodce, proto jsou ty originální rámy dělaný gumový. Počítá se že když němec tukne do předchozího auta tak se jen odře lak a rám i auto přd ním to vydrží stejně tak s chodcem. A pokud tukne víc dojde k oplovi hodí 500 euro a má novej a autu se pořád nic nestalo. Mě se ty pevnostní nárazníky taky strašně líbí ale nevím jestli je to pak dobrý na silnici no
Ale co spíš mě děsí je ty hmotnosti co uvádíte, 2 nárazníky a je to 100 kilo navíc jsou mín aerodinamický takže to bude hned spotřeba o litr větší a zrychlení o pár vteřin menší. Ale je to krásný uznávám
Už máte někdo komplet jak vzádu tak vepředu ?
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle