Pevnostní nárazníky

Vše o karoserii vozidla
Odpovědět
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

SONY made in Frontera?

Příspěvek od Milda »

Že by už OPEL montoval digitální záznamníky do pevnostních nárazníků? :twisted:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

já Campař myslím web,Mildo,víš? 8)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Kivi

Příspěvek od Kivi »

Hoši když mi zjistíte cenu tädy v ČR tak do nej du hned:-)
honzík
Pokročilý diskutér

objednavka

Příspěvek od honzík »

tak motor mam zdarne za sebou.........

jdu se pokusit sehnat co nejvic informaci o tom narazniku z 1 strany ( foto by Hugo )

jestli to bude mozne namontovat na bcko 2000 (1999) a kolik bude stat doprava..................

nevite nekdo jestli se nenecha sehnat nekde v evrope????

nejlip v holešovicky trznici????
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

V Holešovický tržnici ho určitě seženeš,jen bude možná žlutej a zabalenej v naprosto originálních Adidaskách, v bedně mezi jedovatejma arašídama a na bedně bude namalovaný video od JVC :D :D :D
honzík
Pokročilý diskutér

objednavka

Příspěvek od honzík »

takze panove drzte palecky

zkousim u tech hosanu z USA objednat pevnostak z první strany tehle sekce - cili nejdriv poptavam jestli mi tam padne a potom objednanicko

at se rumuni tesej az me potkaj :twisted: 8) :twisted: 8)
Slaava
Moderátor

Re: objednavka

Příspěvek od Slaava »

honzík píše:takze panove drzte palecky

zkousim u tech hosanu z USA objednat pevnostak z první strany tehle sekce - cili nejdriv poptavam jestli mi tam padne a potom objednanicko

at se rumuni tesej az me potkaj :twisted: 8) :twisted: 8)
Tak to seš dobrej vrah!

Obrázek
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

I s tím navijákem,nebo holej???? Tak pak písni cenu.ta bude jistě zajímavá :shock:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:I s tím navijákem,nebo holej???? Tak pak písni cenu.ta bude jistě zajímavá :shock:
...jestli by nebylo levnejsi si u nas nechat udelat podobnej :oops: Ale jink uznavam, ze je krasnej 8)
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No to bez polemiky, je to frajer, ale ta cena bude asi také frajerská :roll: , a bycha při dopravě, černý kurvy v Hamburku na překladištích vybíraj kontejnery,co jdou přes "vodu" a funkční věci prodávaj, tak aby ti ho tam nevyšmátly!!!! Známýmu tam takhle brutálně vorubaly auto, co si nechal dovézt, krom rádia, GPSky, alu kol, mu čorly i světla :cry: , svině černý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Chtělo by si na to máknout,vůbec to nemusí být železnej plech,možná je to nějaký vymakanigo čumprligo z NASA.Je to Amigo,na fr.2000 to pásne.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D :D :D Že by posbírali po celej Emerice zbytky z Columbie a začali z toho páchat pevnosťáky na Rodea??? No,já už o tom přemejšlel, udělat pevnosťák ale z nějakýho matroše, co je festovně pevnej , jak ocel,ale aby to nevážilo metrák(slitiny duralu,hliníku atp),jenže když by takovej matroš byl,tak by zase ten pevnosťák vyšel na cenu skoro nový Fronterky :shock:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

vojtech.kloud píše::D :D :D Že by posbírali po celej Emerice zbytky z Columbie a začali z toho páchat pevnosťáky na Rodea??? No,já už o tom přemejšlel, udělat pevnosťák ale z nějakýho matroše, co je festovně pevnej , jak ocel,ale aby to nevážilo metrák(slitiny duralu,hliníku atp),jenže když by takovej matroš byl,tak by zase ten pevnosťák vyšel na cenu skoro nový Fronterky :shock:
Jasně ale to voni neřešej,mně by jenom zajímalo z čeho to prostě je vyrobený.To víš zvědavej. :o :shock:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak až Honzíkovi přijde, tak si z prostředka kousek flexou vyříznem a dáme na expertizu :D :D :D , no mě by docela zajímal celej,ale ty prachy bych za něj asi nedal, myslím,že to bude darda :roll:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

stačí si ho podle něj okopčit, ne?už aby byl v Čechách :)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“