Zvednutí B-čka
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
:D :D :D ..........už se poprali???.........už se poprali???........já to říkala,že poperou, přdsedo :D :D :D ,nevím,já bych to tak nějak tolik nehrotil,řezení písmenek za sebou bylo o zvedání,tak si myslím,že to k tématu je,protože tím bodyliftem zvedáš auto od rámu, Ačko i Bčko rám má,a toto zvednutí je u obou stejný,a dořešení detailů (visko.spojka...atd) jsou už detaily,které bych asi neřešil,to by se pak mohlo řešit individuálně každý auto extra
, navíc,kdybych byl já nebo Slaava mimo téma,tak už jsme od Mildy obodovaný........a zatím nic :D.........že by ještě tuto diskusi nenašel :D :D :D ,chlapi Fpoho
PS: Na sraz beru montpáku, já v hereru nemám ten správnej šviCh :D :D :D
PS: Na sraz beru montpáku, já v hereru nemám ten správnej šviCh :D :D :D
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Omlouvám se za "rychlej start".
Trochu mě nadzdvihlo, že cokoliv se zeptám ohledně B-čka (bohužel je to dost odlišný auto od A-čka), přesouvá se téma na Á-čko a já se zase dozvím h...o
Jó a stará Oktávka má taky rám a saharu...
:D :D
Trochu mě nadzdvihlo, že cokoliv se zeptám ohledně B-čka (bohužel je to dost odlišný auto od A-čka), přesouvá se téma na Á-čko a já se zase dozvím h...o
Jó a stará Oktávka má taky rám a saharu...
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
-
Rosta
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Jo založili to Ačkaři a je jich tady /zatím/ převaha,víc se jim to sere a dá se to opravit v garage.Jo a žes vytek jak švestkovej knedlík?To přeci není nic osobního,alespoň vidíš že lidi jsou háklivý na určitý věci a dokud to tak je,tak není vše ztraceno.Až si toho nikdo nevšimne,tak to bude v prdeli.Máme stejný auťáky Ty ho zvedáš,já nechávám standard,obojí je ok.Konec hlášení pro traktory. 
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Rozcvičku na Fronteru nepotřebujuRosta píše:...a uz jsi na ni zkousel bodylift? Treba by sla pouzit jako rozcvicka na fronteru. Supnoutna to 31ky a pevnostaky a hura do lesaPavel M píše:Jó a stará Oktávka má taky rám a saharu...:D :D
Jen jsem chtěl předem vědět, na co si mám připravit materiál. Ono se to blbě schání, když máš boudu na heverech a jiný auto nemáš...
- Slaava
- Moderátor
V poho
V poho, kolego - já mám taky rychlý starty. :DPavel M píše:Omlouvám se za "rychlej start".
Trochu mě nadzdvihlo, že cokoliv se zeptám ohledně B-čka (bohužel je to dost odlišný auto od A-čka), přesouvá se téma na Á-čko a já se zase dozvím h...o![]()
Jó a stará Oktávka má taky rám a saharu...:D :D
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
hej
presne ...tiez sem nechodim citat len ako kto co opravil, alebo kto sa chce zbavit akej starej haraburdy v sklepe :D ..keby tu nebola sranda , a ten spravny chaos = zivot, tak o com by to boloPavel Mirtl píše:Nebejt Slaavy,Klouďáka a podobnejch šílenců kteří toho o autech ví hodně a navíc se neserou vo prapor a má to i šmrnc humornej,tak bych tady tak často nebyl,to si kurva pište Vy pořádkumilovní přesouvači textů.![]()
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
Žanek
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Už se těším jak si budem trhat občanky. To bude paráda.
Každopádně B-čko se zvedá docela stejně dobře jako áčko. Akorát já osobně ten bodylift nebo jak se to píše nemám moc rád. Navíc doporučuji to auto zvedat tak o 5 cm max. Pak se do něj blbě leze menším ženskejm a ony pak nadávaj že si roztrhli silonky o nějákej debilní práh :D . Ne ale teď opravdu vážně. Béčko dostat na horu o 5 cm není problém. Variant je několik od podložek a dotažení torzek a ž po výměnu celého systému pružení.
Každopádně B-čko se zvedá docela stejně dobře jako áčko. Akorát já osobně ten bodylift nebo jak se to píše nemám moc rád. Navíc doporučuji to auto zvedat tak o 5 cm max. Pak se do něj blbě leze menším ženskejm a ony pak nadávaj že si roztrhli silonky o nějákej debilní práh :D . Ne ale teď opravdu vážně. Béčko dostat na horu o 5 cm není problém. Variant je několik od podložek a dotažení torzek a ž po výměnu celého systému pružení.
-
Váza
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Když si roztrhnou jen silonky, tak je to ještě pohodaNimrod píše:Už se těším jak si budem trhat občanky. To bude paráda.![]()
![]()
![]()
O 5cm už ji mám, ale ještě bych chtěl 5cm bodylift (jako jsem měl na Vitaře 5+5cm
-
Váza
- Slaava
- Moderátor
Zvedání, zvedání...
To takhle nemůžeš brát - kdyby se vedle vás postavilo Terrano II tak, jak vyjelo z fabriky, tak stejně zvítězí a taky to hovno znamená. Koukni na starý Gé-eRko - je širší než vyšší a jaký je to zvíře...Váza píše:Mimochodem - konečně mám Fronterku vysokou jako kolega Toyotu 4runner v základu !
...ale zvedání je stejně fajn.