Prosím o radu, jakou koupit Fronteru.
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Drtivá většina z nás má áčkovou fronteru a CB jen několik lidí, takže v tomhle se asi moc velké porady nedočkáš. Každopádně ty reproduktory co mám já v autě (mám áčko) jsou z výroby a považuji je za dost dobrý. Jsou ve dveřích a je tam vždy jeden výškáč a jeden nejspíš dvoupásmový reproduktor pro střední tóny a basy.
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
CD a repro
Frontera zadní plato pevné nemá, ale je osezena reproduktory jak vpředu tak vzadu. Samozřejmě lze namontovat i jiné reproduktory, ale dle mého názoru je to zbytečné. Jinak co se CB týká tak namontovat lze na palubní desku, pod palubní desku, místo polníku, ke stropu atd. Těch variant je celkem dost, záleží pak na konkrétním typu CB. Osobně bych doporučoval ALAMAT 295 nebo 296. Dají se sehnat nové i starší. Zde je dresa http://www.cbradio.cz.
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Lenka
- Začínající diskutér
V poslední době jsou mými průvodkyněmi po českých silnicích hudební skupiny VV a TLUVPR (volný výfuk a tlumiče v prdeli). To mě snad ve Fronterce provázet alespoň zezačátku nebude, i když jsme si dali předsevzetí, že to bude rodinný miláček a bude jí dopřávána příslušná pozornost. Halt ale když bude i tak hlučná, přesune se Zuza Navarová a Kameloti s Jarkem N. domů a vystřídá je ACbleskDC. Pomalu se rozhlížím po vhodné kandidátce a u nás když už je to za slušnou cenu, dobrý r.v. tak je to zase červené nebo modré a my bychom rádi černou nebo zelenou, abychom nebyli v terénu až zas tak nápadní. Největší nabídku jsem prozatím objevila u sousedů na západě, dokonce i cenově mi to přijde, že to je o malinko lepší než tady.. Jen aby to nebylo po nějaké Trudi a Jürgenovi zhuntované .....
-
Lenka
- Začínající diskutér
:-)
Šedostříbrná je lepší než drátem do voka. Horší by byla filajová, někde jsem četla, že když má chlap rád tuhle barvu, tak je nějak divnej, už nevím proč a co to bylo. (Nerada bych se někoho dotkla, výjimky jsou všude a ve všem
) Já bych do stříbrný klíďo šla, ale jsou tu jisté námitky ze strany mé polovičky. Taky když už na ní prasknou veškeré úspory a ještě k tomu stavebko, tak abysme si kurňa nekoupili takovou jakou chceme! Abych si pak říkala, hm je hezká, modrá, ale kdyby byla černá, to by bylo teprv terno... Uvidíme, uvidíme. Od té doby kdy ta představa nabyla realných rozměrů a konkrétního časového horizontu jsem jak na trní a nemůžu se dočkat. Příští týden na Forďase vylepím ceduli, že je k mání a pryč s tím s rachotinou
Když si vzpomenu jak jsem ho měla zkraje ráda.... Ba ne, mám ho ráda pořád, ale do terénu je na houbec, rychle to taky nejede, bezpečný to není, nic moc se do něj nevejde, tažný to nemá a moc parády už to taky nenadělá....
-
Bc. Daniel Pýcha
přiznej barvu !
I já přispěchám s troškou do mlýnice. Slaava nemá pravdu že barva je poslední na co by koukal. Já na ni koukám jako první. Vím - li v jakých odstínech RAL se auto prodávalo. Koukám po laku -l esku a je vidět, kde se kytovalo, kde se dostříkávalo. Pak se ptám a už to leze ..... Ono od laku se dostaneš až k motoru, nápravám atd.
U nás na Pardubicku není přehršel Fronter, ale do 5O km od Pic pojedu s Vámi (něco málo o autech vím).
U nás na Pardubicku není přehršel Fronter, ale do 5O km od Pic pojedu s Vámi (něco málo o autech vím).
-
Lenka
- Začínající diskutér
..
Díky moc, až něco splaším, tak doufám, že to bude buď u Pardubic nebo Českých Budějovic. Určitě to chce někoho nezávislého s nezastřeným hledím, anžto člověk v blahém očekávání je schopen spoustu věcí přehlédnout nebo nad nimi v první chvíli mávnout rukou.
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
No a na na té naší jižní Moravě, případně i kolem Olmika ti můžeme s Nimrodem pomoci zase mi. Ale nepředpokládám to, protože tyto stroje se ve větší míře a příjatelné cenové hladině vyskytují hlavně u hranic s D, odkud většina vozů i pochází.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
-
Lenka
- Začínající diskutér