Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
jasně Bursíkovi nas..tfarmář píše:tak už vyhlížím jednoho veta abych mohl rozebrat Campo na opravu. Jako serou mne ty peníze to jo. Buďto to bude taky 4x4 nebo dodáfka, plyn samo,nebudu platit Bursíkovi, medákovi jednomu. Veni vidijo a Camponenahradíš. Mohu mít za 3Otis. Nissan double od rybářů,ale seru naněj,bude hin jak to znám, plus ekodaň, gumy a budem na 50ti.
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
- farmář
- Moderátor
když to tak vezmeš, krása dieselu jde do prdele, staré diesely končí, benál je benál....ale zase ta ekonomika provozu. Takže proč ne plyn...něco co již někoho omrzelo. Já stejně na farmě dojezdím vše do stavu, že pak už jen kovošrot,že, po tom šáhne
teď jsem koukal na třílitr medvěd v plynu, 124, koule na 1900, ale mě to semmoc nepasuje. Pěknej za 16tis.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- myslivec
- Super diskutér
Diesel se přibližuje sametu benzínu, jenomže za cenu spousty elektroniky v motoru, takže na starej dobrej klapot můžem zapomenoutfarmář píše:když to tak vezmeš, krása dieselu jde do prdele, staré diesely končí, benál je benál....ale zase ta ekonomika provozu. Takže proč ne plyn...něco co již někoho omrzelo. Já stejně na farmě dojezdím vše do stavu, že pak už jen kovošrot,že, po tom šáhneteď jsem koukal na třílitr medvěd v plynu, 124, koule na 1900, ale mě to semmoc nepasuje. Pěknej za 16tis.
- farmář
- Moderátor
nj jenže moderní diesel vydrží stejně jak benál, než mu odejde vstřikovací lišta. Kolik je mrtvejch limuzín BMV, meďourů, ba i Passatů....teda ty jezděj ale mlátěj jak kráva. Pak jsou za facku, protože oprava jsou desetitisíce za čtyřválec, co jsem tak pochytil. Nasrat. Normálně jdu do veterána...bude pojistka za facana, auto plné nepohodlí ale bude to dělník.Ložiska z traktoru, řízená taky, kuláky z Avie.

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- myslivec
- Super diskutér
GAZ 69, to je mazec, když jsem byl malej a fotr čile kšeftoval s rusákama (foťaky, dalekohledy za slivku), tak jsme ho měli. V terénu nemá konkurenci, v létě plachta dolůfarmář píše:nj jenže moderní diesel vydrží stejně jak benál, než mu odejde vstřikovací lišta. Kolik je mrtvejch limuzín BMV, meďourů, ba i Passatů....teda ty jezděj ale mlátěj jak kráva. Pak jsou za facku, protože oprava jsou desetitisíce za čtyřválec, co jsem tak pochytil. Nasrat. Normálně jdu do veterána...bude pojistka za facana, auto plné nepohodlí ale bude to dělník.Ložiska z traktoru, řízená taky, kuláky z Avie.![]()
![]()
- farmář
- Moderátor
Na barovou stoličku vedle kněze si přisedl člověk, ze kterého to táhlo jako z lihovaru. Oblek zašpiněný, na tváři stopy rtěnky, z kapsy mu čouhá poloprázdná láhev. Vytáhl noviny a začal číst. Po pár minutách se otočil ke knězi a zeptal se: "Řekněte mi, Otče, co způsobuje artritidu?" "Pane, k tomu vede nevázaný život, obcování s lehkými ženštinami, přemíra alkoholu a pohrdání bližními." "Hm, to je moc špatný." zamumlal opilec a znovu se zahleděl do novin. Kněz rozmýšlel o tom, co předtím řekl, pak poklepal muži na rameno a omlouval se: "Je mi to moc líto, nechtěl jsem být tak přísný. Máte artritidu dlouho?" "Já ne, Otče, ale tady čtu, že papež ji má."
- myslivec
- Super diskutér
farmář píše:Na barovou stoličku vedle kněze si přisedl člověk, ze kterého to táhlo jako z lihovaru. Oblek zašpiněný, na tváři stopy rtěnky, z kapsy mu čouhá poloprázdná láhev. Vytáhl noviny a začal číst. Po pár minutách se otočil ke knězi a zeptal se: "Řekněte mi, Otče, co způsobuje artritidu?" "Pane, k tomu vede nevázaný život, obcování s lehkými ženštinami, přemíra alkoholu a pohrdání bližními." "Hm, to je moc špatný." zamumlal opilec a znovu se zahleděl do novin. Kněz rozmýšlel o tom, co předtím řekl, pak poklepal muži na rameno a omlouval se: "Je mi to moc líto, nechtěl jsem být tak přísný. Máte artritidu dlouho?" "Já ne, Otče, ale tady čtu, že papež ji má."
- Slaava
- Moderátor
Ty víš kdy udeřit 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- RAV9
- Začínající diskutér
rozmyslal som o zmene, aj ked ju asi tak skoro realizovat nebudem (3 auta za 3 roky je dost
)
chcem auto na "denny provoz", ktore zvladne jak mesto tak aj teren, dlhsie cesty (rad by som sa uz konecne vydal na nejaku tu expediciu...)
jedine co by ako tak splnalo moje poziadavky je Jeep Cheero alebo Grand,
rv. 97-00, 4.0 alebo 5.2 L benzín, dat to do plynu
, diely su na to docela lacne (ked viete odkial..), vela moznych upgradov etc.
jediny problem je ze v europe je malo rozsirene a ked sa vam neco posere na ceste tak...
chcem auto na "denny provoz", ktore zvladne jak mesto tak aj teren, dlhsie cesty (rad by som sa uz konecne vydal na nejaku tu expediciu...)
jedine co by ako tak splnalo moje poziadavky je Jeep Cheero alebo Grand,
rv. 97-00, 4.0 alebo 5.2 L benzín, dat to do plynu
jediny problem je ze v europe je malo rozsirene a ked sa vam neco posere na ceste tak...
Land Rover Discovery 2
- farmář
- Moderátor
víš, nejlepší motor podle mne u Jeepa byl starej klasickej čtyřlitr. Nezmar.A kupodivu moc nebral.
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
lepší je V8farmář píše:víš, nejlepší motor podle mne u Jeepa byl starej klasickej čtyřlitr. Nezmar.A kupodivu moc nebral.
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
co tak novou Nivu?
http://auto.sme.sk/c/4350545/chevrolet- ... -foto.html#
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
- Slaava
- Moderátor
No jestli jenom změnili kastli a navěšeli tam podvozkový komponenty ze starýho typu, tak ať si to strčí do prdele. Osobně sem měl co dočinění se čtyřma Nivama a tři z nich střídali převodovku v pravidelným intervalu 40.000 km. Ta čtvrtá měla při prodeji najeto 38.000 km a když se prodávala, tak to byla leštěnka jak ze žurnálu - garážovaná, nikdy nejela s uzavřeným mezinápravákem, pravidelnej servis, nejezdilo se s ní za hnusnýho počasí, provozovala se jenom v létě na asfaltkách (jenom slušnejch asfaltkách) a jezdit s ní moh jenom šéf. Byla to taková reprezentační leštěnka.sherpa píše:co tak novou Nivu?
Motor se u těch Niv nesral ale bohužel taky nejel a spotřebou směle trumfnul kdejakej třílitr (a to ani nemluvím o původních ruskejch motorech - jenže s těma člověk moh alespoň jezdit i na petrolej a různá ředidla a dokonce to mělo lepší tah než na olovnatej benzín). Auta hnily jak brambory, kastle se kroutila, dveře neseděly. Já na Nivy nemám bohužel moc dobrý vzpomínky ale třeba sem měl jenom smůlu. Každopádně všechny ty Nivy byly firemní a na provoz byly drahý jak svině - spotřeba a hlavně náhradní díly. Nechápu ty chvalozpěvy v diskuzi pod tím článkem, ty lidi to auto nikdy snad ani neviděli. Ale topily skvěle - po 200m se člověk moh svlíknout do tílka když venku mrzlo. Jedinnou výhodou bylo to, že v době, kdy člověk u nás do 100.000 nic jinýho nesehnal, tak se dala na domrdání za pár švestek sehnat od geodetů, fízlů a jinejch organizací zhuntovaná Niva. Ale teď je lepší si sehnat Samce nebo Sportovního Froncka - jsou to taky malý svině a výdrží Nivu směle trumfnou.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
Auto musímát rám, jinak to kastle nevydrží.Krom silnice, tečka. Ten motor je sto let za opicema.Tečka. Niva měla slušnej jen podvozek, kastle hnila kde neměla a převodovka byl fakt problém, že nevydržela. Nebyla to almara ale taky byla výdrží fakt k hovnu.
Niva byla hezká na svoji dobu, motor furtšlap,ale rusácká koncepce jak sviňa. Ne díky, no more. (To je anglicky, ne menšinové odsouzení).
Niva byla hezká na svoji dobu, motor furtšlap,ale rusácká koncepce jak sviňa. Ne díky, no more. (To je anglicky, ne menšinové odsouzení).
- sherpa
- Super diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no ale vypada skvele http://www.lada-auto.sk/21214/images/foto13a.jpg jen treba kousek dotunit.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition