Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)
nevzal, neboj. neni mi osmnáct abych si to neuměl spočítat a když ti navíc řekne, že ti za to dá vejplatu 7500,- a dvacet jen tak na ruku, máš chuť to dát finančáku nebo TV nova.kolik pak asi bereš nemocenskou, když to po dvou měsících někde převalíš ? jenže on nějakého mlaďase naláká... je to blbá doba. ti dnešní kapitalisti se vůbec nechovaj jako ti, co to tu kdysi vybudovali. myslíš, že by si to Baťa nespočítal, jestli je lepší mít na autě každej měsíc nového koně, nebo si vypiplat jednoho kvalitního a toho si pak držet a předcházet ?
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- BUFU 2,3 Č.Krumlov
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
to udržení ted předváděj i u nás,hlavně stou smlouvou kterou musím podepsat do pátka jinak mě vyhodí.Janeš Petr píše:nevzal, neboj. neni mi osmnáct abych si to neuměl spočítat a když ti navíc řekne, že ti za to dá vejplatu 7500,- a dvacet jen tak na ruku, máš chuť to dát finančáku nebo TV nova.kolik pak asi bereš nemocenskou, když to po dvou měsících někde převalíš ? jenže on nějakého mlaďase naláká... je to blbá doba. ti dnešní kapitalisti se vůbec nechovaj jako ti, co to tu kdysi vybudovali. myslíš, že by si to Baťa nespočítal, jestli je lepší mít na autě každej měsíc nového koně, nebo si vypiplat jednoho kvalitního a toho si pak držet a předcházet ?
- Janeš Petr
- Moderátor
co s tebou smlouvaj ?
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
můj názor na ně mi to nezměníJaneš Petr píše:něco ke Krestově zkušenosti z křižovatky -já se jich vůbec nezastávám . ale pohledem těch kluků, je to mizerná práce. teď, jak jsem se taky po něčem poohlížel, jsem byl obeznámen, jak to u tědlech přepravců chodí. prostě tě naložej, daj ti trasu a jeď. že hned prvního zákazníka na trase nezastihneš doma ? nevadí, prostě si to udělej jak chceš, ale doručit to musíš. takže oni pak lítaj jak praštěný a když nasbíraj 12 bodů, vykopnou je a vezmou dalšího. trestat je třeba dopravce, pak až řidiče, zvlášť v době, kdy neni práce a všichni se bojej ozvat. jedna nabídka od soukromníka včera zněla. 5 x tejdně s návěsem mlíka z Č. Budějovic do Mnichova a zpět. v Budějkách to ráno natankovat a v Mnichově stočit, cisternu vymejt a domu. kdo tu trochu zná AETR , nemusím mu asi nic říkat. kdo ho nezná, ať zkusí spočítat, kolik bude trvat jízda ( po bundeskách, než najede na dálnici je nad 7,5t - 60km/h ), kolik to naplnění, stočení a výplach, dvě bezpečnostní pauzy 45 minut a to všechno musí podle toho nejmenovaného dopravce debila, řidič stihnout za 12 hodin denního výkonu... a pak se jezdí, tak jak se jezdí, spí se za volanty, bourá se a trestaní jsou řidiči, ne ti, kdo jim to nařizují. asi to nemá s vláknem, koho jste tahali nic společného, jen jsem musel zareagovat na Krestovo poznámku se zkušeností s TNT
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
- Janeš Petr
- Moderátor
já vím, že ne. ty si sedíš někde v pojízdné dílně a nikdo na tě nikam netlačí
já se jich taky nezastávám, někoho přejedou nebo zabijou a nikdo to už nevrátí. jen jsem chtěl část té zodpovědnosti přenést na ty, co jim to pod pohrůžkama nařizujou
- Slaava
- Moderátor
Konkurence tlačí na zaměstnavatele a pokud mu to umožní zákony a instituce dohlížející na jejich dodržování, tak ten tlačí na zaměstnance. A tomu nezbejvá nic jinýho než dělat to co vrchnost nařizuje jak se jen dá... což zhusta znamená, že tu práci musí nějak vosrat protože v Čechách na Moravě a v Sudetech je hlavní kriterium všeho jenom cena. A to vosrání vodsere někdo další. Neregulovanej trh nemá u nás šanci. Chce to funkční a logický zákony, nástroje na jejich dodržování a odbory. Z těchto tří věcí tady není ani jedno. Je tu jenom zkurvená státní správa, která sežere půlku z toho, co člověk v tomhle bordelstátu horko-těžko vydělá.Janeš Petr píše:já vím, že ne. ty si sedíš někde v pojízdné dílně a nikdo na tě nikam netlačíjá se jich taky nezastávám, někoho přejedou nebo zabijou a nikdo to už nevrátí. jen jsem chtěl část té zodpovědnosti přenést na ty, co jim to pod pohrůžkama nařizujou
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
tak odbory ne, to s tebou nesouhlasím.
Minimální zákonnou normou je zákoník práce, pod kterej se nesmí ze zákona nikdy jít.....až na případ, že ti odbory povolní snížení odměn a zvýšení povinností.Zkrátka si s ním vytřou prdel. A každý zaměstnanec je vázán kolektivní smlouvou, ač není v odborech. Nesmí na stejné pozici dostat větší výhodu než odborově vázanej, ale menší jo. Pokud se vyhazuje, nesmí jít člen odborů dřív než nečlen. Strčte si odbory do prdele, odboráři. Porušuje se tím podle mne nejen zákoník práce,ale i ústava práv a svobod.
Pro zaměstnavatele je to ale výhodné. Vše se týká jen zaměstnaneckejch postů, ne manažerskejch.
V USA jsou odbory ovládané mafií, jejich tradiční džob. Stávky a ničení jsou normální nátlakovej prostředek. Jestli tohle je normální,tak nazdar.
aneb jak jsme měli poloviční příplatky než říká zákoník práce! aneb jak postupují na vyšší místa ti nechopní,leč v odborech. Nebo strááášně schopní, ale všeho možného. Ne, díky.
Minimální zákonnou normou je zákoník práce, pod kterej se nesmí ze zákona nikdy jít.....až na případ, že ti odbory povolní snížení odměn a zvýšení povinností.Zkrátka si s ním vytřou prdel. A každý zaměstnanec je vázán kolektivní smlouvou, ač není v odborech. Nesmí na stejné pozici dostat větší výhodu než odborově vázanej, ale menší jo. Pokud se vyhazuje, nesmí jít člen odborů dřív než nečlen. Strčte si odbory do prdele, odboráři. Porušuje se tím podle mne nejen zákoník práce,ale i ústava práv a svobod.
Pro zaměstnavatele je to ale výhodné. Vše se týká jen zaměstnaneckejch postů, ne manažerskejch.
V USA jsou odbory ovládané mafií, jejich tradiční džob. Stávky a ničení jsou normální nátlakovej prostředek. Jestli tohle je normální,tak nazdar.
aneb jak jsme měli poloviční příplatky než říká zákoník práce! aneb jak postupují na vyšší místa ti nechopní,leč v odborech. Nebo strááášně schopní, ale všeho možného. Ne, díky.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Já myslím odbory tak jak by měly fungovat, prostě organizaci na ochranu zaměstnanců. Ale to by zvládnul i nějakej úřad, kterej by sprostředkovával komunikaci a administrativu mezi zaměstnanci a zaměstnavatelem. To, co se za odbory v 90% případů označuje je jenom nátlaková organizace.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
hele odbory vznikly za první republiky cca, to smysl měly. Za éry komunistů se všezapracovalo do zákonů, vznikly všemožné úřady, i pracák má více funkcí než se zdá. Teoreticky s dnešní právní úpravou nemají opodstatnění. Ale to víš, spoustě lidí se z toho krásně žije, politická moc, nátlaková....a sranda je jak jejich předáci jen bohatnou....jakpak to? zase mafie. 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
No vono bys jinak mluvil, kdyby tě ze zaměstnání vyhazovali na "paragraf" a tvoji kolegové podesali antidatovanej vytýkací dopis, kterej ty si údajně nechtěl převzít, protože jim zaměstnavatel vyhrožoval, že když mu nepomůžou tě vyhodit, tak půjdou se záznamem v papírech taky. Je mi třicet a když odečtu cca pět let, kdy sem podnikal a nikam nechodil, tak sem stih vymést sedm zaměstnání a s takovejhlema a podobnejma svinstvama sem se setkal v pěti z nich. Mimo i jiné s tím, že zaměstnavatel nutil zaměstnance v soudním řízení křivě svědčit v jeho prospěch pod pohrůžkou vyhazovu (k čemu došlo u všech lidí v dané části firmy). Já sem byl z jedné firmy vyhozen, protože na mě byly psaný objednávky zboží a firma se tak chtěla oddlužnit! Za mě teda můžu upřímně a pravdivě říct: bez sprostředkovatele není komunikace mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem v ČR možná. Fakt ne!farmář píše:hele odbory vznikly za první republiky cca, to smysl měly. Za éry komunistů se všezapracovalo do zákonů, vznikly všemožné úřady, i pracák má více funkcí než se zdá. Teoreticky s dnešní právní úpravou nemají opodstatnění. Ale to víš, spoustě lidí se z toho krásně žije, politická moc, nátlaková....a sranda je jak jejich předáci jen bohatnou....jakpak to? zase mafie.
- Žanek
- Super diskutér
Slaavo s tím co jsi napsal se nedá nesouhlasit a zná to snad každej kdo je normálně zaměstnanej . Toto co se děje není kapitalismus ale naprostý bordel. Dřív se stávalo ve frontě na banány a dnes ve frontě na pracáku. Zaměstnavatel je naprostý vládce a může si dělat co chce a zákoník práce je jen fraška. Když se ti to nelíbí tak můžeš jít. Máme za tebe deset dalších tak s tebou dnes jednají jak s hadrem.
- farmář
- Moderátor
hovno,nahraná komunikace, pár kopií dokumentů a trestní oznámení. Jestli tě bude chtít někdo odrbat,ani tě nemusí zaměstnávat. Stačí si na tebe cokoliv vymyslet i tak. Takže v tom to není.
- Slaava
- Moderátor
Je to o tom, že zákony a jejich dodržování jsou tu na hovno a slušnost a morálka v Čechách nejsou v módě už hodně generací.
- farmář
- Moderátor
tak právě malej RAV, uzávěrka i předku, víte co mne potěšilo??? uhnilé držáky nárazníku a rámu!!! vono jim to taky hnije

-
anlencross
To jsem si tak jednou vyjel se slečnou,,, Frontera ještě nepřepsaná.. V domění, že vyjedu cokoliv, jsem zůstal viset na bříšku. Krásná 6hodinová práce... Slečna byla mírně podchlazená... A já trošku v nervech. Santa Fe a malotraktor to tak nějak nedali.. Na řadu přišel starý dobrý HUP CUK!! Společně se Santa Féčkem mě stáhli z kopce dolů...Štastný konec??? Slečnu jsem zahřál, Fronterku přepsal.. A už je jen a jen moje!!! Bohužel jen Frontera.. S pozdravem Anlencross

Opel Frontera 2,4i LPG. Rok výroby 1993..