Kde sehnat vstupní hřídel převodovky pro Isuzu Trooper 2,8TD
-
Fabo Anton
Kde sehnat vstupní hřídel převodovky pro Isuzu Trooper 2,8TD
Prosím všetkých zúčastnených a kompetentných o pomoc.
Chcem kúpiť prvú hriadeľ prevodovky ISUZU Trooper 2,8TD
- tú čo ide priamo do motora. Keď niekto vie poradiť ktoré auto má totožnú prevodovku prípadne má niekto túto hriadeľ dajte vedieť. Viem že z 2,3-ky to nepasuje. Možno 2,5 diesel,
ču už OPEL alebo Monterei alebo iného. Kéď niekto nevie porovnať tak môžem zaslať foto aj s paremetrami.
Neviem ako sa vkladá do tohto fóra foto, ale zašlem osobne na e-mail.
Ďakujem.
Chcem kúpiť prvú hriadeľ prevodovky ISUZU Trooper 2,8TD
- tú čo ide priamo do motora. Keď niekto vie poradiť ktoré auto má totožnú prevodovku prípadne má niekto túto hriadeľ dajte vedieť. Viem že z 2,3-ky to nepasuje. Možno 2,5 diesel,
ču už OPEL alebo Monterei alebo iného. Kéď niekto nevie porovnať tak môžem zaslať foto aj s paremetrami.
Neviem ako sa vkladá do tohto fóra foto, ale zašlem osobne na e-mail.
Ďakujem.
- Žigi
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Online katalogy
Nevím, jestlis to zkoušel, ale většina online katalogů větších distributorů náhradních dílů (elit, autoštangl, autokelly, možná autobenex aj.) umí u daného dílu dohledat všechny modely, kam pasuje. Problém je, že jejich katalogy třeba z frontery obsahují docela skoupý výběr, takže můžeš mít docela snadno smůlu.
Dále můžeš zkusit zaprudit ve firmě http://www.zraly.cz, která se mimojiné na Isuzu specializuje. Bohužel se nedávno stali autorizovaným servisem Opel, ale snad se jim frňáky ještě moc vysoko nezvedly. Když jsem tam byl na jaře pro pár drobností, tak jsem neměl pocit maximálního oškubání či jiného ublížení na těle i duchu. To se totiž člověku velice snadno přihodí po sebelehčím kontaktu s businessem kolem aut.
Dále můžeš zkusit zaprudit ve firmě http://www.zraly.cz, která se mimojiné na Isuzu specializuje. Bohužel se nedávno stali autorizovaným servisem Opel, ale snad se jim frňáky ještě moc vysoko nezvedly. Když jsem tam byl na jaře pro pár drobností, tak jsem neměl pocit maximálního oškubání či jiného ublížení na těle i duchu. To se totiž člověku velice snadno přihodí po sebelehčím kontaktu s businessem kolem aut.