Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Slaava
Moderátor

Re: Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)

Příspěvek od Slaava »

Krásná jízda, lehounká, elegantní, mistrná. Škoda, že to na konci položil na bok. Kdybych na to měl, tak bych taky chtěl LC s oběma tuhejma ale je to maximální auto - výkonově i cenově.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

Slaava píše:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: to je až neuvěřitelný- až neskutečný- pane jo
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

NÁDHERA :mrgreen: :grin: :!:
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jj super, dostačující na české silnice...přiměřené :lol: :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

chlapííííí, kucíííí, asi se budu zase (jak jinak na blondýnu) ptát hloupě, ale protože se rozhlížím po nějakým tom
tereňáku, zajímalo by mne, jak asi má mít slušný offroad najeto km , aby bylo jakžtakž spolehlivý.....Minulý týden jsem seděla v Outlandru (nooo trošku srdeční záležitost, Mitsubišátko první autí,moje, který jsem šoférovala)..no krásný...luxus...ale pro mne moc fajnový...já raději něco sportovnějšího....Já bych brala něco tak od r.2000 a ať nemusím stopovat nějakýho dobrovolníka na odtah, když se to vysype, bo už nejsem nejmladší :(

to: Mildo trefila jsem se do rubriky :?: :?: :?: :?: esi neee, tak se omlouvám :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Slaava píše:
Krásná jízda, lehounká, elegantní, mistrná. Škoda, že to na konci položil na bok. Kdybych na to měl, tak bych taky chtěl LC s oběma tuhejma ale je to maximální auto - výkonově i cenově.
Nějak jsem ten odkaz nepobral, co se týče tématu. Nevim, co si mám na něm votevřít. Nějaký videoklip, nebo reklamu :?: A notabenne, nepsalo se tu něco o webu Jútube :?: :roll:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Modrásku, podle kapsy a využití, já bych koupil Defender, ale to bys měla dojem jízdy v tanku.A záviděli bysme ti....Range je super,ale změnil se.Projede vše, je luxusní...ale zbytečně drahej.Koukneš-li na Mišáky Pajera od Pininfarina a novější, jsou super, Fronťa...to je náš úlet do Oplů..ale po pravdě, Béčko pro zdatného elektrikáře.Ne všechny, ale stává se vcelku.Zase ti s ním tady poradí. Nissan má slušná....třeba Pathfinder,ale chlapík co tahá koně ho dal rychle pryč a vrátil se k Jeepu.Jeep...jj ověřená kvalita a na silnici super.I terén...Nissan Navara má problém s klikou...už do něj dali moc koní, slyšel jsem něco o motoru Renault... :roll: ...mrkev v zimě, říkal zajíc :roll: :roll: :roll: ...zrovna od Nissana bych to nečekal.GR.Ale papká.Tak nevím,co najdeš, dej sem a my ti to zkritizujeme :wink: :mrgreen: ahoj a držím palce.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Nazdar kočko a co říkáš třeba na Kia sorento , docela pěknej drobeček, nebo Freelander, nebo H3 pokud ovšem nemáš papíry na náklaďák potom je pěknej hlavně H1 nebo H2 nebo O2 ??? :wink: :lol: :mrgreen:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

S těma fronterama a jejich poruchovosti nevim jak to je. Podle mě se neserou o nic víc, než jiný auta a těm,co se serou, tak choděj na tohle forum pro rady..jak už jsem někde psal. Soudim podle toho ,kolik jich jezdí jen po docela malym městě jako jsou Louny a to je vídám dá se říct denodenně, takže je odstavený kvůli poruchám asi moc nemívaj. A např jsem se před včírem bavil s majitelem bazaru, odkud matka kupovala tu jeji Háčko (astru) a ten koupil Béčkovou Fronteru 3,2i po prvním majiteli tady z Loun, nechal dát do ni plyn a prej s ní ujel dalších 100 000 bez jediný závady (jezdí s ní pro auta do reichu). Když vezmu , že původní majitel s ní jezdil úplně každý den (toho znám taky osobně), tak z toho plyne, že s tou šílenou poruchovostí to nemusí zdaleka být taková pravda... Jinak Sorentem ani novym Santa Fe bych taky neopovrhnul (i když bych se jich bál víc než fronter - už jen kvůli motorům, protože všechny benzňáky z Fronter montovali i do jiných mnohem víc rozšířených modelů od opla, takže pozdější výměna a scháňka novýho motoru nemusí být takový terno (i finanční), jako u těch korejců, či jiných offů)
604 895660
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

myslím že nejmíň poruchovej byl vyhlášenej Santa fé... :roll: nj, já tu vidím už jen ty chudáky co se jim to sere a kupujou si radši troly, se nediv.Moc sem chodím.
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

No tak modráskovi můžem tedy doporučit Santa Fe :wink: Aby pak ale nezačla chodit pro rady na forum pro Santa fe
604 895660
farmář
Moderátor

Re: Co koupit místo Frontery? (jako bonus feká�í �skuze)

Příspěvek od farmář »

třeba na stá�y do Koreje... :mrgreen:
kout.jk
Super diskutér

Re: Co koupit místo Frontery? (jako bonus feká�í �skuze)

Příspěvek od kout.jk »

farmář píše:třeba na stá�y do Koreje... :mrgreen:
asi stránky viď- nějak se ti to rozhodilo
604 895660
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jj už bych se z toho občas po.... :evil: :evil: :evil:
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: do Koreje ...

Příspěvek od *pt* »

kout.jk píše:třeba na stránky do Koreje... :mrgreen:
co pak na stranky to by este slo,
ale na srazy! to asi bude mat torchu horsie :lol: :lol: :lol:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“