Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Wrangler

Příspěvek od Milda »

Jo - docela fešák. Ale jen v terénu. A jinak..... k čemu?
Wrangler1.jpg
Wrangler2.jpg
Wrangler3.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Co koupit místo Frontery?

Příspěvek od modrasek »

..řešíte pt....ny.Co koupit místo Froňi?!!!!!!!! Jen a jen a zase Froňu.
Naposledy upravil(a) modrasek dne 11 led 2008 09:58, celkem upraveno 1 x.
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

jestli fronteru tak jedine Acko . Becko uz ma moc elektroniky a to je na houby. Muj novy sen je Toyota.Fronterka slouzi dobre ale asi taky nevydrzi vecne a Toyota je asi jediny slusny auto.Taky se to sere jako vsechno ale proti Defendru vic mista vetsi pohodli neprsi do toho :grin: Kolega ma novyho defendra je to peknej kocar mel sem moznost se v tom svezt ale jak rikam malo mista tam si ruku o dvere neoprete pac ste tam napasovany jak sardinky v krabicce.Nechal na to udelat zaverky difu pevnostaky ma na tom M/T.Krasne to vypada a v terenu spicka ale to pohodli tam proste neni.A jet s tim nekde do italie do Alp to by byla hodne krusna cesta.Frontera Acko ma jeste takovej peknej design jako spravnej off.Ty novy popelnice co vsechny automobilky vyrabeji sou strasne obly.Neska si off koupi kdejakej mamlas hlavne na jezdeni po dalnicich a po meste.Takze designeri vymejslej srackoidni tvary aby se to temhle troubum libilo.Ale me se libi auta tak jak byly a nejakej novej design me absolutne nenatchne.
Vono rozhodnout se co koupit je proste problem.S kazdym starsim autem budou starosti kor kdyz clovek nevi kdo a jak v tom pred nim jezdil.To pak koupit jedine novy.Takze ja bych zase fronteru moc neodsuzoval.Je pravda ze ma svoje spatne stranky hlavne co se tyka elektriky a nekterych konstrukcnich uletu ale na druhou stranu mam ji 2 roky a slouzi mi dobre.A na to aby slouzila se do ni musi pravidelne sypat penize.Bez toho to nejde.
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Premek: pochopil jsem to tak, zes zdrhl k HNISSanum :?: :?:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

No, koupil jsem ho, no. Ale ze záměru se frotky zbavit jsem tak nějak zatím vyměkl. Zkusím ji nechat udělat kompletní GO a pak se uvidí. A to GR byla výzva (expedičníci z minulého rumuna jistě ví, jak to myslím :) )
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

premek_k píše:...........Zkusím ji nechat udělat kompletní GO..............
Přemo, co myslíš tou kompletkou GO :?: Budeš nechat natahovat novou elektroinstalaci :?:
To asi ne,co?
Ale spíš komplet brzdy,spojku,ventiky,kroužky,výbrus kliky,chladič,topení,čepy,manžety,gufera,diff,kříže,tlumiče....
Zamomněl jsem na něco :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Né, to si dělám pr.el, ale asi něco jo. Tak napiš, co máš v plánu.
Jinak souhlas s Patasem, když bych musel svoji bělici odporoučet do věčných lovišť, tak bych šel do Froňky znova. Ale zase jen do "A"čkové stejného typu a motoru, co mám. U mě totiž naprosto pohoda a spokojenost. S tím, že je 14ti letá babča se musí počítat, že hold sem tam něco se na ní musí už vyměnit. Ale né poruchovostí, ale příslušně očekávaným opotřebením. A já čekám velice trpělivě. Mimo jiné některé věci si o výměnu řeknou zavčasu dřív, než kleknou.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

Milda napsal :

No tak to si asi delas srandu,ne???
Nemyslel jsi to važně!!!!
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Premek: tak sem to pochopil dobre. Gratulace :mrgreen:
A jeste doplnujici je to TD6 nebo 3.0Di :?: tedy hlava nebo pisty :?: :roll: :?: Samozrejme ti to nepreju, ale stava se to :twisted:

EDIT: jinak to zacina vypadat, ze se tu zacne schazet vic majitelu jinych znacek, nez froncku. Teda jestli nezanevřete, mizerové :lol:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Je to 2.8 šestiválec. Ten třílitr jsem právě nechtěl - prej ty motory padají jak hrušky.

Jinak froňu stále (zatím mám), takže nejsem ten pravej přeběhlík..... :wink:
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Rosta

Příspěvek od Rosta »

premek_k píše:Jinak froňu stále (zatím mám), takže nejsem ten pravej přeběhlík..... :wink:
...ale uz mas řádně nakročeno :mrgreen:
Shandor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shandor »

premek_k píše:Je to 2.8 šestiválec. Ten třílitr jsem právě nechtěl - prej ty motory padají jak hrušky.

Jinak froňu stále (zatím mám), takže nejsem ten pravej přeběhlík..... :wink:
A jak by jsi to popsal co je lepsi na jezdeni po ceste a co do terenu? atd prihod i jine postrehy!
Frontera: na pole a vození brambor ujde.

Frontera A 2,4i LPG=> dej jí pámbůh věčnou slávu
Frontera A 1998 2,2i Zlatuše
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

honzík píše:Milda napsal :

No tak to si asi delas srandu,ne???
Nemyslel jsi to važně!!!!
No asi tě Jendo šoknu, ale já to fakt vážně myslel. Ale z MÉHO soukromého pohledu :!: :!: :!:
Wrangler, jak jsem ho viděl v Bratronicích řádit (viz výše uvedená fota), byl fakt dravec a nikdo jiný na něj neměl.
Byl to upravený soutěžák. Jsou tam vidět výztuhy atd. Fakt v terénu hvězda. Ale jinak? Co sním?
Dej do něj 4 lidi a jeď s ním na dovču někam dál. Nalož do něj materiál jako já do Froni, když jedu na montáž do terénu. Vytop ho teplem v mrazu -5 a víc. Dej mu na střechu třeba 2 4metrové žebříky. Zkus vněm přespat.
To je jen několik věcí, co mě napadly. Jsem rád, že mám A long. Nic ve zlém. jen ventiluji moje požadavky na offroud v kombinaci s pohodlným a objemným vozem. To Wrangler z tohoto hlediska dle mě neni. Ale v extrémním terénu je jistě suverennější.
Proto takhle ber mou v úvodu napsanou poznámku. :grin:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Souhlas, nevím, co by muselo bouchnout,abych tímhle musel jezdit na nákupy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Wrangler je vyloženě imageová záležitost. Zvláště pak s motorem 4,0l benzín, hmm. Jinak je to tak jak psal Milda - málo místa, zima, .... Maximální snesitelná cestovní rychlost 100 km/h. Pak se z toho stává neřízená (neřiditelná) střela. Navíc starší ročníky (YJ) mají velké problémy s korozí rámu. Ale mít navíc pár desítek tisíc, tak by si ho stejně koupil.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Lukáš píše:Wrangler je vyloženě imageová záležitost. Zvláště pak s motorem 4,0l benzín, hmm. Jinak je to tak jak psal Milda - málo místa, zima, .... Maximální snesitelná cestovní rychlost 100 km/h. Pak se z toho stává neřízená (neřiditelná) střela. Navíc starší ročníky (YJ) mají velké problémy s korozí rámu. Ale mít navíc pár desítek tisíc, tak by si ho stejně koupil.
Taky to auto obdivuju. Malý, jednoduchý, nadupaný. Ideální pro tunění. Ani jsem nevěděl, že se to dělá s dvaapůllitrovým dehtem. Není to ten samej, co se dával do Čekokýho (od VM Motori)?
vraník.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“