Koupili byste si Fronteru znovu?

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět

Koupili byste si Fronteru znovu (po dosavadních zkušenostech s ní)?

Ne, nejsem spokojen s technickým provedením.
2
3%
Ne, nejsem spokojen s vysokou poruchovostí.
0
Žádná hlasování
Ne, vůz nedostačuje mým požadakům na off-road provoz.
2
3%
Ne, nejsem spokojen s přístupem servisů.
3
4%
Ne, jsem spokojen ale chci vyzkoušet něco jiného.
4
5%
Nevím, nejsem rozhodnut.
4
5%
Ano, auto sice není nejlepší ale už ho znám a vím co čekat.
12
16%
Ano, s vozem jsem vcelku spokojen, vyhovuje mi svou koncepcí a chci další (jiné, lepší, novější).
21
29%
Ano, s vozem jsem velmi spokojen a chci další (jiné, lepší, novější).
5
7%
Ano, s vozem jsem velmi spokojen
20
27%

Celkem hlasů: 73

Žanek
Super diskutér

Re: Koupili byste si Fronteru znovu?

Příspěvek od Žanek »

Ale ty rany kamenem do hlavy bolely. :( :mrgreen:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Ale ty rany kamenem do hlavy bolely. :( :mrgreen:
Ta zlomená noha taky nic moc. Ale byla sranda. :twisted:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Slaava píše:Tak si to tak neber. Nejlepší oživení je bitka, ne? :lol:
PITKA!!!!!!!!
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

PITKA A SLIVKA!!!!!Paťo-Divoch
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Co se týká problémů s palivovým systémem včetně v budoucnu jisté investice 30 000,-kč do vstřikovacího čerpadla,nehoráznými cenami za náhradní díly u Opelů/jinde k mání až na pár vyjímek nejsou/,obavy z toho že pokud budu drsnější v terénu tak mohu přijít hravě o 100 000,- a nebo nejezdit než seženu díly třeba půl roku,jsem pevně rozhodnut raději při pořizování dalšího vozu připlatit 200 000,- a vím že nemohu prodělat.Frontera B je bohužel velmi poruchový vůz.Škoda že je to auto komfortní a hezké,naletělo by méně lidí.Píši to sem hlavně proto že v době kdy jsem Fronteru B kupoval já o ní informace téměř až na oficiální články/některé se zde potíraly/neměl.Chtěl bych proto udělat službu novým event.zájemcům a ušetřit jim peníze a nervy že B je sázka do loterie která může končit totální prohrou.Je to pouze moje zkušenost.Mám hned po pořízení B vyměněné všechny náplně/diferáky,převody,motor,chlazení/Takže moje odpověď jeFronteru B už bych nikdy nechtěl.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

já taky ne, co s autem bez korby,Pavle! :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Jasně,doufám že se uvidíme v Hy.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

člověče, mám zkouškové, březí ovci s výhřezem dělohy, farmu a do konce února jsem v prd...li. Dokonce žeru antioxidační vitamíny(hlavně C) abych to ustál, no myslím,že slivovice má lepší účinek...tu také ... tak snad leda v Hypně. V JH. :evil: je mi líto
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

farmář píše:člověče, mám zkouškové, březí ovci s výhřezem dělohy, farmu a do konce února jsem v prd...li. Dokonce žeru antioxidační vitamíny(hlavně C) abych to ustál, no myslím,že slivovice má lepší účinek...tu také ... tak snad leda v Hypně. V JH. :evil: je mi líto
Jo tak ať se daří.Ahoj. :)
Jan Fried
Začínající diskutér

Příspěvek od Jan Fried »

Pavel Mirtl píše:.....Takže moje odpověď jeFronteru B už bych nikdy nechtěl.
Naprosto souhlasím s Pavlem a takové ty řečičky o špatné údržbě, nebo ošizení servisu neberu vážně. To si snad nikdo k takovému vozu této pověsti nedovolí.....a stejně. Vozu dám víc, než je psáno a dáno a i tak vydělávám jen na opravy.Téměř vše originál a pěkně na tvrdo. Nyní zřejmě nešetřím na dovolenou, ale na posrání naft. čerpadla. Mám jen (už)110t km. Mohou být povedené kousky, které potvrzují pravidlo, ale tomu už já nevěřím. Opět je to pouze jen můj názor a tato rubrika si o upřímnost říká. Vím, jsem pravidelným rebelem na tomto fóru, s tím nic nenadělám. Koupě tohoto vozu bylo mé svobodné rozhodnutí (vzniklé velmi chudými informacemi) a jestli se mi ho vůbec kdy povede prodat, TAK UŽ NIKDY PŘÍŠTĚ !!!!! A teď chlapi do toho!
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Jan Fried píše:
Pavel Mirtl píše:.....Takže moje odpověď jeFronteru B už bych nikdy nechtěl.
Naprosto souhlasím s Pavlem a takové ty řečičky o špatné údržbě, nebo ošizení servisu neberu vážně. To si snad nikdo k takovému vozu této pověsti nedovolí.....a stejně. Vozu dám víc, než je psáno a dáno a i tak vydělávám jen na opravy.Téměř vše originál a pěkně na tvrdo. Nyní zřejmě nešetřím na dovolenou, ale na posrání naft. čerpadla. Mám jen (už)110t km. Mohou být povedené kousky, které potvrzují pravidlo, ale tomu už já nevěřím. Opět je to pouze jen můj názor a tato rubrika si o upřímnost říká. Vím, jsem pravidelným rebelem na tomto fóru, s tím nic nenadělám. Koupě tohoto vozu bylo mé svobodné rozhodnutí (vzniklé velmi chudými informacemi) a jestli se mi ho vůbec kdy povede prodat, TAK UŽ NIKDY PŘÍŠTĚ !!!!! A teď chlapi do toho!

Není do čeho.Jsou to tvoje zkušenosti s Fronterou. Já mám obdobný s Áčkovou. Jiný auta s najetými 200000km potřebují jen základní údržbu a fungujou jak mají. Jako závadu neberu špatný čepy a podobný běžný opravy , ty jsou potřeba na všech autech. Na Fronterách se ale opakují závady který svědčí o nepříliš promyšlené konstrokci nekterých součástí na A i na B. U Aček vedení gumové hadičky s benzinem doslova pár centimetrů od rozpálenýho výfuku a další hovadiny ...prostě nádhera. Ale je to škoda protože Frontera se mě vzhledově zamlouvá a jak v terénu i na silnici jede velice dobře.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

mám černé Campo,dal jsem do repase motoru 60000.-aje v prdeli klika...už nikdy bych to neudělal, za dvacku je jinej...černé nejezdí,koupil jsem červenou a to je nyní můj dělník.Origodíly pokud množno nekupuji,ale ani italský srajdy. Teréní auta jsou náchylnější a druhý fakt je že díly jsou dražší, u všech.Některé ale nezvládly vývoj některých dílů,některé mají nevyrovnanou výstupní kontrolu....nyní se zase objevují závady jako podhodnocené díly motoru s ohledem na šílený výkon.... ve dvoulitru 170kobyl...inu, je to boj.A určitě ta auta nejsou jak pažout nata 205...aby člověk stále lítal a přitomnebyl olej v převodovce, olej v motoru najel i 14000 km...filtr vzduchu jednou za dloooouho.....zlatej starej def.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Ani já si nemůžu odpoustit podobnou reakci: když vidím, jak jsou nový auta dělaný (rozborka 2,3TD mě taky hodně poučila), tak bych si teď auto snad nekoupil. Jedinně veterána, kterej tím, jak se s ním sereš, hodnotu získává nebo totální srajdu na lítání po městě, která stojí jako kolo... zlatý kolo. Stojí dvacet tisíc a dá se na něm nalítat dvace až třicet tisíc. Pro slušně udělaný auto aby člověk zabíjel. :?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

No o nových autech snad lepší ani nemluvit. Ćím dál tím vzrůstající úroveň(CEN) kvality naopak. :roll:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Myslím si že je důležité aby bylo řečeno to podstatné a to se myslím stalo.Děkuji.Pavel Mirtl.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“