Součásti náboje předního kola - stejné pro Fronteru i Campo
-
DobrotaCZ
Součásti náboje předního kola - stejné pro Fronteru i Campo
zdravím všechny
Chtěl bych se zeptat odborníků na webu, jaký je rozdíl a zda se dají použít náhradní díly z přední nápravy Opel Campo na Opel Frontera A. Jedná se mi o volnoběžku, klec, ložislo, matku ložisla, vymezovací kroužek ložisla. V servisu Opel ví úplný h***o.
Díky DobrotaCZ
Chtěl bych se zeptat odborníků na webu, jaký je rozdíl a zda se dají použít náhradní díly z přední nápravy Opel Campo na Opel Frontera A. Jedná se mi o volnoběžku, klec, ložislo, matku ložisla, vymezovací kroužek ložisla. V servisu Opel ví úplný h***o.
- Slaava
- Moderátor
Vs.
Ahoj, volnoběžka a její klec je podle mě stejná. U zbytku už nevím. Vnější ložisko s pojistnou maticí si můžeš prohlédnout na http://www.offroad-frontera.com/ v jednom článku - cesta je: Články - Zrádná technika - Podvozek - Dotažení ložisek předního náboje.
Snad ti víc poradí ješně nějaký Campař.
Snad ti víc poradí ješně nějaký Campař.
-
DobrotaCZ
- Slaava
- Moderátor
Heč!
Nemáš zač. Moc jsem ti neporadil a takový vděk! Mimochodem, tohle je můj třístý příspěvek na tomhle fóru, heč!DobrotaCZ píše: Díky za info. Konečně jsem našel server, kde se laik něco dozví. Už se těším až dám auto dohormady a přijedu se podívat na nějaký ten sraz a poznám osobně super lidí. Ještě jednou dík :D
-
DobrotaCZ