Bodylift - jak na to, poznatky, zkušenosti a dotazy

Vše o karoserii vozidla
Odpovědět
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Body není zas tak drahej,chce to jen pár "špalků pod sileny co drží boudu a poupravit pár volovin,viz Slaavovo příspěvek zde viz dřívější stránky,ale body má efekt spíš vizuální,než praktickej,protože po body nezměníš světlou výšku rámu (auta),náprav atd,pouze posadíš bouduvejš od rámu,takže pokud máš nenazvedaný auto dole (na perech,torzkách atd)...jako třeba Milda,tak po body máš stále stejnou světlou výšku jak Milda,pouze ti sedí vejš bouda, a po další úpravě nárazníků a nádrže docílíš pouze lepších nájezdových úhlů, nic víc po body nezískáš :shock:
Slaava
Moderátor

...narveš tam větší gumy.

Příspěvek od Slaava »

...narveš tam větší gumy. Taky po úpravách.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Body lift

Příspěvek od Nimrod »

Jen tak pro zajímavost, nevím jestli to tu někdo zmínil. Kolik jste kdo při bodyliftu urvali šroubů a museli kvůli tomu řezat rám třeba v zadní nebo přední části, aby jsme se dostali k maticím?
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No s těma gumama 33" tam narveš po zvednutí na spodku i bez body, a větší???? To už by asi dif a okolí docela kňučelo....... :shock:
Slaava
Moderátor

Re: Body lift

Příspěvek od Slaava »

Nimrod píše:Jen tak pro zajímavost, nevím jestli to tu někdo zmínil. Kolik jste kdo při bodyliftu urvali šroubů a museli kvůli tomu řezat rám třeba v zadní nebo přední části, aby jsme se dostali k maticím?
Já zlomil jeden vzadu (zbytek zůstal v kastli) a zatím jsem ho nevyndal. Přední dva (u nárazníku) šrouby sem rovnou uříz bruskou, zbytek šel v poho.
Slaava
Moderátor

33"

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:No s těma gumama 33" tam narveš po zvednutí na spodku i bez body, a větší???? To už by asi dif a okolí docela kňučelo....... :shock:
Jo, 33" Max. U A jo, u B ne. U B 33" bez BL ne. A i u A je s 33" pak víc místa a hlavně vzadu pak nemusíš tak hrotit dorazy.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 11 dub 2007 01:23, celkem upraveno 1 x.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Já si na Bčko stejně nikdy nenakradu :cry: :cry: :cry:
Slaava
Moderátor

...za pár let budeme mít ojetýho Hummera

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Já si na Bčko stejně nikdy nenakradu :cry: :cry: :cry:
To sem si u Áčka kdysi říkal taky a ejhle!

...za pár let budeme mít ojetýho Hummera :D
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

Taky jsem zalomil jeden v zadu a stále tam ještě je.
Váza

Příspěvek od Váza »

Dodatek - bylo třeba řešit kulisu - nešla řadit 2 a trochu 3. Teď ještě v záběru vyskakuje redukce ... 5 cm bodylift naní jen tak :wink:
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

Váza píše:Dodatek - bylo třeba řešit kulisu - nešla řadit 2 a trochu 3. Teď ještě v záběru vyskakuje redukce ... 5 cm bodylift naní jen tak :wink:
Taky jsem to řešil,trochu jsem ořezal ten plast u řadicí páky a vše je v pohodě 8)
Váza

Re: Body lift

Příspěvek od Váza »

Nimrod píše:Jen tak pro zajímavost, nevím jestli to tu někdo zmínil. Kolik jste kdo při bodyliftu urvali šroubů a museli kvůli tomu řezat rám třeba v zadní nebo přední části, aby jsme se dostali k maticím?
2 slovy dva :cry:
Váza

Re: 33"

Příspěvek od Váza »

Slaava píše:
vojtech.kloud píše:No s těma gumama 33" tam narveš po zvednutí na spodku i bez body, a větší???? To už by asi dif a okolí docela kňučelo....... :shock:
Jo, 33" Max. U A jo, u B ne. U B 33" bez BL ne. A i u A je s 33" pak víc místa a hlavně vzadu pak nemusíš tak hrotit dorazy.
Když se člověk nebojí flexky, vejdou se 33" i na Bečku, ale té práce ... :oops:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

vojtech.kloud píše:Já si na Bčko stejně nikdy nenakradu :cry: :cry: :cry:
Ale jo,držím palce. :o
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Roman

Řazení

Příspěvek od Roman »

U mého Bčka vyšel bodylift 5cm a řazení kupodivu funguje, jen jsou teď kratší páky, ale ty hodlám nastavit. Nejspíš se všechno liší auto od auta.
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“