Jirka z Petrovic píše:Nazdarek hosani!Hlasim se na srazik Cihost 1xauto 2xosoby 1xkocour Moc se tesime!!!Ps.Premku muzeme jet spolu!!!
No, pokud se ten srazík z důvodu nízké účasti neodpíská, tak určitě.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998 ... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Vojto boha ci čo si myslíš,že tu na Slovači nemáme medvede.Zajtra ti pošlem balík jedného z Tatier jedného z Fatry a suseda tomu hovoria medved.Pato-Divoch :D :D
Snad ne!Doufam ze se jeste nekdo ozve Chlapi omlouvam se ale uz musim koncit Zatim jeste nevlastnim internet a tak chodim k segre!!!Jakmile ho ziskam urcite tady na foru budu casteji!!!Ahoj
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998 ... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Vojto ty si děláš prdel s odvoláním rumuna,!!!!!!!!! já v tom případě jedu sám a nebo až do černé hory a albánie jak jsem byl vloni. Kdo se přidá ? černá hora a albánie je super a levno
Tenhle aprílový žertík se doopravdy poved. "PT" moje gratulace, reakce Přemka i Radima jsou toho důkazem. Ještě že jsem tu nebyl včera, protože bych se nechal chytit taky.
Nestihnul jsem to sice do konce tydne, ale pokud mi do toho nevleze něco naléhavého tak na středo-sobotní sraz přijedu. Ale nepřijedu už ve středu, ale v sobotu do středu.