Hledá se rádce

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
TomasFiala

Hledá se rádce

Příspěvek od TomasFiala »

Zdravím, našel by se zde někdo, kdo se hodně dobře vyzná v áčkové fronteře a občas by s něčím poradil? Udělal jsem asi životní hloupost a koupil dlouhé áčko 2.8 TDI. Říkal jsem si, že to nebude tak hrozné jak to vypadá, ale je to možná ještě horší :grin:
I přes to jsem se rozhodl, že jí nerozfofruji na díly a zbytek nepošlu expres do šrotu, ale dám jí do kupy.
Ve dvou facebookových skupinách, ve kterých jsem, tak buď nikdo neodpoví nebo mi 5 překupníků vnucuje jejich TOP díly, což je dost protivné. A vidím, že fórum je vcelku také mrtvé, ale řekl jsem si, že to zkusím i zde.
Kdyby se někdo našel, byl bych moc rád a klidně čas od času, jak budou práce postupovat, za dobré rady posílal třeba láhve něčeho dobrého :grin:
Díky
vlado007
Extra diskutér

Re: Hledá se rádce

Příspěvek od vlado007 »

A co ti treba radit :?:
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
TomasFiala

Re: Hledá se rádce

Příspěvek od TomasFiala »

Asi všechno. :grin:
Teď dělám podvozek. Trápí mě trochu radiální vůle unašeče PP poloosy. Je otázka jestli je to normální, jestli to nemůže dokurvit diferák a nebo jestli už tím dokurvený není. Případná výměna ložiska v difu je jak moc náročná? Nejraději bych komunikoval nějak pružněji než přes zdejší vzkazy.
Díky
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“