palo Klenovec Slovakia
- ivanmanta
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: palo Klenovec Slovakia
Preco len docasnu? Co bolo zle?
Opel Frontera 2.2 DTI (Y22DTH) r.v.2001, Limited
Opel Manta B GSI 2.0i (C20NE) r.v.1984
Opel Manta B Cabrio 2.0i (20E) r.v.1979
http://www.opelmanta.sk
- palo frontera
- Extra diskutér
Co sa tykalo auta tak vseko OK. Emisie na tom dlhoročne preklinanom motore 2,5TDS ktory vraj odchadza na prehrievanie a hlavy boli podla merani vzorove ako EURO 10 :D Az na brzdy. Predna naprava v pohode ako za nova. Ale, zadna naprava uz na tom bola horsie. Zadne lave koleso akosi neodbzdovalo a na tych valcoch to bolo poznat. Vcera som rozhadzal brzdovy strmen na komplet. A naozaj. Piest vo valci zabudol, ze sa ma po odbrzdeni aj vratit. Zaujimave ze som to pred tym na cestach nepobadal zeby sa brzdy niejak zahrievali aj na dlhych usekoch bez brzdenia. Tak ale mam na to este dva mesiace k dobru. Akurat sme nedavno 25.10 oslavili spolu 17 rokov ako som sa jej ujal
Akurat ma mrzí ze toto produktivne forum a jeho stranky preživa klinicku smrt 
Naposledy upravil(a) palo frontera dne 05 lis 2023 12:08, celkem upraveno 2 x.
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
- ivanmanta
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ten motor 2,5TDS je Baworacky? Ten co sa daval aj do Omega B?
Zadne brzdy su vzdy problemove nakolko nie su az tak zatazovane ako predne a tym padom su nachylnejsie na zlyhavanie.
Tak drzim palce nech to na druhy krat dobre dopadne.
Zadne brzdy su vzdy problemove nakolko nie su az tak zatazovane ako predne a tym padom su nachylnejsie na zlyhavanie.
Tak drzim palce nech to na druhy krat dobre dopadne.
Opel Frontera 2.2 DTI (Y22DTH) r.v.2001, Limited
- radole
- Začínající diskutér
To si isiem na TK a si sa nepozrel na brzdy? Minimalne kazde 2 roky pred TK rozoberem a rozchodim brzdy na svojich kazdu jar rozoberam! Povodne gumicky su po zivotnosti davno a nove stoja za h...
TDS je Taliansky traktor (Alfa Romeo) a s tym motorom som este emisie nemal problem a to robim rocne aj 5 takych Fronter emisie.
TDS je Taliansky traktor (Alfa Romeo) a s tym motorom som este emisie nemal problem a to robim rocne aj 5 takych Fronter emisie.
Frontera A 3,1 TD troška podvihnutá, 37" kolieska,2x uzávierka, 2x navijak
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava
náhradné diely Frontera A,B, Trooper, Monterey, Campo
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava
náhradné diely Frontera A,B, Trooper, Monterey, Campo
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
- palo frontera
- Extra diskutér
Rado: Nedavno cca. 3 mesiace som menil brzdove platnicky+ nove vodiace čapy strmenov+ manzetky. Prave ze som pocas prevadzky nepobadal zeby sa niektore s kolies zahrievalo alebo pribrzdovalo.Piestik som vtedy stlacil pomocou zvierky bez väcsieho odporu. Zeby to za 3 mesiace zatuhlo
Ukazalo sa to az teraz, na TK na valcoch ze zadne lave neodbrzduje ako má. Zadok pri cuvani s kopca do dvora normalne brzdil. Pri rychlejsom cuvani citit ze pri prudsom zabrzdeni zadok skoci dole a oprie ma do operadla. Brzdit to brzdilo. Cez leto som vela casu na auto nemal kvoli robote. V piatok som to zadne lave koleso rozhodil a piestik rozhybal. Vcera som to bol narychlo prebehnut na chalupu. Na dotyk to bolo OK a nic sa nehrialo. V garazi som auto potisol sam bez akehokolvek odporu. Tak uvidim. Teraz uz budem mat viac casu, tak kus na aute pojazdim viac. Akurat ma este trapi to zadne lave okno. Akosi sa mu furt nechce otvarat
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
- palo frontera
- Extra diskutér
Tak opravna TK na dva roky zvladnutá 
- palo frontera
- Extra diskutér
V stredu som s Fronterou absolvoval TK+EK. Tak mame zase na dva roky pokoj
Emisie v cajku, zvyšok auta tiež. Nedavno 25.10. bolo 19 rokov ako som ju kupil. Tak snad spolu s tymto autom este oslavime 20 rokov spolu a za dva roky jej jubilejnu 30-tku
Pred TK som akurat pretesnil veko ventilov (uz to kus začalo smokliť) a vlastne poprve ako mam toto auto som mal otvoreny motor. Na moje prekvapenie je ten motor docela čisty
Na stary diesel som cakal ze tam bude aspon nejaky cierny povlak na vahadlach. A tam nič. Veko mi stacilo len oplachnut od oleja čističom.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.