Zhasinanie motoru pocas jazdy
-
Zhasinanie motoru pocas jazdy
Zdravim prosim vas ma niekto skusenost alebo mi vie poradit mam fronteru A r.v.98 2.5tds pocas jazdy pri pridanom plyne mi zhasne motor a rozblika sa oranzova kontrolka motora zastavim a znova nastartujem motor hned chyti bez problemov niekedy mi to spravi raz za den niekedy 4krat za 20minut prejavuje sa to ako keby som za jazdy otocil kluc a zahasol motor dakujem za kazdu radu
-
- Diskuzní Nováček
Re: Zhasinanie motoru pocas jazdy
1 . Zajeď v okolí k solidnímu automechanikovi , co používá diagnostiku např .BOSCH , nebo do diesel servisu v okolí , ať ti přečtou paměti závad . To nebude stát moc a určitě se něco dovíš . Pro start dalších kroků.
2. Kdyby to zhaslo při plným plynu, byl by ucpanej filtr paliva , ale to by asi nesvítila kontrolka ?!?! A auto by kuckalo , ale asi nezhaslo, pořád by tam něco teklo.
3. Odpoj baterku a rozpoj , očišti , střikni kontoxem elektrické kontakty , co souvisí s motorem a zase zapoj. Je to starší auto , tak něco může být zoxidovaný a nebo povolený ( kostra k nějakému příslušenství - části motoru ? ) , spínací skříňka.
Pracuj pomalu, bez kraválu rádia , všechno si znač , když něco nepovolíš , neber to na sílu , očisti , stříkej WD a čekej i den, je to komfortnější než to urvat hned a pak řešit jak to nahradit .
Hodně štěstí přeje Dyndysek
2. Kdyby to zhaslo při plným plynu, byl by ucpanej filtr paliva , ale to by asi nesvítila kontrolka ?!?! A auto by kuckalo , ale asi nezhaslo, pořád by tam něco teklo.
3. Odpoj baterku a rozpoj , očišti , střikni kontoxem elektrické kontakty , co souvisí s motorem a zase zapoj. Je to starší auto , tak něco může být zoxidovaný a nebo povolený ( kostra k nějakému příslušenství - části motoru ? ) , spínací skříňka.
Pracuj pomalu, bez kraválu rádia , všechno si znač , když něco nepovolíš , neber to na sílu , očisti , stříkej WD a čekej i den, je to komfortnější než to urvat hned a pak řešit jak to nahradit .
Hodně štěstí přeje Dyndysek
Frontera B Olympus 3,2 V6 r.v.2004
HONDA CB Sevenfifty
HONDA CB Sevenfifty