Kdo má zájem
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
Zdravím Nimrod. Neber to, v žádném případě ve zlém. To bych nerad. Za Vaši snahu a nápravu předem děkuji. B53
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
Pro Nimroda: Ještě malý dovětek. Nejsem to jen já, kdo tento nedostatek zjistil. Při různých, malých setkáních to slyším z vícero úst!! B53
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: video - Expedice ATACH 2006
To: nimrod, kondor
...este niekomu inemu sa stalo ze video sice normalne stiahol, ale po asi cca 10 sek zamrzne a nejde dalej prehrat?
Mne ano, tak by som rad vedel, kde mam hladat chybu - ci u seba alebo to je zle vlozene.
dik
...este niekomu inemu sa stalo ze video sice normalne stiahol, ale po asi cca 10 sek zamrzne a nejde dalej prehrat?
Mne ano, tak by som rad vedel, kde mam hladat chybu - ci u seba alebo to je zle vlozene.
dik
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
Pro všechny na zíra!!!!!!! 28,12,2006 v 10,00 sraz v Chříči. Setkání z majitelem proběhne v 10,00. V 11,00 odjíždí. Hodinu nám věnuje. Budme přesní. B53
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má zájem
OK
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
Tak je po expedici do Chříče. Sešli se 3 Fronterky a 1 Campo, bylo umznuto a lehce to klouzalo. Terém je tvrdej, kamenitej s množstvím výjezdů, najde se i trial. Máme možnost v araálu strávit víkend ( předpokládám začátek února ), hospoda v místě (oběd a večeře pro předem nahlášené ) a můžeme tam přenocovat ( dva spojené pokoje po 4 lůžkách se sockama a spaní na sále )
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsme z Chříče doma (v Litoměřicích). 1 cesta přesně 120km za 2 hoďky. V závěru od Žatce na sněhu i náledí.
Super akce, bezva lidi, skvělé poježděníčko, zajímavé fotky i krátká videa dle možnosti mého FUJITSU. Příště si půjčím kameru
Ty exhibice Vojty a Petra stály za zvěčnění :D Nevím, jak alespoň pár fotek dostat sem na fórum.
Pošlu něco Nimrodovi. Snad si poradí. Všem zúčastněným děkuji za pozvání do houfu a za poučnou debatu a rady. Především Bolkovi B53. Už se těšíme na oficiální sraz. Dle předběžné domluvy a nutných formalit s tím spojených je pravděpodobný termín začátkem února. Organizaci upřesní B53. Tak A*H*O*J Milda & Martina !!!
PS: Petře, pošli mi prosím něco *.jpeg na můj meil. Předem díky moc.
PS: Petře, pošli mi prosím něco *.jpeg na můj meil. Předem díky moc.
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ježdění v Chříči
Takže to tu je přidáno http://www.offroad-frontera.com/html/ak ... chric.html
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
k Chříči
Čau lidičky,tak když se podíváte na to video a to tam zdaleka není vidět vše!!!!Tak škods,že tam nedorazilo víc lidí,Chříč nemá chybu a kdo tam byl tak mi určitě potvrdí,že tam určitě vyrazíme znovu!!!!!!!!!!!!!,V